Secret Santa’s 2.0 Extra December Cadeautjes #5

Voor de Secret Santa’s staat hun laatste extra december cadeautjes opdracht klaar! De vijfde en laatste opdracht luidt als volgt:

Stuur voor 6 januari jouw Secret Santa opdracht: #bookandfirework en schrijf er een goed voornemen bij in je mailtje.

Verstuur hier jouw mailtje!

goodiebag

Winnaars van de opdracht worden gekozen door middel van een poll die zaterdag op de event pagina komt! Je foto komt er anoniem op te staan en elke Secret Santa mag 1 stem uitbrengen, jijzelf stemt natuurlijk op een andere foto 😉  de foto met de meeste stemmen wint een royaal gevulde Goodiebag!

Heel veel plezier allemaal!

Veel liefs,

Santa Kwante

PS. Wegens de kerstdrukte voeg ik alvast de foto bij van de te winnen Goodiebag 😉

Shoot for the Stars en win! Maak er een prachtfoto van!

Secret Santa goodiebag 5

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Geef een reactie

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

6 comments

    1. Doe lekker mee! Je kunt altijd een kansje wagen! Er is al een winnaar gevallen die het boek al had, zij schonk dat aan de foto die 2e werd! Kan natuurlijk ook dat je dat wat je al hebt aan nummer twee gunt! En die kaars <3 i knowwwwwwww

  1. Ik denk er hetzelfde over als Emmy. Hihi
    Twijfel twijfel… maar ik laat hem voorbij gaan. Ik heb er al aantal dingen van, dus ik ga
    gewoon lekker alleen stemmen.
    Maar mijn goede voornemen mag je wel weten: in het nieuwe jaar meer lezen. Ik ga nu minder werken en geen opleiding er meer naast. Dus meer tijd voor lezen en dus ontspanning. (En het huis opruimen, maar ik wil mijn kerstgevole niet verpesten haha)

  2. Ik snap de opdracht eigenlijk niet zo goed? Moet ik nu 31 december om 12 uur ‘s nachts een foto maken tijdens vuurwerk met een boek erbij ofzo?