Storm & Stone – Joss Stirling

Storm & Stone speelt zich af achter de muren van een exclusieve kostschool, maar het gaat er niet bepaald netjes aan toe. Schandalen, corruptie en samenzwering: Raven Stone heeft in de gaten dat er iets goed mis is op haar school. Onverklaarbare verdwijningen, liegende leraren en wat is er toch met de mysterieuze Kieran Storm? Raven wordt meegetrokken in de problemen die deze ontzettend slimme en drop dead gorgeous jongen overal lijkt te veroorzaken. Kan ze een jongen vertrouwen over wie ze bijna niets weet? Ze zal wel moeten…

ISBN: 9789020679755
Uitgever: Blossom Books
Bladzijden: 352 pp.
Genre: Young Adult/Fictie

Ik geef dit boek ❤❤❤

De cover


De cover deed me erg denken aan de Soulmate serie van Joss en mede daarom kocht ik dit boek.

Het verhaal


Het verhaal gaat over Raven Stone, een wees die op een rijkeluis kostschool woont doordat haar opa daar de conciërge is.
Raven heeft een moeilijk jong leven achter de rug, ze verloor haar beide ouders en werd zwaar gepest op haar vorige school, ze heeft niet veel vrienden en er word nogal op haar neergekeken, op het moment dat 1 van de weinige vrienden die ze heeft verdwijnt dienen zich 2 nieuwe leerlingen aan; Kieran en Joe.

Wanneer haar vriendin terugkomt van een cursus en zich opeens tegen haar lijkt te keren zijn daar Kieran en Joe die het voor haar opnemen tegen alle pestkoppen die deze school telt, en op de een of andere manier lijken de leerlingen na hun cursus steeds vreemder te worden. Samen met Joe en Kieran gaat Raven op onderzoek uit.

Ik was eerlijk gezegd een beetje teleurgesteld in dit boek, de Benedict serie was pure liefde voor mij maar Storm & Stone gaven mij dat gevoel helaas niet. Ik vond het YDA idee heel interessant en naar het einde toe werd het ook wel enigszins spannend maar het heeft me uiteindelijk niet zo gegrepen. Waar je bij de Benedicts echte dreiging voelde bleef dat hier voor mijn gevoel een beetje uit. Soms was het zelfs ietwat ongeloofwaardig, bij de Benedicts hadden ze natuurlijk allemaal een gave waardoor alles wat er gebeurd nog geloofwaardig overkomt,  Raven was een leuke meid en ik had echt wel medelijden met haar vanwege alle (extreme) pest acties die ze moest meemaken maar met een beetje karate versla je de boeven met wapens niet. Joe vond ik meteen wel een leuk personage en Kieran vind ik nog steeds een beetje vreemd! Een vermakelijk en redelijk spannend verhaal wat wel weer goed in elkaar is gezet door Joss! Maar een echte klik met dit boek had ik helaas niet.

 

Geef een antwoord

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.