Stuk van Jou – Sophie Jackson

Stuk van Jou – Sophie Jackson

Sophie Jackson geeft de term ‘badboy’ een nieuwe betekenis in Stuk van jou. Wesley Carter is namelijk geen gewone badboy. Nee, we hebben het hier over een crimineel. Al voor hij meerderjarig was, wist hij hoe een gevangenis er vanbinnen uitzag. Maar één ding heeft hij nog nooit meegemaakt: verliefdheid. Dus wanneer Kat Lane Engelse les komt geven in de New Yorkse gevangenis waar hij zit, raakt hij behoorlijk in de war – net als zij. Want hun verboden gevoelens voor elkaar zijn onmogelijk te negeren. IJzersterk geschreven door Sophie Jackson, die met Stuk van jou (Engelse titel: A pound of flesh) een Orange is the New Black-achtig eerste deel van een sensuele en spannende boekenserie heeft geschreven.

five-stars
Stuk van jou geschreven door: Sophie Jackson
Bladzijden: 329
Meer van deze auteur: Altijd samen, Eeuwig samen, Stil van jou (A Pound of Flesh, #2), Van jou (A Pound of Flesh, #3)
Uitgeverij: VBK Media | November 5th 2015
Genre: Fiction, Romance, General
Voeg toe op: Goodreads

Kat Lane was negen jaar oud toen haar vader voor haar ogen werd vermoord. Nu, vijftien jaar later, komt ze haar belofte aan hem na om iets voor de maatschappij te betekenen. Dat doet ze door les te geven aan gedetineerden in een New Yorkse gevangenis. Op deze manier hoopt ze ook eindelijk haar angst voor criminelen te overwinnen.

Wesley Carter is een van haar leerlingen. Hij is gevaarlijk, grappig en geheimzinnig. Kat raakt geïntrigeerd. Ze wil weten wie de échte Carter is, voorbij zijn intimiderende voorkomen. Hoe verder ze gaan, hoe moeilijker het wordt om hun verboden gevoelens voor elkaar te negeren.

ISBN: 9789401906272
Uitgever: Zomer & Keuning
Verschenen: 12-11-2015
Bladzijden: 368 pp
Genre: New Adult/Romans

Ik geef dit boek 

Een nieuwe auteur voor op mijn lijstje, Sophie Jackson, ze is docent Engels. Ze hield altijd al van schrijven, maar wist nooit zo goed wát ze dan moest schrijven. Daar kwam verandering in toen leerlingen haar overhaalden om Twilight te lezen. Ze vond het geweldig! Sophie begon fanfiction te schrijven en de woorden rolden uit haar vingers. Dat leidde uiteindelijk tot Stuk van jou (Engelse titel: A pound of flesh), het eerste deel van een trilogie over liefde achter de tralies.

Wat een heerlijk boek is dit, nu lees ik de laatste tijd wat meer New Adult en ik kan zeggen dat deze wel in mijn top drie staat.

Carter is een echte badboy, ruig en mannelijk maar gaandeweg zal deze jongen je flink gaan verrassen!

Kat is een personage waar je mede door haar verleden al meteen een zwak voor hebt, vergis je niet ze is een pittige tante!

In één ruk verslind je de belevenissen van hun beide en die zijn niet mis, alles en iedereen lijkt tegen hun te zijn en van alle kanten liggen problemen op de loer… en dan is er ook nog iets wat Carter aan Kat moet vertellen….

Dit boek is weer te vergelijken met een ritje in een achtbaan, je gevoelens schieten alle kanten op!

Koop hem, lees hem en geniet… eventjes inkomen en dan? Ga je STUK!


Gelukkig voor ons is Sophie Jackson na dit deel nog niet klaar met de personages uit dit boek, deze boeken kwamen in het Engels al uit:

A Pound of Flesh (A Pound of Flesh, #1)
Love and Always (A Pound of Flesh, #1.5)
An Ounce of Hope (A Pound of Flesh, #2)
Fate and Forever (A Pound of Flesh, #2.5)
A Measure of Love ( A Pound of Flesh Book, #3)

Laten we nu maar hopen dat deze allemaal snel vertaald worden!

Geef een antwoord

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

3 comments

  1. Wat een leuk gebruik van de titel! Het lijkt zo simpel, maar het houdt mijn aandacht wel vast. Het maakt me ook des te nieuwsgieriger naar dit boek, waar iedere boekblogger die ik volg razend enthousiast over is. Kan niet wachten totdat ik dit boek in handen heb. Hopelijk vind Sinterklaas of de Kerstman dat ik lief genoeg ben geweest dit jaar 🙂
    Iris onlangs geplaatst…Winactie: Win een gesigneerde List & Leugens!My Profile