Shopaholic Exposed | Augustus ’17 en ’18

Elke maand komen er nieuwe boeken binnen in Wonderland! Maar worden die wel braaf gelezen? Je leest het in Shopaholic Exposed!

Bij Candyce en Isabelle, the BookDutchesses, kwam ik een hele leuke post tegen! Hun noemen het Looking back at our Bookhauls! Hierin blikken ze terug naar het jaar ervoor en zien dan of ze de boeken al lazen die ze in die maand perse moesten hebben!

Door hun geïnspireerd gooi ik er een andere naam tegen aan en dus zul je maandelijks naast een book haul ook deze post terug vinden in Wonderland!

Deze ronde enkel 2018 want 2017 is op magische wijze verdwenen uit Wonderland!

Op een schaal van 1 tot 10, hoe erg zal ik me gaan schamen?

Augustus 2018

Verblind door hem – Haagmans, Tamara

Las ik! Helaas had ik wel wat minpuntjes die het leesgenot iets verminderde maar al met al was het een lekkere ‘one night stand’ die ik in één ruk uit las! De gulden middenweg voor ‘Verblind door hem’ is dus 2,5 ster!

Als er iets meer heerlijke ‘Hot and Steamy’ momenten waren geweest en iets minder minpuntjes waren geweest gaf ik het 3 sterren!

Welcome to the Dark House (Dark House, #1) – Stolarz, Laurie Faria

Las ik en deze recensie kun je in oktober hier terug vinden!

Return to the Dark House (Dark House, #2) – Stolarz, Laurie Faria

Nope nog niet gelezen, wellicht deze oktober maand?

Dollhouse (Dark Carousel #1) – Allyn, Anya

las ik en gaf ik 3 sterren…. ik kan me niet meer heugen waarom

PAPER DOLLS: A Supernatural Horror (Dark Carousel Book 2) – Allyn, Anya

Vond ik op dat moment dus deel 1 niet geweldig genoeg om door te gaan in deel twee….. misschien deze oktober maand?

Bali – Dijk, Kiki van

Las ik maar heb ik niet gerecenseerd…Soms krijg ik opeens recensie exemplaren binnen en wil ik die voorrang geven en dan blijft het schrijven van recensies van eigen boeken even liggen. Ik weet dat ik het 2,5 sterren gaf maar waarom?

Wilder (The Renegades, #1) – Yarros, Rebecca

Las ik ♥ Vanaf de eerste bladzijde was ik al aan de haak geslagen door dit boek en ik las het dan ook in één ruk uit! Heel anders dan de Flyboys waar ik zo veel van hou maar de Renegades hebben ook mijn hart veroverd!

Midnight Jewel (The Glittering Court, #2) – Mead, Richelle

Las ik nog niet…. heb ik een reden voor…. Ik las deel 1 The Glittering Court en was daar weg van! Zie recensie! Maar ik hoorde dat deel twee wel dezelfde verhaallijn was enkel uit een andere pov?

Zeg het vooral als dat niet zo is!

Neverworld Wake – Pessl, Marisha

Las ik en was not my cup of tea… Nadat ik het had uitgelezen wist ik niet echt hoe ik dit boek moest beoordelen. Ik kan niet zeggen dat het een slecht boek is, het is enkel duidelijk niet my cup of tea! Voor mij begon het goed en was de synopsis erg tof maar nadat ik het uitlas ben ik compleet de draad kwijt. Daarom ben ik maar voor de helft gegaan met 2,5 ster!

Zijn herinneringen (Sweet, #2) – Glines, Abbi

Las ik en vond ik ietsje ahum… minder dan ik gewend ben van Abbi! Het vorige deel had ik al iets van twijfels en dat blijft bij dit boek ook een beetje.

Het voelt niet helemaal aan als een Abbi Glines boek. Het is net of ze haar magie die in andere boeken zo goed heeft gewerkt verspreid heeft over kleinere boekjes en dat net de plank misslaat.

Onyx (Lux, #2) – Armentrout, Jennifer L.

Las ik ♥ Onyx is niet alleen verslavend en verleidelijk maar heeft ook zoveel meer actie dan Obsidian! Ik kon dit boek niet neerleggen! Mijn mond viel op de laatste bladzijden echt even open! Wat een cliffhanger!!!!!! En nu moet ik wachten tot Opal vertaald verschijnt…… eind september!!!! HOE DAN!?!?!?!?

Ik denk dat je het inmiddels wel weet, maar ik zou ALLES van Jennifer lezen. Als ik je nog niet heb overtuigd om een ​​Jennifer Armentrout boek te halen doe ik echt iets verkeerd!!!

Hou je van boeken met veel actie, koop deze serie!

Als je van Aliens houdt die er niet uitzien als E.T. maar als je grootste crush ever, KOOP DEZE SERIE!

Fairyloot

These Rebel Waves (Stream Raiders, #1) – Raasch, Sara

Heb ik niet gelezen en ik geloof ook weg gedaan…. Die Fairyloot boxen toch maar weer eens gaan nalopen om te kijken welke boeken ik er allemaal nog in heb zitten!

Totaal gekocht: 12
Totaal gelezen: 8

Oepsie! Ter verdediging…. het zijn bijna allemaal Engelse boekjes die ik kocht en tja… ik ben nu eenmaal meer een Dutchie ♥

Ik ben benieuwd hoe de volgende maand gaat zijn! Dat word er weer een met 2017 en 2018!

Heb jij één van deze boeken gelezen, wat vond jij er van?

Geef een reactie

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

5 comments

  1. Midnight Jewel is bijna dezelfde verhaallijn, maar er wordt meer op andere dingen gefocust en Mira beleefd andere dingen. Het laatste deel wordt ook niet meer vertaald. These Rebel Waves vond ik meh, maar het vervolg vind ik nog veel meer meh.
    Laurie onlangs geplaatst…Gelezen in | augustus 2019My Profile

  2. Ik ga dit ook echt eens doen….en huilen denk ik over hoeveel ik koop en hoe weinig ik lees haha. Maar goed ik vind het best goed hoor van de 12 boeken 4 nog niet gelezen!