Sunday Six 22 | L♥ving other Bl♥gposts

Omdat ik het erg leuk vind om bij andere bloggers te kijken en neuzen deel ik zes leuke posts die ik tegen ben gekomen! Kijk je mee naar een nieuwe Sunday Six ♥sunday six

Ik probeer elke week ook 1 nieuwe blogger te noemen! Dit kan een nieuwe blogger zijn of iemand die ik nog niet kende!

Heb ik volgens jou een leuke post gemist? Of is er een blog waar ik echt een kijkje moet nemen? Dat hoor ik natuurlijk graag in de reacties!

Met je eigen blog een reactie achterlaten zorgt voor Comment Love! Hierdoor kunnen andere mensen ook bij jouw blog kijken!

(Een zelf spam momentje is dus geheel toegestaan hier onder en wie weet leer ik zo weer nieuwe blogs kennen!)

Sunday Six 1 | Bookopoly

Misschien ben je het al tegengekomen maar bij Joany kun je een ontzettend leuke boekversie van Monopoly vinden!

Leuke toevoeging is dat je door dit spel te spelen ook nog eens geld spaart voor nieuwe boekjes! Ik ga dus van het weekend eens creatief bezig aan mijn online versie van Bookopoly! Die zullen jullie hier in Wonderland nog terug gaan zien!

Sunday Six 2 | Redenen om niet naar het Boekenfestijn te gaan!

Anneke schreef een ontzettend herkenbare post en ook precies de reden waarom ikzelf niet meer naar een Boekenfestijn durf te gaan!

Sunday Six 3 | Body Positive

Een post die me echt heel veel doet is die van Annabel! Zij heeft een post geschreven over het positief zijn van je lijf en een lijstje met boeken die daar over gaan/bij passen! Ik kan niet wachten tot deze boeken vertaald zijn en ben al in de Instagram en Youtube accounts gedoken die Annabel vermeld! Neem ook een kijkje bij haar kopje Body Positive want ze heeft ook al een boek gerecenseerd!

Sunday Six 4 | Fancasting Rhysand

Zoals jullie vast allemaal weten komt er een verfilming! Rhysand op het grote scherm en ik ben er doodsbang voor dat ze deze geweldige serie gaan verwoesten door hem op het scherm uit te brengen met een man die nooit kan tippen aan de Rhysand in mijn hoofd!

Charlot schreef een fancast met een reeks mannen waar je op kan stemmen, wie is jou Rhysand? Ik heb best zitten twijfelen…!

Sunday Six 5 | Lezen geen prioriteit?

In deze post van Vanessa kan ik me heel goed vinden! Een hele tijd had ik het zelfde FOMO gevoel als zij en pushte ik mezelf steeds maar om meer te lezen en langer! Tot lezen opeens niet meer zo leuk was! Nu pak ik op wat me op dat moment leuk lijkt om te lezen ongeacht de recensie stapel en tbr stapel en wanneer ik geen zin heb om te lezen kijk ik lekker Netflix! Want prioriteit nummer 1 is lekker in mijn vel zitten en daar wil ik geen regeltjes aan vastleggen! Nu ik dat ‘moet’ gevoel heb neergelegd lees ik zo veel lekkerder!

Sunday Six 6 | Boekspotter!

Zwartraafje heeft een hele leuke rubriek waar ze in verschillende plaatsen de beste boekenwinkels spot! En niet alleen de beste boekenwinkels maar ook leuke plekjes waar je met je nieuwe juweeltjes een hapje of een drankje kunt doen! Heb jij een nieuwe stad dan kun je dat aan haar doorgeven ♥

Dat waren ze weer voor deze keer! Heb jij een leuke blog, ken je een leuke blogger? Laat het hieronder achter met een spam momentje!

Geef een reactie

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

5 comments