Starters (1) – Lissa Price

De wereld is voorgoed veranderd.
Callie staat voor een onmogelijke keuze: Haar ouders zijn dood. Haar broertje is ernstig ziek.
En er is niemand die ze kan vertrouwen.
Haar enige uitweg is de bodybank: een gewetenloze organisatie die ze verafschuwt.
Ten einde raad gaat Callie met hen in zee.
Ze moet haar opdracht volbrengen en opgeven is geen optie.

9200000002229790Auteur: Lissa Price

Nederlands
336 pagina’s
Van Holkema & Warendorf
april 2013

Ik geef dit boek 

Het debuut van Lissa Pice valt bij mij meteen in goede aarde, niet alleen trekt de cover me ontzettend aan maar de tekst “De bodybank wil haar jeugd” maakt je zo nieuwsgierig dat ik niet kon wachten om hem te lezen.

Zodra je begint met lezen kom je in een wereld in de toekomst waar door een soort vergif alle volwassenen tussen 20 en 60 jaar zijn overleden en de oudere generatie een gelukkig en rijk leven leidt ten koste van de jongeren.

Het is een ontzettende page turner waar ik niet te veel van wil verklappen!

Gelukkig ontdekte ik dit boek nu pas want deel 2 Enders kon ik ook meteen aanschaffen en lezen!

Mocht je hem nog niet gelezen hebben en wel van Dystopische boeken houden raad ik je hem van harte aan!

Geef een antwoord

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

One comment