Steenkoud (The Dark Elements #2) by Jennifer L. Armentrout

Als de hel losbreekt... Layla is er vrij zeker van dat haar leven niet veel erger kan.

Haar beste vriend Zayne is nog steeds even onbereikbaar voor haar, en de wachters, die haar altijd hebben beschermd, houden ineens van alles voor haar verborgen. En dan is er nog Roth, de demonenprins die haar beter leek te begrijpen dan wie ook. Om háár te redden, heeft hij zich opgeofferd, waarna hij spoorloos is verdwenen. Maar dan duikt Roth geheel onverwacht weer op, en breekt de hel los - letterlijk...

'Armentrout is een geweldig talent. Ik kan gewoon niet stoppen met lezen!' - Gena Showalter - auteur van 'Alice in Zombieland'

Steenkoud (The Dark Elements #2) by Jennifer L. ArmentroutSteenkoud(The Dark Elements, #2) geschreven door: Jennifer L. Armentrout
Meer van deze auteur: Bitterzoet (The Dark Elements, #0.5), Witheet (The Dark Elements, #1), Wacht op mij (Wait for you #1), Ga voor mij , Blijf bij mij
Serie: The Dark Elements #2
Uitgeverij: Harper Collins | 2016
Genre: Young Adult
Bladzijden: 416
Voeg toe op: Goodreads

Deel 2 dus deze recensie kan spoilers bevatten voor wanneer je deel 1 Witheet nog niet las!

2082152530367246

De cover 


Tja….. Als dit dan Zayne moet voorstellen? Ik vind de oorspronkelijke cover niks maar de Nederlandse cover vind ik ook afschuwelijk….. Vrijwel dezelfde afbeelding van Layla… saai dus! Ik zet voor jullie deel 1 en 2 op een rij…. zien jullie het verschil in Layla…. Er is geen verschil Layla is alleen wat transparanter gemaakt en Zayne is er bij gefotoshopt….. Zonde!

En de man? Nope….. dit is een hot & steamy auteur!!! Vinden jullie dit een hot & steamy Steenmans? Hij past meer op een doktersromannetje!

De binnenkant


Steenkoud is boek twee in The Dark Elements serie door Jennifer L. Armentrout en ik geloof dat ik steeds meer fan raak van haar schrijfsels! Dit boek las ik weer in een mum van tijd uit en ik verlang nu al naar deel drie!

Nu willen jullie natuurlijk lezen waarom ik dit boek zo goed vond…. en dat ook nog eens zonder spoilers!!!!

Maar dat is het probleem met dit boek ik vond hem super maar hij zat zo gevuld met plot twists en een cliffhanger van hier naar Tokio en weer terug dat ik gewoon niet weet hoe ik moet beginnen zonder dingen te verpesten!!!!! Hoewel ik op het einde wel mijn vermoedens begon te krijgen hield dit boek me toch echt in zijn greep!

Waarom 4 hartjes in plaats van 5 als ik dit boek zo fantastisch vond? 53d8af01be9fda056dbba8aea6302396

Liefdesdriehoekjes vind ik op zich niet heel storend maar in dit boek begon ik me toch een beetje op te vreten 😉 en daarnaast ben ik denk ik echt team Roth…. I need me some more badguy!!!

Dus ja, een hele vage recensie van mijn kant! Sorry….. Ik kan alleen maar zeggen dat je deze boeken MOET lezen…. Ohw en dat ik na dit boek echt mega fan ben van Bambi 😉

Gelukkig is deel drie al uit en kan ik deze zsm lezen! Of nou ja…. gelukkig? Ik weet niet of ik klaar ben om afscheid te nemen van deze heerlijke reeks!

Geef een antwoord

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

One comment

  1. heerlijk boek he <3 En ja, toch ook jammer inderdaad van die love triangle. Zeker omdat het ook nog een erg groot aspect is in het verhaal. Boek 3 viel mij jammer genoeg tegen en vond ik erg voorspelbaar. Maar er is nog steeds genoeg te genieten, want t blijft Armentrout en tja.. Roth 😉
    MelissaPötgens onlangs geplaatst…TTT: The BFF Book TAGMy Profile