Statistieken Wonderland

Over Kwante in Wonderland

Al vanaf dat ik een letter kan lezen verslind ik elk boek, van kinderboek tot thriller en van young adult tot roman.

Ik ben verslaafd aan lezen! In 2014 besloot ik om een blog te beginnen. Die durfde ik echter niet meteen online te gooien en op 19 januari 2015 besloot ik toch de knoop door te hakken!

In mijn omgeving zijn er geen boek lovers en via het internet heb ik veel lieve mensen gevonden die mijn passie voor letters delen. Gezien mijn favoriete boek Alice in Wonderland is was de keuze voor Kwante in Wonderland zo gemaakt! In mijn Wonderland dwaal je rond tussen prachtige boeken, mooie films, geweldige series en oneindige vreemde of leuke belevenissen!

Hopelijk geniet je van mijn Wonderland! In deze achter de schermen laat ik zien wat ik zoal aan bezoek ontvang in mijn Wonderlijke wereld en hoe deze verdeeld is!

De mediakit kun je hier vinden!

De verdeling op mijn blog is divers. Ik noem mezelf dan ook een omni blogger.

Het grootste deel van mijn blog wordt echter wel besteed aan boeken, films en spelletjes!

Social Media

Ook is Wonderland te vinden op alle sociale media platforms, het aantal volgers groeit steeds verder uit!

Statistieken

Via Google Analytics word er netjes bijgehouden hoeveel bezoekers naar welke posts kijken! Dit word dan mooi weergegeven en zo word ik altijd heel erg blij wanneer ik zie dat de krabbeltjes en posts die ik schrijf toch steeds meer bekeken worden!

Ik ben dan ook, met recht denk ik, best trots op mijn Wonderlijke wereld! Hij groeit elk jaar verder uit en ik ben blij te zien dat dat ook voor mijn bezoekersaantallen geld.

Ik hoop dat je het hier net zo prettig vind als dat ik dat vind! Mocht je op of aanmerkingen hebben schroom dan niet om contact op te nemen!

Mocht je verdere vragen hebben, of wellicht een recensie exemplaar of product gerecenseerd willen hebben dan kun je altijd via het kopje contact een e-mail sturen!

Geef een antwoord

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.