Sunday Six #2

Ik heb weer heerlijk door mijn Bloglovin feed gescrolld deze week en kwam weer heel wat leuke posts tegen van sunday-sixBloglega’s 😉 Ik heb van al die posts er weer 6 gekozen die ik met jullie deel!

Op The Dutch Bookchick kwam ik een blogpost tegen van Nanouk die meteen mijn oog trok, niet door het (+winactie) maar door het woordje apocalyps! Dat DBC voor Dutch Book Chick stond dat was wel logisch!

Ik klikte door en zag dat ze samen met 2 andere meiden wel een heel leuke planning heeft voor zondag 20 november! Klik gauw door!

#DBCapocalyps (+ winactie)


Post nummer twee die ik met jullie wil delen is wederom van The Dutch Bookchick! Met de film Fantastic Beasts and Where to Find Them is het kijken naar deze Harry Potter Throwback in Gifjes echt een must! Veel van mijn favo Harry Potter momenten staan in deze post!

Harry Potter throwback in GIFs


Bij Biebmiepje kwam ik een interview tegen met Alexandra Penrhyn Lowe! Ik was nieuwsgierig naar de vragen die haar gesteld werden en natuurlijk haar antwoorden! Alexandra ken je misschien van de boeken Sevenster en Wolfsbloed, of misschien ben jij wel net als ik de trotse bezitter van het net verschenen derde deel Nachtrijder!

Interview met Alexandra Penrhyn Lowe


Bij Marcia kwam ik een verslag tegen van de Q&A met Victor Dixen! Nu mogen jullie best weten dat ik zonder dat ik Phobos gelezen heb al een plekje heb voor deze auteur! Hij is zo begaan met zijn fans, repost alles van ze en reageert zeer snel en betrokken op dingen je hem schrijft of vraagt!

Ik baalde als een stekker toen ik niet naar de meet & greet met hem kon gaan en ben bij dat hij volgend jaar weer naar Nederland komt!

Voor nu vond ik het verslag van Marcia erg leuk om te lezen en ga ik zeker na het lezen van Phobos haar tag overnemen!

https://oogopdetoekomst.com/2016/11/08/skype-interview-victor-dixen/


Een ‘nieuwe’ blog die ik vond is The Writing Hufflepuff! Ze is niet nieuw, haar Engelse blog is gestart in juni 2014 maar ik kwam hem nu pas tegen! En dan wel met deze post die ik best hilarisch vond! Meteen op volgen gedrukt want de schrijfstijl van Michelle bevalt me wel!

the-writing-hufflepuff-1

Blogsterdam: The Answers To Your Questions


Helemaal nieuw in Blogland is Bibi Books! Hoewel ze terwijl ik dit schrijf net is opgestart ziet het er toch al erg mooi uit! En dit Boekendagboek staat hoog op mijn verlanglijstje!

Neem dus vooral een kijkje bij deze post: Het boekendagboek

Dat waren weer de 6 posts van deze zondag! Heb jij een blog laat dan vooral hieronder een commentlove achter! Ken jij een hele leuke blog dan mag je die natuurlijk ook hieronder tippen!

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Geef een reactie

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

2 comments