Sunday Six ♥ 10 Spread the BookBlog L♥ve

Daar is de Sunday Six weer, we hebben even pauze gehouden in verband met de feestweek maar ik heb deze week weer 6 leuke posts gevonden die ik het delen waard vind! Kijk je mee?

Omdat ik het erg leuk vind om bij andere bloggers te kijken en neuzen deel ik wekelijks zes leuke posts die ik die week tegen ben gekomen! Kijk je mee naar een nieuwe Sunday Six ♥sunday six

Ik probeer elke week ook 1 nieuwe blogger te noemen! Dit kan een nieuwe blogger zijn of iemand die ik nog niet kende!

Heb ik volgens jou een leuke post gemist? Of is er een blog waar ik echt een kijkje moet nemen? Dat hoor ik natuurlijk graag in de reacties!

Met je eigen blog een reactie achterlaten zorgt voor Comment Love! Hierdoor kunnen andere mensen ook bij jouw blog kijken!

(Een zelf spam momentje is dus geheel toegestaan hier onder 😉 en wie weet leer ik zo weer nieuwe blogs kennen!)


Ik begin deze Sunday Six met:

Sneeuw! En heel veel ook! Als je in Wonderland leeft dan weet je dat al dat ijs echt pas sinds het regenbuitje van afgelopen week verdwenen is! Ik hou ontzettend van sneeuw en in het kleine stadje waar ik woon vis ik vrijwel altijd buiten het net!

Het Groningse of het Limburgse deel van het land heeft dan ijs en sneeuw en ik alleen maar vieze regen! Daarom was ik oh zo blij dat er nu ook in Wonderland veel sneeuw viel en het ontzettend lang bleef liggen!

Een blogger die wel hele mooie plaatjes schoot van de sneeuw is Maria (BookGlobe) als ik nu naar haar foto’s kijk heb ik toch spijt dat ik niet mijn camera heb opgepakt en het bos ben in gegaan!

An Icy day| Photography


Nog veel meer winterse plaatjes vond ik bij Rowan (My Pink Fairytale) zij ging haar lover opzoeken in Noorwegen en mogen we even een beetje jaloers zijn op de prachtige uitzichten die zij daar heeft gehad!

Noorwegen is zojuist een stukje omhoog geschoven op mijn Places to go lijstje!

Mijn weekje Noorwegen


Bij Tessa (Blog van een blije Booknerd) kwam ik een hele leuke tag tegen! Ik vond de vragen zo leuk dat je wellicht deze tag ook snel terug vind in Wonderland!

Boekentag: 20 vragen over boeken


Een geweldige verzameling met foto’s vind je bij Annabel (Het leven van een boekenworm) Fan van Funko’s of Belle en het Beest? Neem vooral een kijkje bij Annabel!

Verzameling….


En dan ook nog een verzameling van bloggers bij elkaar! Hebban plaatste hun Boekbloggers overzicht en ik vond het erg leuk om te lezen wat ze zoal te melden hadden!

Kwante in Wonderland

Kwante wil haar lezers graag meenemen in haar eigen wonderland. In januari viert ze dat Kwante in Wonderland twee jaar bestaat. In die tijd heeft ze een trouwe lezersschare verzameld, waarvoor ze dagelijks blogposts plaatst. Ze noemt zichzelf een omni-blogger: ze schrijft namelijk niet alleen over boeken (in alle genres), maar ook over tv-series en films. Collegiaal is ze ook nog, want wekelijks tipt ze zes posts van collega-bloggers. Opvallend zijn ook de gepersonaliseerde iconen en headerafbeelding op het blog.

Ben jij benieuwd naar welke bloggers er allemaal op hun site staan? Neem dan vooral een kijkje!

Boekbloggers Overzicht 2017


Ik sluit af met een hele leuke post! Emmy houdt een XS versie van de Blog in de Spots van vorig jaar! Zoals jullie misschien weten werd ik daar ook genomineerd en kreeg ik een paar Oscars 😉 waar ik heel erg trots op ben!

Dit jaar dus een kleinere versie maar vooral erg leuk om jou favoriete blog in het zonnetje, of de spots, te zetten!

Ga dus vooral langs en nomineer er op los!

Blogs in de spots 2017


Heb jij een leuke blog, ken je een leuke blogger? Laat het hieronder achter met een spam momentje!

3 reacties

  1. Emmy schreef:

    Bedankt voor het vermelden! Ik hoop dat er heel veel complimentjes uitgedeeld gaan worden!
    Emmy onlangs geplaatst…Pottermore Presents: drie awesome ebooks over de wereld van Harry PotterMy Profile

  2. zwartraafje schreef:

    Ik heb al meteen een aantal complimentjes ingestuurd bij Emmy’s nieuwe versie op Blogs in de Spots. Naar Hebban heb ik op aanraden van een vriendin een mailtje gestuurd vermits ze blijkbaar enkel mijn site bezocht hebben en niet de blog. Ik heb de navigatie op mijn blog dan ook maar een beetje aangepast zodat er (nu hopelijk) geen misverstanden meer mogelijk zijn.
    zwartraafje onlangs geplaatst…Blogger Vriendenboek #83My Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: