Sunday Six 18 ♥ Bookblogger Lovin ♥

Omdat ik het erg leuk vind om bij andere bloggers te kijken en neuzen deel ik bijna wekelijks zes leuke posts die ik tegensunday six ben gekomen! Kijk je mee naar een nieuwe Sunday Six ♥

Ik probeer elke week ook 1 nieuwe blogger te noemen! Dit kan een nieuwe blogger zijn of iemand die ik nog niet kende!

Heb ik volgens jou een leuke post gemist? Of is er een blog waar ik echt een kijkje moet nemen? Dat hoor ik natuurlijk graag in de reacties!

Met je eigen blog een reactie achterlaten zorgt voor Comment Love! Hierdoor kunnen andere mensen ook bij jouw blog kijken!

(Een zelf spam momentje is dus geheel toegestaan hier onder en wie weet leer ik zo weer nieuwe blogs kennen!)

Sunday Six #1 Seksualiteit in het Young Adult genre

Een heel sterk artikel van Marcia! Ik kan het alleen maar eens zijn met alles wat ze schrijft! Las jij haar post al?

https://oogopdetoekomst.com/2017/08/11/lets-read-about-sex-seksualiteit-in-het-young-adult-genre/

Sunday Six #2 10x dingen die elke boekliefhebber doet

Lyanne van ReadaBook schreef deze post met 10 punten die volgens haar door elke boekliefhebber gedaan worden.

Niet helemaal 😉 de punten 1, 4, 5 en 6 maak ik me inderdaad ook ‘schuldig’ aan, de rest niet!

Welke punten doe jij ook?

10x dingen die elke boekliefhebber doet

Sunday Six #3 Favoriete Bookstagram account

Soms post dan een medeblogger iets waardoor je jezelf toch een beetje een slecht mens voelt 😉
Ik schiet vaak maar raak voor een plaatje op Instagram…. Zonde!!! Mijn boeken verdienen veel en veel beter!

Na het zien van deze prachtige accounts die Frank bij elkaar zette heb ik besloten mijn fotostudio van zolder te halen en weer wat mooie accesoires aan te gaan schaffen voor een mooie bookstagram feed!

http://www.nerdpraat.nl/2017/08/15/mijn-favoriete-bookstagram-accounts/

Sunday Six #4 Boektitels vertalen met Google Translate

Ook een post van Frank! En deze vond ik zo ontzettend leuk! Het is gewoon een luchtige, grappige post tussendoor! Eentje die ik zelf ook wel een keer wil uitproberen, mocht Frank dat goed vinden uiteraard!

http://www.nerdpraat.nl/2017/08/24/boektitels-vertalen-met-google-translate/

Sunday Six #5 21 blogideeën voor als je even geen inspiratie hebt

Bij Rowan vind je een hele handige post vol ideetjes voor als je even een writersblock hebt en de content voorraad van je blog ziet slinken! Ik zag er hele leuke tips bij staan waar ik wellicht nog wat mee ga doen!

21 blogideeën voor als je even geen inspiratie hebt

Sunday Six #6 Een reading journal voor je kind!

En last but not least!

Op de blog van Annemieke, een Engelstalige blog, schrijft deze jonge moeder hoe ze het zelf zo jammer vind dat ze niet al haar boeken uit haar jeugd kan heugen. Voor haar zoon bedacht ze dit leuke idee!

Reading Journal For My Son

Dat waren ze weer deze week! Heb jij een leuke blog, ken je een leuke blogger? Laat het hieronder achter met een spam momentje!

Geef een reactie

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

6 comments

    1. Ja met Google krijg je soms de meest vreemde vertalingen, ga ik ook zeker een keer proberen!

      De post van Melissa heb ik nog niet gelezen, ik loop een beetje achter in mijn feed dus wellicht zie je die in een volgende Sunday Six 🙂

  1. Marcia’s post vond ik heel interessant en Annemieke haar idee om een herinneringsboek samen te stellen voor haar zoontje vond ik heel tof. De meeste blogposts in dit lijstje had ik zelf ook gelezen maar die van Rowan heb ik blijkbaar gemist. Gelukkig kan ik me op dat vlak gelukkig prijzen. Tot nu toe heb ik nog nooit zonder bloginspiratie gezeten én ik hoop eigenlijk ook dat dat gewoon zo blijft.
    zwartraafje onlangs geplaatst…Right here, right now #17My Profile