Scoop! – Iris Houx

Esmée Evers verhuist naar de grote stad, waar ze een baan krijgt als redactiechef. Althans, dat vertelt ze haar vriendinnen, in werkelijkheid is ze redactieassistente. Haar leugentje is lastig vol te houden als één van haar vriendinnen haar bazin wordt bij hetzelfde magazine. Wanneer een bekende tv-ster noodgedwongen moet onderduiken, krijgt Esmée de kans zichzelf te bewijzen. Ze bedenkt een plan dat niet alleen de media op zijn kop zet, maar ook haar eigen carrière, vriendschappen en relatie...

four-stars
Scoop! geschreven door: Iris Houx
Bladzijden: 448
Uitgeverij: The House of Books | June 16th 2016
Genre: Love & Romance
Uitgave: Paperback
Voeg toe op: Goodreads

Scoop! – de coverscoop-iris-houx

Lekker roze! Veel geeft deze cover niet weg, toch is dat wat me nieuwsgierig maakte! De tekst Scoop! is ook in een heerlijk speels lettertype toegevoegd! Een leuke eyecatcher!

Scoop! – de binnenkant

anna-oScoop is het verhaal van Esmee, en Esmee is een Bridget Jones achtig typje dat werkt voor een magazine dat aanvoelt als een snufje The devil wears prada. Met haar leugentjes voor bestwil ala Shopaholic in een mix vol valse vriendinnen en sexy mannen is dit een chicklit om van te smullen!

In het begin is het even inkomen. Ik ben niet meteen overtuigd en word niet gelijk vastgezogen in dit boek maar op een gegeven moment komt er een scoop en ben ik verkocht! Binnen no-time lees ik dit boek uit en hoop ik stiekempjes op een vervolg want ik heb nog niet genoeg Smeetje gehad!

Not a single gram of shit shall be given today.

Een boek vol quotes waar ik helemaal warm van liep en daarom heen echt een super leuk verhaal!

Esmee is een leuk personage met veel herkenbare belevenissen!

omslag-scoop-iris-houxOp sommige momenten best voorspelbaar maar dit is nu wat je noemt entertainment! Je vergeet lekker alles om je heen en kan helemaal verdwijnen in het dol dwaze foute soap leven van Esmee!

Een lekker luchtige comfort read! Als je genoot van eerder genoemde boeken zul je deze ook zeker waarderen!olaf-m

Bewaren

Bewaren

Geef een antwoord

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

2 comments