Series Sunday | I know what you did last summer

Na een tragisch ongeluk deelt een groep vrienden met elkaar een groot geheim. Een jaar later ontvangt iemand uit de groep een dreigend bericht, waaruit blijkt dat iemand voornemens heeft hen te straffen voor wat ze hebben gedaan. Wanneer ze trachten uit te vogelen wie er achter dit bericht zit, ontdekken ze niet alleen een duistere kant van zichzelf, maar ook van het ogenschijnlijk idyllische, zonovergoten Hawaiian stadje waar het allemaal gebeurd is.

Te zien op: Prime Video
Looptijd aflevering :40 min
Aantal afleveringen: 8
Genre: Horror
Totale kijktijd: 5 uur en 20 minuten
three-stars

Ik ben een zware horrorfan, een die van de originele films hield, dus ik was heel blij dat er een tv-serie van werd gemaakt.

Helaas moet je naast de titel en het ongeluk voor de rest geen vergelijkingen maken!

In de filmversie van I Know What You Did Last Summer maakt een groep tieners ‘s avonds laat een rit waarbij ze iemand aanrijden en per ongeluk doden. Omdat ze niet in de problemen willen komen, verbergen ze het lichaam en beloven ze er nooit meer over te praten. De serie begint op een vergelijkbare manier. Nu, een jaar later, worden de tieners opgejaagd en bedreigd door een mysterieus persoon die beweert precies te weten wat ze hebben gedaan.

Ik wil vooraf ook even een trigger warning geven want er is veel drank, drugsmisbruik en eetstoornissen. Ook moet je wel tegen een beetje gruwelijke slashermoorden kunnen want het komt soms wel even aan!

Er is geen fantastische plot, je snapt in aflevering 1 zeker waar het heen gaat maar toch is het vermakelijk en blijf je je tijdens het hele seizoen wel afvragen wie nu achter de moorden zit. Elk personage in deze serie is namelijk een verdachte omdat ze allemaal iets te verbergen hebben.

Conclusie

I Know What You Did Last Summer is gevuld met bloed, moord, bedrog en heel veel geheimen!

Geen hoogstaande spin-off maar zeker vermakelijk!

Geef een antwoord

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.