Winter Wonderland | Bookish Secret Santa 2017

Geef een antwoord

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

72 comments

 1. Leuk! Ik doe mee! Ik haal alleen mn Engelse boeken altijd van Bookdepository, maar ik weet natuurlijk niet of iedereen dat kan. Neem aan dat ik daar rekening mee moet houden qua prijs?

 2. Ook ik ga dit jaar weer mee doen! De 2 voorgaande jaren waren zooo leuk!!! En natuurlijk ook al aangemeld bij het Facebook event 🙂 kijk er nu al zoooo naar uit

 3. Ik doe mee 😀 Ik ben het: Kimberley van Apeldoorn. Eerste keer dat ik mee doe dus yay! Heb me aangemeld op de evenementen pagina 🙂 xxx

 4. Wat leuk! Ik raak helemaal enthousiast door deze blogpost 🙂 Ik doe zeker mee, ik kan niet wachten om allemaal leuke dingen te kopen/verzamelen/maken!

 5. I’M IN!!!! *springt door de kamer* zo veeeel zin in!!! Sta natuurlijk al aangemeld bij t event! Dan maar eens beginnen met mijn lijstje vast samenstellen <3

 6. De eerste keer dat je het organiseerde durfde ik niet goed meedoen, vorig jaar deed ik dat echter wel én het was een super leuke ervaring. Ik leerde er zelfs een lieve boekenvriendin door kennen. Denk je dat het mogelijk is om dit jaar opnieuw Belgische deelnemers aan elkaar te koppelen? Ik vrees dat het anders wat kostelijk zal worden qua verzending en ik zou heel graag opnieuw willen meedoen. In de tussentijd ga ik alvast eens opzoeken wat het zou kosten om iets naar Nederland te sturen.
  zwartraafje onlangs geplaatst…Weet je nog? – Nora Roberts en J.D.RobbMy Profile

  1. Ja zeker koppel ik de Belgische apart aan elkaar! Silke had al een bericht op haar blog gepost met de oproep voor eventueel meer Belgische dames! Want het hoeven natuurlijk niet perse bloggers te zijn!

   Hartstikke leuk dat je weer meedoet!

   Zag je de post van Silke trouwens al, zij vermelde jou ook daarin!

 7. Lijkt me leuk om mee te doen. Dit jaar voor het eerst ben heel benieuwd ik kijk er naar uit.
  PS.
  Ik ben al in de kerststemming sinds……
  Ik ben eigenlijk altijd in de kerststemming

 8. Ik doe ook mee ! Heb de fp pagina geliked, sta aanwezig bij het event en heb de groep verzoek gedaan om lid te worden 🙂 super leuk

 9. Lijkt mij super om mee te doen! Heb net een aanvraag ingediend voor de fb groep en ik sta vermeld als Angelique Hoogwerf.
  Heb vorig jaar een keer een secret sinterklaas gedaan en was super leuk!

 10. Natuurlijk doe ik weer mee… lees niet zo veel.. maar jou volg ik trouw… en secret santa was vorig jaar ontzettend leuk.. ik verheug me nu al op het maken van een cadeau voor iemand.. creativiteit is mijn ding.. …