Secret Santa’s 2015 Unwrapping

En toen was het zover!

Tijd om de pakketjes uit te pakken! Ben jij benieuwd wat de Secret Santa’s gekregen hebben, kijk maar gauw mee!

Eerst verzamelde we foto’s van pakketjes die binnen waren gekomen, 27 van de 32 pakketjes:

[metaslider id=4417]


 

Staat je foto er nog niet bij dan ontvang ik hem nog graag! Ik zorg er dan voor dat ze er nog bij komen!

En toen na lang wachten brak eindelijk Kerst aan en ontving ik de meest enthousiaste unboxing foto’s, kijk je mee?

Kwante in Wonderland (organisator)

Anjanie

 • Wacht nog op jouw unwrapping foto’s *

Annabel

Anne

Ben superblij. Alles zat ook echt prachtig verpakt! Bovendien zat er nog marsepein en witte chocolade bij
Ben superblij. Alles zat ook echt prachtig verpakt! Bovendien zat er nog marsepein en witte chocolade bij

Annemay

Aysha

Haiii mensen,

Ik had de hele unboxing gefilmd, en was ontzettend blij tot ik er achter kwam dat mijn camera na een minuut was uitgevallen…
Desalniettemin ben ik ontzettend blij :DD
Ik heb Deathly Hallows oorbellen gekregen(oh maa goood), een Vampire Academy pin(*fangirling), zwarte nagellak( waar ik om had gevraagd i.v.m. Tokyo Ghoul(mijn bae)), een super leuk en creatief gedicht en een cake mok.
Ik ben obviously ontzettend blij en ik ben mijn kerstvrouw ontzettend dankbaar grin-emoticon.

Dus bij dezen:
Dankje Secret Santa.
En ik wens iedereen fijne feestdagen en een gelukkig en gezond nieuw jaar :DDDD

Bianca B.

Bianca K.

 Omg wat een super pakketje zeg & super leuke kleine verassingen I love it !!! Dankjewel
Omg wat een super pakketje zeg & super leuke kleine verassingen I love it !!! Dankjewel

 

Candyce

Ook mijn Secret Santa is super lief geweest. Dankje 🎄🎅⛄...
Ook mijn Secret Santa is super lief geweest. Dankje 🎄🎅⛄…

Charlot

charlot

Cynthia

Ook hier super verwend! Ben er heel erg blij mee! Dank je secret santa!
Ook hier super verwend! Ben er heel erg blij mee! Dank je secret santa!

Donna

Super bij met mijn pakketje van secret santa.
Super bij met mijn pakketje van secret santa.

Esmee

WHAAA SUPER BEDANKT SECRET SANTA!!! 😱😊❤🙌🏻 Ik ben echt ontzettend bij met alles wat ik heb gekregen, wat een geweldig pakket! Bij ieder stap dat ik een foto maakte heb ik echt een rondje door de kamer gedanst!
WHAAA SUPER BEDANKT SECRET SANTA!!! 😱😊❤🙌🏻
Ik ben echt ontzettend bij met alles wat ik heb gekregen, wat een geweldig pakket! Bij ieder stap dat ik een foto maakte heb ik echt een rondje door de kamer gedanst!

Freya

 • Wacht nog op jouw unwrapping foto’s *

Jamie

Jaqueline

JJ

AAAH IK MOET MIJN PAKKETJE NOG OPEN MAKEN D: MAAR BEN NIET THUIS UGH.

Kayleigh

Hier de fotos! Mijn superlieve secret santa heeft echt iets heel moois gemaakt ! grin-emoticon heart-emoticon Twee prachtige tekenboeken (Garden of Time van Daria song & Bored @ Work ) die ik heeeel erg lang wil ;D, echt ik ben hier zo happpy mee! Dan ook nog eens een superleuk gedicht, hele mooie magnetische en gewone boekenleggers, scrubzout, handige & vrolijke opbergdoos, een supergave houten hartvormige hanger, grappige kerstbal, rolstempels en een doosje vol met chocolade! grin-emoticon Alles bedekt in een vrolijke laag nepsneeuw (die op de fotos niet heel goed te zien is, maar geloof me , het was er!) Dankje lieve secret santa, ik kan nauwelijks beschrijven hoe leuk ik het vind! :DD
Hier de fotos! Mijn superlieve secret santa heeft echt iets heel moois gemaakt ! grin-emoticon heart-emoticon Twee prachtige tekenboeken (Garden of Time van Daria song & Bored @ Work ) die ik heeeel erg lang wil ;D, echt ik ben hier zo happpy mee! Dan ook nog eens een superleuk gedicht, hele mooie magnetische en gewone boekenleggers, scrubzout, handige & vrolijke opbergdoos, een supergave houten hartvormige hanger, grappige kerstbal, rolstempels en een doosje vol met chocolade! grin-emoticon Alles bedekt in een vrolijke laag nepsneeuw (die op de fotos niet heel goed te zien is, maar geloof me , het was er!) Dankje lieve secret santa, ik kan nauwelijks beschrijven hoe leuk ik het vind! :DD

 

Kelsey

Ik denk dat ik de eerste ben die het pakje openmaakt, maar ik ben er enorm blij mee!
Ik denk dat ik de eerste ben die het pakje openmaakt, maar ik ben er enorm blij mee!

Kim

Kim Y.

 • Wacht nog op jouw unwrapping foto’s *

Linda

Marinka

Wauw wauw waaauuuwww EN DAN IS HET EINDELIJK ZO VER, SNEL NA MIJN WERK NAAR BOVEN SPRINTEN OM HET PAKKETJE OPEN TE MAKEN heart-emoticon Wat ben ik ongelofelijk verwend, je bent echt echt zoo geweldig Kayleigh ik ben er zo ontzettend blij en trots op! BANAAAAANAAAAAA heart-emoticon
Wauw wauw waaauuuwww EN DAN IS HET EINDELIJK ZO VER, SNEL NA MIJN WERK NAAR BOVEN SPRINTEN OM HET PAKKETJE OPEN TE MAKEN heart-emoticon
Wat ben ik ongelofelijk verwend, je bent echt echt zoo geweldig Kayleigh ik ben er zo ontzettend blij en trots op! BANAAAAANAAAAAA heart-emoticon

Marjolein

12391816_10153765296256718_4324976393751952177_n

Maxime

Ik ben er heeeeel blij mee! Super leuke cadeaus!
Ik ben er heeeeel blij mee! Super leuke cadeaus!

Melissa

 • Wacht nog op jouw unwrapping foto’s *

Nakita

Nienke

Noooooo mijn camera wil de foto niet uploaden!!! Maar ik ben superblei met mijn secretsanta pakket! Net terug van vakantie en ik kon niet wachtten!

Een zegel-set van game of Thrones ( die wou ik zooooo graag)
Genoeg spulletjes om mezelf heerlijk te laten ruiken, en fairthrade chocola!!! Echt super!

Sabrina

 • Wacht nog op jouw unwrapping foto’s *

Sanne Zwerink

Ontzettend bedankt Secret Santa. Ik heb boekenleggers gekregen, een recept voor cake in a mug en kruidkoek, een bol.com waardebon, een ketting van PLL, een armband van Harry Potter, nagellak en sticky notes met notitieboekjes en een balpen! Ben zooo blij hiermee!!!
Ontzettend bedankt Secret Santa. Ik heb boekenleggers gekregen, een recept voor cake in a mug en kruidkoek, een bol.com waardebon, een ketting van PLL, een armband van Harry Potter, nagellak en sticky notes met notitieboekjes en een balpen! Ben zooo blij hiermee!!!

Tineke

Mijn cadeautjes! Onwijs bedankt!
Mijn cadeautjes! Onwijs bedankt!

Wenda


 

Ik hoop dat jullie het allemaal net zo leuk vonden als ik, ik heb genoten van jullie enthousiasme en kijk alweer uit naar volgend jaar!

Veel liefs,

Kwante

(ps. in februari doen we een Valentijn actie hou de groep goed in de gaten ☺)

Geef een antwoord

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

37 comments

 1. Was superleuk om mee te doen. Moet zeggen zat met spanning te wachten wat ze van mijn pakje vond en ben niet teleurgesteld. Het pakje dat ik gekregen had was ook echt fantastisch!

 2. Ik vond het echt superleuk om mee te doen! En heb ervan genoten om mijn pakket klaar te maken.
  Ik had Annemay Mulder getrokken :D!
  Ik ben erg nieuwsgierig wie mij heeft en ik hoop dat ik mijn pakketje snel mag binnenkrijgen.

 3. Vond het een super leuke actie! Ik ben heel nieuwsgierig aangelegd dus kon er maar met moeite afblijven toen hij binnen kwam. Voor mensen met dezelfde hobby/passie cadeautjes kopen blijft gewoon heel leuk!
  Ik had Bianca Bolleurs

  1. en ik ben er heel blij mee Annemay 😀 dank je wel!! je bent wel beetje (erg) buiten budget gegaan mutsie :P:P maar ik ga er zeker van genieten! foto’s staan in bericht van Kwante : unboxing op facebook.

 4. Het was auper leuk om te doen. Ik zou zeggen volgend jaar weer!
  Ik had Tineke Visscher. Hoop sat je het leuk hebt gevonden!

 5. Ik vond het geweldig en ga volgend jaar zo weer meedoen (althans, als er een volgend jaar komt. Wat ik wel hoop!).

  Ik had Kim (DC, om haar achternaam maar eventjes iets af te korten) getrokken! Heb nog geen unwrapping gezien, maar ik hoop dat jij de cadeautjes leuk vind, Kim!

 6. Ik mijn unboxing foto’s vrijdag avond online gezet. Ik kreeg vijf boeken waarvan er drie op mijn lijstje stonden. Ik ben er echt heel erg blij mee! Wie was mijn Secret Santa?

  Ik hoop dat dit volgend jaar weer georganiseerd word. =) Ik had trouwens Anne. Ik hoop dat ze blij is met de cadeautjes die ik haar gegeven heb.

 7. Oeps… Vergeten te reageren *schaam face* ik was de secret santa van Kim Milkyway :DD

  *reageerde per ongeluk op een reactie*

  1. Lindaaaaaaaaa!!!!
   Dank je wel voor je supermooie boeken
   en de chocolaatjes heeft m’n zoon uiteraard meteen ingepikt behalve de witte, want die ‘hoefde’ hij niet….. Hahaha
   Ik ben er echt superblij mee
   Geweldig!!

 8. Ik doe volgend jaar zeker weer mee!! Was super leuk!

  Candyce, bedankt voor de cadeautjes!

  Zelf had ik Donna van Loon :3

 9. Ik vond het echt SUPER LEUK!! Ik was trouwens helemaal vergeten te zeggen wie ik had! Ik was de Secret Santa van Bianca Kascherus

  1. Aaahh. .. ik had al zo een vermoeden & nu was je het wel super bedankt voor alles… ben ontzettend blij mee xxx

 10. Wat leuk om te zien, al die leuke pakketjes!! En dat er zoveel moeite gedaan is
  Echt geweldig!! Ik hoop dat iedereen tevreden was. En mocht je om de een of andere reden ‘niet zo tevreden’ zijn, moet je dat ook gewoon kunnen zeggen, vind ik. Daar kunnen we alleen maar van leren…..
  Kayleigh ik was jou Secret Santa

  1. De foto die mijn broertje had gestuurd van de verpakking vond ik in ieder geval geweldig. Al mijn favoriete acteurs etc zaten er op!!! Kan niet wachten tot ik het open kan maken!!!

   Heeeel erg bedankt!!!

 11. Ik vond het een super leuke ervaring. Ik vind het zeker voor herhaling vatbaar. Ik ben echt super blij met mijn pakket. Nogmaals heel erg bedankt Bianca Kascherus. Ik had Sabrina Skellington.

  1. Jamie Lee,

   Thanks voor je pakketje! Ben er erg blij mee!
   En die The Nightmare Before Christmas ballen zijn echt super <3!