Storm and Fury (The Harbinger #1), Jennifer L. Armentrout

Storm and Fury (The Harbinger #1), Jennifer L. Armentrout

Storm and Fury is het eerste deel van de bloedstollende Harbinger-serie van Jennifer L. Armentrout.
Trinity is de laatste van haar soort. Ze heeft een bijzondere gave en leeft al jaren op een geheime locatie, bewaakt door de wachters. Als de demonen ontdekken wat haar kracht is, zullen ze haar vermoorden. Als Trinity hoort dat er buiten iets leeft dat zowel demonen als wachters vermoordt, stort haar wereld in. Ze kan niet anders dan uit haar veilige omgeving vertrekken om zichzelf en haar familie te beschermen.
Storm and Fury is het eerste deel van de Harbinger-serie van Jennifer L. Armentrout, een spin-off van de eerder verschenen Dark Elements-serie.

five-stars
Storm and Fury geschreven door: Jennifer L. Armentrout
Bladzijden: 512
Serie: Harbinger #1
Meer van deze auteur: Bitterzoet (The Dark Elements, #0.5), Witheet (The Dark Elements, #1), Wacht op mij (Wait for you #1), Ga voor mij , Blijf bij mij
Uitgeverij: Zomer & Keuning | 9 February 2021
Genre: Fantasy
Vertaald door: Jeannet Dekker
Uitgave: Paperback
Voeg toe op: Goodreads

Wat vind ik van de cover

Ik denk dat er niet genoeg woorden zijn om te zeggen wat ik van de looks van Storm and Fury vind! Een ware lust voor het oog! Met die prachtige kleuren op de voorkant en die glans in de vleugels en dan ook nog die gekleurde edges? Liefde voor de uitgeverij dat ze deze limited editions uitbrengen!

Wat vind ik van het verhaal

Trinity is de laatste in haar soort en zij leeft achter gesloten deuren in een gemeenschap van Wachters die haar beschermen nadat haar moeder werd vermoord. Mochten mensen, of liever gezegd demonen namelijk van haar bestaan op de hoogte zijn dan zullen ze ver gaan om haar, ofwel haar organen te pakken te krijgen.

Voor degene die de Dark Elements serie van Jennifer L. Armentrout nog niet lazen is dit allemaal vers en nieuw! En je kan het op zich ook prima lezen zonder eerst de andere serie te lezen.

Ik kan je echter wel aanraden om eerst de Dark Elements te lezen omdat je dan veel meer uit Storm and Fury kan halen. Zonder deze te lezen zul je toch van tijd tot tijd je afvragen waarom er bepaalde vriendschappen in dit verhaal zitten en wat er precies heeft plaatsgevonden tussen bepaalde personages. Ik denk dat je de geschiedenis dan teveel vind ontbreken in het verhaal.

Maar voor degene die de Harbinger serie lezen als spin-off van The Dark Elements serie is dit een ware steenmans en demoon traktatie!

De wachters in dit verhaal zijn namelijk een soort van gargouilles, hier op aarde om ons mensen te beschermen van demonen die op aarde rond scharrelen. En sexy as Hell! En tja, Roth… ik ga niks spoilen omdat ik natuurlijk The Dark Elements wel las maar ik ben zo weg van hem!

Ik vind het daarnaast geweldig dat Trinity, oké dat klinkt superfout… Het is niet geweldig dat Trinity lijdt aan de oogziekte Retinitis pigmentosa, dezelfde oogziekte waar Armentrout ook aan lijdt. Het is echter wel geweldig om eens niet over fantastisch, sexy en perfecte slanke meiden te lezen die ass kicken maar gewone meiden en mensen die beperkingen hebben! Want waarom zouden personages perfect moeten zijn?

Wat Trinity dan wel weer ziet wat wij niet zien zijn geesten en/of spoken! En ze heeft een geest kamergenoot genaamd Kruimel die is blijven hangen in de jaren 80 en gewoon geweldig is!

De sfeer door het hele boek is gewoon perfect!

Er is actie, romance, vriendschap en lust maar ook zoveel humor!

Ik heb op zoveel momenten zitten proesten van het lachen om Trinity’s uitspraken en ik vind haar personage echt fantastisch!

“Misschien regel ik een blindegeleide waterspuwer.”

Conclusie

Actie en zwijmel momenten met elkaar afgewisseld maken dit boek voor mij fenomenaal!

En op die laatste pagina was ik zo blij dat het volgende boek Rage and Ruin al klaar lag zodat ik daar meteen in kon duiken! Geloof je me zult geen genoeg kunnen krijgen van Trinity en Zayne!

Heb jij Storm en Fury gelezen? Of ga je het nog lezen?

Vertel het me in de reacties hieronder!

De genoemde boeken ook lezen?

Je kan ze hier bestellen!
Geef een antwoord

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.