Sunday Six ♥ 16 Bookblogger Lovin ♥

Omdat ik het erg leuk vind om bij andere bloggers te kijken en neuzen deel ik wekelijks zes leuke posts die ik die week sunday sixtegen ben gekomen! Kijk je mee naar een nieuwe Sunday Six ♥

Ik probeer elke week ook 1 nieuwe blogger te noemen! Dit kan een nieuwe blogger zijn of iemand die ik nog niet kende!

Heb ik volgens jou een leuke post gemist? Of is er een blog waar ik echt een kijkje moet nemen? Dat hoor ik natuurlijk graag in de reacties!

Met je eigen blog een reactie achterlaten zorgt voor Comment Love! Hierdoor kunnen andere mensen ook bij jouw blog kijken!

(Een zelf spam momentje is dus geheel toegestaan hier onder en wie weet leer ik zo weer nieuwe blogs kennen!)

Sunday Six 1 | Boekspotter

Bij Zwartraafje zag ik laatst een heel leuk nieuw topic! Een soort van VVV topic met de leukste boekhandels door de wereld heen! Zwartraafje kickt af met de plaats Antwerpen! Mocht jij nou tips hebben uit een leuke stad na het lezen van dit artikel laat dan een berichtje achter bij Zwartraafje!

Sunday Six 2 | Verwachtingen vs Realiteit van een boekblogger

Bij My Pink Fairytale lees je een artikel over het tegenstrijdige leven van een boekenblogger 🙂

Ik moet eerlijk toegeven dat ik me eigenlijk bloost in alle punten herken 😋

Sunday Six 3 | Boekenliefde met massa’s hartjes

Nog een artikel van Elisabet! Maar deze kon ik niet links laten liggen! Ik word gewoon verliefd als ik naar al deze hartjes kijk en stiekem wil ik alle hartjes hebben! En dan een muur bouwen met alle hartjes mooi naar voren ♥ Ja, dat is liefde!

Sunday Six 4 | Belgische Boekenblogger

Hoe het bloggen gaat in ons buurlandje? Nou daar is het dus heel anders! In de post van Marcia lees je alles over hoe zij als Nederlandse in België woont en blogt! Welke voordelen en nadelen zitten er aan bloggen in BE? Dat lees je bij Oog op de toekomst!

Sunday Six 5 | DIY Quote verven op canvas

Dit is echt iets voor ons boekenwurmpjes! Onze favo quote op een canvas schilderen! Ik deed dit al een keer eerder en maakte er een canvas met lichtjes van voor mijn smurfje!

Op de blog van Save the Mama vind je een how to!

Sunday Six 6 | #THUGNL

En als laatste een interview! Joost mocht een interview doen met de auteur van The Hate U Give! Een boek dat eind mei zal verschijnen en denk ik een grote indruk zal maken! Voor alle info over #THUGNL lees je de post van Joost!

Dat waren ze weer deze week! Heb jij een leuke blog, ken je een leuke blogger? Laat het hieronder achter met een spam momentje!

Geef een reactie

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

4 comments

  1. Dankjewel voor het delen Kwante. <3 Ik hoop dat die Boekspotter wat inzendingen zal krijgen. Het lijkt me echt leuk om insiders-informatie te kunnen raadplegen vooraleer ik een stadje bezoek. Op die manier leer je natuurlijk de tofste adresjes kennen.
    zwartraafje onlangs geplaatst…Foto-update #94My Profile