Shopaholic Exposed | Januari ’19

Elke maand komen er nieuwe boeken binnen in Wonderland! Maar worden die wel braaf gelezen? Je leest het in Shopaholic Exposed!

Bij Candyce en Isabelle, the BookDutchesses, kwam ik een hele leuke post tegen! Hun noemen het Looking back at our Bookhauls! Hierin blikken ze terug naar het jaar ervoor en zien dan of ze de boeken al lazen die ze in die maand perse moesten hebben!

Door hun geïnspireerd gooi ik er een andere naam tegen aan en dus zul je maandelijks naast een book haul ook deze post terug vinden in Wonderland!

Op een schaal van 1 tot 10, hoe erg zal ik me gaan schamen?

Om de recensies te lezen kun je op de onderstreepte titels drukken!

Januari 2019

Dit was dus echt een super beschaafde maand! En daar ben ik ook wel blij om na die van vorige maand!

The Empress (The Diabolic, #2) – Kincaid, S.J.

Het begin van het verhaal is een beetje langzaam! Er gebeurt ook zo veel en daar gaat best wat tijd overheen in dit verhaal. Hoewel ik dus in het begin een beetje bang was dat dit deel niet zo goed zou zijn las ik toch door en ik ben blij dat ik dat gedaan heb! Dit boek begint misschien niet zo sterk als Diabolic maar eindigt zeker zo!

The Empress is een stuk meer sci-fi dan Diabolic en hoe Nemesis en Tyrus over de Melkweg reizen met hun sterrenschepen is iets waar ik niet verwacht had van te houden. Ik ben geen grote sci-fi fan maar in dit boek is het precies een mooie verhouding, zelfs voor mensen die dus niet zo van sci-fi houden!

En dan de plot twists…. waar ik het hierboven over een langzaam begin had? Nou dat verandert op een gegeven moment in de snelheid van het licht! Voor ik het wou kwam ik aan bij het einde van het boek en DAT EINDE!!!! Ik kan het gewoon niet handelen om nog zo lang te moeten wachten op het derde deel!

The Empress is een wervelwind verhaal! Het zuigt je op en gooit je gevoelens allerlei kanten op!

Vervloekingen (The Graces, #2) – Eve, Laure

Ik moet helaas zeggen dat ik er niet door van mijn sokken werd geblazen!
Dit komt denk ik doordat het tempo en de verhaallijn in het begin me niet echt lagen. Alles voelt een beetje warrig wat ook goed kan komen doordat er een tijd tussen het lezen van deel 1 en 2 inzit.

Op de helft van het boek nam het tempo van het verhaal flink toe, door de spanning die er gecreëerd werd wou ik vanaf dat stuk doorgaan met lezen om er achter te komen wat er precies allemaal aan de hand is. En ik moet zeggen dat met het dichtslaan van dit boek ik kan zeggen dat die tweede helft veel goed maakt!

Totaal gekocht/gekregen: 2
Totaal gelezen: 2

Kijk zo zou elke maand moeten zijn he! Braaf alles lezen wat je hebt gekregen/gekocht!

Of dat volgende maand weer zo gaat zijn? Ik ben benieuwd!

Heb jij één van deze boeken gelezen, wat vond jij er van?

Laat het me vooral hieronder weten, ik hou van reacties ♥

Geef een antwoord

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

2 comments

  1. Amai, dat was inderdaad een heel brave maand! Deze maand heb ik (tot nu toe) ook nog niets gekocht. Maar ik ben momenteel wel bezig met het aanvullen van mijn wenslijst van vervolgdelen en nieuwe titels zodat ik mijn Summer Swap lootje wat tips kan geven.