Secret Santa 3.0 | Sneak Peeks ♥

Nog maar een week tot mijn Santa’s mogen unboxen! Ben jij benieuwd naar hoe de pakketjes er zo al uit zien? Kijk mee naar de Sneak Peeks!

Afgelopen vrijdag was het zover! Alle pakketjes zijn de deur uit en hopelijk ook allemaal aangekomen of komen deze week nog aan!

Ik ben een vrij veeleisend Kerst vrouwtje en vraag dan ook aan mijn Santa’s drie foto momenten!

 1. De Sneak Peek
  Een fotootje van je pakjes, ingepakt natuurlijk, of van de doos!
 2. Underneath my Christmas Tree
  Een foto van je ontvangen pakketje onder je kerstboom, of bij gebrek aan een creatieve uitspatting!
 3. De Unboxing
  Dit mogen fotootjes zijn maar ook filmpjes en tekst!

In deze post kunnen jullie de ingezonden foto’s van Sneak Peeks zien!

[wowslider id=”1″]

Misschien denk je nu, hmmm dat ziet er eigenlijk best leuk uit? Misschien haalt de uiteindelijke wrap-up en enquête uitslag je over om volgende swap ook mee te doen!

In de volgende post zie je dus het Underneath my Christmas tree topic!

Wat vind jij so far van deze Secret Santa?

Geef een reactie

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

2 comments

 1. Ik kijk er echt naar uit om te ontdekken of mijn Secret Santa blij is met wat ik heb uitgekozen. Uiteraard ben ik zelf ook nieuwsgierig naar wat er in dat mooie pakket zit. Eigenlijk is dat deels wat het zo leuk voor me maakt. De voorpret van het kiezen en inpakken, het samen met andere deelnemers aftellen, de wedstrijden die tijdens de Secret Santa maand worden georganiseerd maar ook het feit dat ik NIET weet wat ik ga krijgen. De laatste jaren weet ik immers vrijwel steeds wat ik met Kerst zal krijgen op het cadeau van een lieve vriendin na die me steeds weet te verrassen. Door deze actie zijn de verrassingen plots verdubbeld én dat vind ik erg leuk.
  zwartraafje onlangs geplaatst…De vergiftigde gave – Melinda SalisburyMy Profile