Sunday Six 21 | L♥ving other Bl♥gposts

Omdat ik het erg leuk vind om bij andere bloggers te kijken en neuzen deel ik bijna wekelijks zes leuke posts die ik tegen ben gekomen! Kijk je mee naar een nieuwe Sunday Six ♥sunday six

Ik probeer elke week ook 1 nieuwe blogger te noemen! Dit kan een nieuwe blogger zijn of iemand die ik nog niet kende!

Heb ik volgens jou een leuke post gemist? Of is er een blog waar ik echt een kijkje moet nemen? Dat hoor ik natuurlijk graag in de reacties!

Met je eigen blog een reactie achterlaten zorgt voor Comment Love! Hierdoor kunnen andere mensen ook bij jouw blog kijken!

(Een zelf spam momentje is dus geheel toegestaan hier onder en wie weet leer ik zo weer nieuwe blogs kennen!)

Sunday Six #1 | Lees Bingo?

Bij Kathy kwam ik echt een leuke challenge tegen! Ik hoop deze maand een bingo te kunnen halen maar of dat me gaat lukken? Als ik faal bewaar ik hem gewoon en maak ik er een jaar challenge van haha!

Sunday Six #2 | Lekker discussiëren?

Als je wel van een discussie op zijn tijd houd dan moet je vooral op dinsdag langs gaan bij Emmy. Ze legt je elke week een nieuw punt voor waar je dan heerlijk over kunt discussiëren!

Sunday Six #3 | Recenseren is geen eitje!

Leesdame heeft in een heel herkenbare post even op een rijtje gezet hoeveel tijd en energie wij bloggers steken in een recensie ♥ petje af dus!

Sunday Six #4 | Falende boekblogdingen!

Ook Lisa schreef een post waar ik mezelf echt in herken! Ook ik faal vaak op de door haar genoemde puntjes en met name punt 1 is iets waar ik mezelf meermaals op betrap!

Sunday Six #5 | Instagram en zijn verboden hashtags!

Bij Deborah kwam ik een post tegen die me deed begrijpen waarom sommige foto’s echt zero activiteit kregen!

Sunday Six #6 | Een nieuwe blog!

Sophie ken ik al een tijdje maar ze heeft vrij recent haar bookstagram om gegooid en is ook een blog gestart! Neem vooral even een kijkje bij haar!

Dat waren ze weer deze week! Heb jij een leuke blog, ken je een leuke blogger? Laat het hieronder achter met een spam momentje!

 

Geef een reactie

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

2 comments