Short Stories of a Single Girl – Simone Lucchesi

32450262
Hier verkrijgbaar voor € 7,99

Na elf jaar besluit Sara een punt achter haar relatie te zetten. Ze had geen slechter moment kunnen kiezen. Op een nieuwjaarsfeestje, net na twaalf uur, in een bomvolle sportkantine. Het verdiende absoluut geen schoonheidsprijs maar ze kon niet anders. Haar relatie met jeugdliefde Milan was doodgebloed en ze zocht weer spanning in haar leven. En die spanning zou ze krijgen. Net als de zin: ‘Het ligt niet aan jou, het ligt aan mij.’
Als newly, single vrouw moet Sara haar weg zien te vinden in daten in de eenentwintigste eeuw. Een eeuw waarin het vinden van “De Ware” net zo snel en makkelijk moet gaan als online shoppen en de onschuldige romantiek van Jane Austen samen met de discman in de vergetelheid is geraakt. In een tijdperk gevuld met Tinder, Speeddating en wanhoop was het vinden van de ware nog nooit zo moeilijk geweest…

Dit is niet een typisch liefdesverhaal; verre van zelf. Verwacht geen 50 Shades of Grey, maar eerder 50 Shades of Shitty Men. Dit is het verhaal van een kleine, semi-jonge vrouw, met een grote bos krullen die liefde (of seks) probeert te vinden in een wereld gevuld met mannen, ongemakkelijke momenten en vele, vele dilemma’s.
Een herkenbaar verhaal voor iedereen die single is, of single is geweest.

Ik mocht dit e-boek ontvangen als recensie exemplaar van de auteur in ruil voor een eerlijke recensie,
hartelijk bedankt hiervoor!

Ik geef dit boek ❤❤❤❤

hIk kreeg in mijn e-mail de vraag of ik dit boek wou recenseren en na het lezen van de omschrijving was ik om! Dit boek word in eigen beheer uitgegeven bij The Black Sheep Indie en is verkrijgbaar door op de cover te drukken. Hier kun je ook het eerste hoofdstuk gratis lezen.

Wat mij wachtte in de mail was een heerlijke luchtig boek waarbij ik na enkele bladzijden lezen al in een deuk lag om de ervaringen van Sara en hoe ze die beschrijft!

omslag-ssoasgSara is een jonge meid die na jaren in een vaste ‘sleur’ eindelijk voor zichzelf kiest en als single het nieuwe daten leert kennen! Je komt terecht in de dating wereld anno 2016 en die is echt hilarisch! Een hedendaagse chicklit met een snufje erotiek, een volle schep humor en een heerlijke dosis sarcasme!

Dit boek is echt heerlijk om te lezen en had van mij de volle 5 sterren op Goodreads gekregen en 5 hartjes hier als er niet ontzettend veel stukjes waren waar ik stopte met lezen doordat ik me ergerde aan taalfouten.

Don’t get me wrong! Ik ben zelf absoluut niet perfect in taal dingetjes maar de fouten in dit boek hadden er na het redigeren echt uit moeten zijn.grammarpolice

Ik heb het dan ook niet over foutjes zoals een d waar een dt had gemoeten of zelfs een t in plaats van een d maar echt wel wat meer foutjes in de vorm van verkeerd zinsverband.

rOm niet helemaal de grammar police uit te gaan hangen hou ik het bij wat kleine voorbeeldjes onderaan en geef als laatste note dat ik wel echt compleet hooked ben aan het verhaal en ook echt niet kan wachten op het vervolg! Hopelijk kruipt Simone snel in haar pen en lees ik gauw meer verhalen en belevenissen van Sara!

Bewaren

Geef een antwoord

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

2 comments

  1. Lieve Kwante,

    Ik had het al op de mail gezet maar wil je ook even hier bedanken voor een geweldige en eerlijke recensie! Ik ben zo blij dat je van mijn boek genoten hebt en hecht heel veel waarde aan je mening. Die spelfouten ga ik er absoluut uithalen *schaamschaam* en deel II komt eraan!

    Liefs,

    Simone