Summer TBR | Mijn vakantie boekjes ♥

Ik ben op vakantie en nam mee? Nee dit is geen spelletje! Maar ik laat jullie wel in dit artikel lezen wat ik voor leeswaar meenam in mijn koffer! Kijk je mee naar mijn Summer TBR? Allereerst pak ik twee heerlijke dikzakjes in waarvoor ik thuis steeds maar geen tijd en/of rust voor lijk te vinden!

Ik probeer nu al vanaf de verschijningsdatum mezelf er toe te zetten om te beginnen met lezen. Wat me tegenhoudt weet ik ook niet want de vorige dikke delen las ik in een nacht uit! Het zandmannetje kreeg het niet voor elkaar om mij in slaap te krijgen terwijl ik in de wereld zat die Sarah J Maas zo mooi kan scheppen!

Ik hoop de vlucht heen een dikzakje uit te lezen en de vlucht terug het andere dikzakje.

Vliegen is voor mij helaas altijd een ramp door de problemen die ik met mijn oren heb. De vorige vluchten zat ik na het opstijgen echt huilend in het vliegtuig tot het landen, dus ik hoop dat ik mezelf kan afleiden met deze heerlijke boeken!

Voor aan het strand heb ik heerlijk wat luchtige boekjes op mijn Kobo gedownload van de dikke meneer! Op het strand ben ik toch wat huiverig voor vieze vlekken op mijn boekjes en dus kocht ik de volgende e-books!

Opstaan van Jackie van Laren, dit is het vervolg op Vallen waar ik zoals je in mijn recensie kunt lezen, ontzettend van heb genoten! Ik ben dan ook heel erg benieuwd naar het vervolg!

Zomer (want het is immers zomer vakantie 😉 ) van Lis Lucassen, het vervolg op Hitte. Ik wil dit boek al een hele tijd lezen en elke keer komt het er maar niet van! Nu hoop ik op het strand nog wat van die zinderende hitte te voelen die ik in deel 1 al las!

Van Karakter uitgevers en van Michael Reefs (auteur Biebbende) kreeg ik ook nog eens de grote eer om vooruit hun boekjes te mogen lezen en recenseren! Word ik altijd zo trots van ♥

Het nieuwe boek van Joelle Charbonneau, Aan het hof van Eden kreeg ik dus van Karakter en Bram en het zoldermysterie kreeg ik van Michael!

En mocht ik na al dat leesvoer nog tekort komen kocht ik ook nog een paar nieuwe boekjes 🙂

Ik kocht Het Geheugendagboek, Donker Blauwe Woorden en De Royals: Verleiding ♥

Ken jij al één of meerdere van deze juweeltjes? En wat waren jouw vakantie boekjes?

Bewaren

4 reacties

  1. Annabel schreef:

    Natuurlijk de Sarah J Maas boeken die zijn geweldig!! De Royals vond ik ook echt goed!. Ik ga nog op vakantie en weet nog niet precies wat ik mee ga nemen.
    Annabel onlangs geplaatst…Wrap-up en TBRMy Profile

  2. zwartraafje schreef:

    Beide boeken van Sarah J.Maas vond ik geweldig. Royals beviel me iets minder. Vermits we niet op vakantie gaan deze zomer heb ik geen echt ‘Deze moeten in mijn koffer passen’-stapeltje. Dat is dan weer het voordeel van gewoon thuis blijven ik kan gewoon op het moment zelf kiezen welk boek ik uit de kast neem.
    zwartraafje onlangs geplaatst…Boeken, thee en een vleugje voorspelbaarheidMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: