Sunday Six 19 ♥ Bookblogger Lovin ♥

Omdat ik het erg leuk vind om bij andere bloggers te kijken en neuzen deel ik bijna wekelijks zes leuke posts die ik tegensunday six ben gekomen! Kijk je mee naar een nieuwe Sunday Six ♥

Ik probeer elke week ook 1 nieuwe blogger te noemen! Dit kan een nieuwe blogger zijn of iemand die ik nog niet kende!

Heb ik volgens jou een leuke post gemist? Of is er een blog waar ik echt een kijkje moet nemen? Dat hoor ik natuurlijk graag in de reacties!

Met je eigen blog een reactie achterlaten zorgt voor Comment Love! Hierdoor kunnen andere mensen ook bij jouw blog kijken!

(Een zelf spam momentje is dus geheel toegestaan hier onder en wie weet leer ik zo weer nieuwe blogs kennen!)

Sunday Six #1 Fictieve scholen?

Joost (NerdyGeekyFanBoy) schreef een Friday Five artikel over fictieve scholen waar je heen zou willen gaan! Veel van deze scholen ken ik nog niet maar natuurlijk zit ieders favoriet Hogwarts er ook tussen! Kijk gauw naar de andere scholen die hij noemt!

Sunday Six #2 Visuele pareltjes?

Bij Marcia (Oog op de toekomst) vind je een hele leuke tag! In deze tag gaat het om coverliefde! En ze heeft mooie pareltjes uitgekozen waar ze nog mooiere foto’s van heeft geschoten! Haar boek met mooiste illustraties is echt een plaatje! Ik wil deze tag binnenkort zeker gaan overnemen!

Sunday Six #3 Schrijven in boeken?????

Op de Engelstalige blog van Melissa (Melissa’s Bookworld) vond ik een shocking confession artikel! Ze is begonnen met iets nieuws, namelijk schrijven in boeken? Wat vind jij hier nu eigenlijk van? Ik schreef laatst wel een shocking biecht waarbij ik moest toegeven dat ik een boek pijn deed 😉 maar schrijven in een boek? Nee, dat gaat me denk ik niet lukken! Ik hou het wel bij mijn notitieboekje 😉

Sunday Six #4 Speciaal voor alle mama’s 

sunday six

Tineke (Ogma) schreef een heerlijk herkenbare post voor denk ik elke mama! Soms heb je als mama gewoon even me-time nodig! En in deze eerlijke post geeft ze 3 tips die ik allemaal meteen op mijn tbr plaatste!

Sunday Six #5 Boeken die er vandoor gaan met je hart?

In deze post schreef Marleen (Favoritez) een lijstje met haar mooiste hartverscheurende boeken! Een paar boeken op dit lijstje heb ik met snotterende neus, tranende ogen en een brok in mijn keel al uitgelezen maar je mag ze zeker niet missen! De rest prijkt nu op mijn verlanglijstje!

Sunday Six #6 Een nieuwe blogger op mijn lijstje!

Madelon (C’est Belle, Liflafjes & Lijstjes) is een 22 jarige panda liefhebber die echt heerlijk van zichzelf af kan schrijven en dat ook met een leuk gevoel voor humor doet!

Vooral heerlijk herkenbaar is haar fladderende brein in deze Dillema op dinsdag post die ze schreef!

Dat waren ze weer deze week! Heb jij een leuke blog, ken je een leuke blogger? Laat het hieronder achter met een spam momentje!

Geef een reactie

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

6 comments