Sunday Six 17 ♥ Book Blogger Lovin ♥

Daar is hij weer! Terug van weggeweest!

Omdat ik het erg leuk vind om bij andere bloggers te kijken en neuzen deel ik wekelijks zes leuke posts die ik die week sunday sixtegen ben gekomen! Kijk je mee naar een nieuwe Sunday Six ♥

Ik probeer elke week ook 1 nieuwe blogger te noemen! Dit kan een nieuwe blogger zijn of iemand die ik nog niet kende!

Heb ik volgens jou een leuke post gemist? Of is er een blog waar ik echt een kijkje moet nemen? Dat hoor ik natuurlijk graag in de reacties!

Met je eigen blog een reactie achterlaten zorgt voor Comment Love! Hierdoor kunnen andere mensen ook bij jouw blog kijken!

(Een zelf spam momentje is dus geheel toegestaan hier onder en wie weet leer ik zo weer nieuwe blogs kennen!)


Ik heb al een hele tijd niet op Bloglovin gezeten en had dus zat posts te lezen, ik ben er dan ook zeker nog niet doorheen maar ik deel nu vast de leukste zes die ik tegenkwam!

Sunday Six 1 ♥ Boekbloggersactie plaats-wat-vaker-een-reactie!

Joost heeft een hele leuke actie bedacht om ook in de drukke zomermaanden je favoriete bloggers een beetje te blijven motiveren wanneer al hun trouwe volgers heerlijk op vakantie zijn of aan het water zitten… of wellicht op een terrasje…

Ik zelf doe zeker mijn best om mee te doen aan deze actie, het is tenslotte maar een kleine moeite!

Sunday Six 2 ♥ Halverwege 2017|Favorieten tot nu toe

Bij Bianca kwam ik op een leuk idee voor een post dus dan is het wel zo netjes om te melden dat ik het van haar heb! Halverwege het jaar zitten we al weer en zij deelt met ons haar favo boeken tot nu toe! Super leuk lijstje en heerlijk om te zien dat wij als leesverslaafden allemaal een ontzettend ander lijstje kunnen hebben!

Mijn favorieten tot nu toe lees je dus binnenkort in Wonderland!

Sunday Six 3 ♥  Flashback Friday – Tekenfilms van vroeger!

Een nieuwe blog op mijn lijstje! En dan ook nog eens een leuke herkenbare post vol met mijn favoriete tekenfilms van vroeger!

Sunday Six 4 ♥ (Book) Struggle Sunday: “Just one more chapter.. “HAHAHAHA riiiight..

Een hele herkenbare post voor denk ik elke boekenfan! Een hele leuke post vol humor van een heerlijk mens! Vooral lezen dus, hij is wel Engelstalig!

Sunday Six 5 ♥ De ‘Crazy lips’ challenge met Nerdpraat!

Als je even flink wilt lachen dan moet je deze challenge bekijken! Kayleigh en Frank van Nerdpraat krijgen je gegarandeerd aan het lachen!

Sunday Six 6 ♥  Deze boeken neem ik mee op vakantie

En ook bij Marcia kwam ik op een idee voor een leuke post! Want ik wil jullie ook wel graag vertellen wat er mee gaat in mijn koffer! Ik boek niet voor niets extra zware bagage bij 😉 Zonder leesmateriaal zitten op het strand is natuurlijk #NotDone

Dat waren ze weer deze week! Heb jij een leuke blog, ken je een leuke blogger? Laat het hieronder achter met een spam momentje!

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Geef een reactie

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

8 comments