Shopaholic Exposed | September ’17 en ’18

Elke maand komen er nieuwe boeken binnen in Wonderland! Maar worden die wel braaf gelezen? Je leest het in Shopaholic Exposed!

Bij Candyce en Isabelle, the BookDutchesses, kwam ik een hele leuke post tegen! Hun noemen het Looking back at our Bookhauls! Hierin blikken ze terug naar het jaar ervoor en zien dan of ze de boeken al lazen die ze in die maand perse moesten hebben!

Door hun geïnspireerd gooi ik er een andere naam tegen aan en dus zul je maandelijks naast een book haul ook deze post terug vinden in Wonderland!

Op een schaal van 1 tot 10, hoe erg zal ik me gaan schamen?

September 2017

Van jou (A Pound of Flesh, #3), Jackson, Sophie

Ik vind alle delen samen echt een perfecte samenstelling en heb van alle verhalen evenveel genoten!

Van jou is een perfecte afsluiter, ik kan niet wachten op meer van Sophies werk, ik hoop dat ze gauw weer in haar pen kruipt!

De Pound of Flesh serie van Sophie staat in mijn top 3 lijstje van favoriete New Adult boeken! Samen met Rebecca Yarros en J. Lynn!

Als je geen van de vorige boeken in deze serie hebt gelezen, kan je ze ook als stand alone lezen. Toch raad ik je aan om ze op volgorde te lezen omdat dan alle puzzelstukjes op hun plaats vallen!

Een man om op te (vr)eten, Hülsmann, Petra

Pageturner! Waar je misschien normaal tegen een wat dikker boek opziet is Een man om op te (vr)eten met zijn 416 bladzijden veel te dun naar mijn smaak!

De gloed van gedoofde sterren (Ventura saga 2), Kate Ling

Tja…. ik las deel 1 Eenzaam en extreem ver weg en daar was ik echt weg van! Ik denk dat ik deel twee deze winter maar eens moet gaan lezen!

Duizelingwekkende hoogte, Katherine McGee

En ook van deze las ik deel 1 Duizend Hoog maar heb ik deel 2 nog ongelezen staan! Ik geloof dat ik in de periode dat ik deze boeken kocht een beetje serie moe was als ik deze recensie zo lees!

Zwartspreuk (Spellcaster 1), Claudia Gray

Ik geloof dat ik het vervolg ook in de kast heb staan inmiddels en hoewel ik dit eerste deel niet zo heel fantastisch vond wil ik toch het vervolg gaan lezen!

Zeven zussen, Lucinda Riley

Een zoektocht door heden en verleden die je niet in de koude kleren gaat zitten! Momenten vol hoop, liefde en tegenslagen die je samen met Maia beleeft zorgen ervoor dat dit boek je vastgrijpt en niet meer los laat.het meisje met de zwavelstokjes

Het meisje met de zwavelstokjes, Hee Jeong Yoon

Dit prachtige verhaal hoort bij iedereen in zijn kast te staan, of je nu moeder, tante of oma bent geef dit prachtige verhaal door aan de volgende generatie! Het is een verhaal om nooit te vergeten.

Aan het hof van Eden, Joelle Charbonneau 

Actie (zeker in de tweede helft), intriges, verraad, monsters, een ietsiepietsie liefde en een snufje magie. Aan het hof van Eden is zeker een aanrader als je van een goed fantasy verhaal houd!

De griezelbus 1, Paul van Loongriezelbus

Niet alleen als je het zelf leest is het super spannend (ongeacht je leeftijd) maar ook om voor te lezen is dit boek ontzettend geschikt! Stel je eens voor dat je in de klas rond Halloween elke ochtend een griezelig verhaal vertelt, of elke avond een stukje aan je kind/kleinkind/neefje of nichtje!

Livestream, Buddy Tegenbosch

Livestream is een snel kat en muis spel waarbij je van de ene in de andere theorie valt. De praktijk blijkt heel anders te zijn dan je ooit had verwacht!

Handboek voor meiden, Daphna Loudar

Sommige kinderen zullen al aan deze onderwerpen toe zijn met twaalf jaar en sommige echt nog niet, kijk dus goed naar je eigen kind haar grenzen voor je besluit om een boek als dit neer te leggen! En maak duidelijk dat ze overal mee naar je toe kunnen komen!

Ik persoonlijk had dit boek misschien liever in een klappertje gezien, zodat ik de onderwerpen die ‘nog’ niet van toepassing zijn er uit had kunnen halen tot ze wel van toepassing waren!

September 2018

Opal (Lux #3) – Armentrout, Jennifer L

Opal eindigde met een ongelofelijke cliffhanger en liet me ademloos achter! Ik prijs Jennifer als ‘Cliffhanger Queen’ maar vervloek haar ook! Ik heb Origin nodig zodat ik weer kan ademhalen!

Een tweede kans –  Armentrout, Jennifer L

Las ik maar vond ik persoonlijk echt niet zo geweldig! Ik heb er zelfs geen recensie over geschreven!

Vind ik leuk?! – Bourne, Holly

Vijf sterren van mij, en een aanrader voor iedereen in hun dertiger jaren!

De boodschap in dit boek bevalt me ook wel…. ergens zijn we allemaal slaven van onze social media geworden… altijd op zoek naar de leukste status om te delen en de mooiste foto met de beste filters om onze ‘gebreken’ te verbergen….

Maar het echte leven is niet hier op het schermpje.. maar daar buiten en daar moet je doen wat jou gelukkig maakt!

Spelregels (Rusk University, #3) Carmack, Cora

De liefde spat echt van de bladzijdes en de chemie tussen Nell en Matteo is zo heerlijk om te lezen! Ik heb met glunderende wangen zitten lezen en ben zelf een beetje verliefd geraakt op Matteo!

Dit boek zal je hart doen smelten, dat is een ding wat ik zeker weet.

Grenzeloos – Lucassen, Lis

Je krijgt een aantal plottwisten waar je U tegen zegt en dat maakt dit boek weer de stempel ‘rollercoaster’ waardig! Leg er gerust een pakje zakdoekjes naast!

Alles wat je kunt wensen zit in deze 288 bladzijdes!

Liefde, drama, seks, geweld en diversiteit verpakt in een geweldige new adult van Nederlandse bodem!

Vreugde na verdriet – Dani van Doorn

Dit boek kreeg ik van de uitgever samen met Sprong in het diepe. Ik werd voor Sprong in het diepe gevraagd door Tamara zelf maar had Vreugde na verdriet niet aangevraagd. Ik doe het ook niet zo goed op dit soort boekjes en daarom staat hij helaas nog ongelezen in mijn kast!

Sprong in het diepe – Haagmans, Tamara

Ik heb een beetje het ‘too much’ gevoel. Nu is dit voor sommige mensen misschien compleet het tegenovergestelde maar zo voelt het voor mij.

Er gebeurt erg veel, sommige dingen vond ik gewoon erg naïef en niet geheel geloofwaardig.

Tessa is niet helemaal mijn personage want hoewel zij het een ‘sprong in het diepe’ durven nemen noemt vind ik haar gewoon naïef en immens dom op sommige stukken!

Ik kan er de vinger niet precies op leggen maar omschreef het aan een vriendin als een soort verschil tussen soap serie als GTST en dan Pittige Tijden.

Het voelt van tijd tot tijd een beetje gedwongen grappig.

Knopen en spijt ( Knopen 4 ) – Sky, Penelope

Knopen en spijt was de eerste helft not my cup of tea maar naar het einde toe was het gewoon weer verslavend tot je eindigt met een ontzettend gemene cliffhanger! Woede, verdriet en net genoeg drama om je meer te laten wensen.

Als je van duistere verhalen houdt en een beetje geweld niet schuwt lees dan deze serie!

Mirage (Mirage #1) – Somaiya Daud

Heb ik niet gelezen en ik geloof ook weg gedaan…. Die Fairyloot boxen toch maar weer eens gaan nalopen om te kijken welke boeken ik er allemaal nog in heb zitten!

Totaal gekocht/gekregen: 20
Totaal gelezen: 16

Nou dat is toch best netjes he! Ik had veel erger verwacht!!

Ik ben benieuwd want we naderen nu wel de maanden waarin er swaps zijn en feestdagen! Oktober word er weer een met 2017 en 2018! Ik vrees dat de hoeveelheden erger gaan worden haha!

Heb jij één van deze boeken gelezen, wat vond jij er van?

Geef een reactie

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

8 comments

  1. Ik las Mirage en vond het een heel leuk boek. Grenzeloos vond ik geweldig. Aan het hof van Eden en De zeven zussen vond ik oké, maar niet spectaculair. Deel twee van de zussen vond ik beter.
    Ik las De gloed van gedoofde sterren, maar die viel zo tegen dat ik de rest niet meer wil lezen. De serie Zwartspreuk las ik ook. Viel ook tegen. Van A pound of flesh las ik deel 1 en de novelle. De karakters konden mij niet boeien, dus ook deze serie heb ik nooit uitgelezen.
    Katherine McGee staat nog te wachten.

  2. Ja hoor, dat is héél netjes. Tot nu toe valt het bij mij ook mee wanneer ik de voorbije jaren nakijk. Ik dacht dat 2016 erger zou zijn dan 2015 maar dat bleek dus goed mee te vallen. Nu maar hopen dat dat zo blijft wanneer ik 2017 en 2018 onder de loep leg