Sunday Six #3

Omdat ik het erg leuk vind om bij andere bloggers te kijken en neuzen deel ik wekelijks zes leuke posts die ik die week tegen ben gekomen! Kijk je mee naar een nieuwe Sunday Six ♥

Ik probeer elke week ook 1 nieuwe blogger te noemen, dit kan een nieuwe blogger zijn of iemand die ik nog niet kende!

Heb ik volgens jou een leuke post gemist of is er een blog waar ik echt een kijkje moet nemen dan hoor ik het natuurlijk graag in de reacties!

Met je eigen blog een reactie achterlaten zorgt voor Comment Love waardoor ik en andere mensen ook bij jouw blog kunnen kijken!

(Een zelf spam momentje is dus geheel toegestaan hier onder 😉 en wie weet leer ik zo weer nieuwe blogs kennen!)


De 6 leukste posts deze week waren:

Bij Monica (MyPerfectBookLife) kwam ik een post tegen over lievelingsplekjes om te lezen vergezeld van wat leuke foto’s! Dit gaf me inspiratie om ook eens een leuke post over mijn plekjes te schrijven! header-blog

Al moet ik dan als allereerst mijn boekenkasten opnieuw reorganiseren en mijn bibliotheek grondig uitzoeken want hij staat nu vol met Secret Santa materiaal 😉

Benieuwd naar de post van Monica dan kun je op haar logo klikken!


Ook ontdekte ik deze week dankzij Yannai (Booklovers) een nieuwe Netflix serie die ik wil gaan kijken! Zoals bookloversYannai hem omschreef lijkt het me een erg leuke serie en nu ik helemaal bij ben met Pretty Little Liars en Gilmore Girls is er weer ruimte op mijn Binge lijstje 😉

Benieuwd naar de nieuwe serie van Yannai? Klik op hun logo!


Op de blog van Marleen (Favoritez) kwam ik een leuke bucketlist achtige post tegen, bestemmingen waar je je verjaardag zou willen vieren! Alsnog gefeliciteerd Marleen! Haar post deed me denken aan mijn ‘oude’ blog waar ik ook een bucketlist aan reisbestemmingen had!

Bestemmingen waar ik mijn verjaardag wel zou willen vieren

Ik kan me heel erg vinden in haar keuzes en zou ook graag op bijna al haar plekjes wel mijn verjaardag willen vieren! Inspiratie weer opgedaan dus wie weet volgt er binnenkort weer een bucketlist post!


Wauw, wauw, wauw! Zwartraafje is heel grondig in haar boekenkast in cijfers en is daarom deze week net als bovenstaande dames een bron vol inspiratie! Want als ik dan toch al voor de beste leesplekjes mijn bieb moet herinrichten kan ik natuurlijk meteen gaan rekenen 😉

Benieuwd naar de post van Zwartraafje, klik op de post!

Mijn boekenkasten in cijfers #2: 2016


Bij Nanouk kwam ik een sneak peak tegen van de nieuwe Harry Potter pop-up store en ik moet zeggen dat ik heel erg nieuwsgierig ben naar deze winkel!!! Wellicht binnenkort een ritje Utrecht maken! En natuurlijk neem je even een kijkje naar de beelden van Nanouk! Ik ben heel benieuwd naar haar filmpje van de officiele opening die vandaag online komt!

Fantastic Beasts UNBOXING en Preview Harry Potter Pop-Up Store


Een nieuwe blog die ik online vond is een Engelstalige blog van een Belgische dame genaamd Jolien (The Fictional Reader).

Op haar blog kwam in mijn eerste challenge voor 2017 tegen 😉 Binnenkort ga ik er een post aan wijden en zal ik er ook een mooi schema voor maken om te zien of ik me kan houden aan deze challenge, wie weet doe je dan ook wel mee!

2017 Beat the Backlist TBR!


Zoals je in deze Sunday Six kunt lezen zijn het veel inspiratie volle posts deze week! Heerlijk wat een weekje scrollen voor een ideeën kan geven! Dus mijn mede bloggers bedankt voor jullie leuke posts!

Heb jij een leuke blog, ken je een leuke blogger? Laat het hieronder achter met een spam momentje!

ZBewaren

Bewaren

Geef een reactie

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

9 comments

  1. Dankjewel voor de vermelding Kwante. Tja, als het op boekenlijstjes én cijfertjes aankomt durf ik me wel eens te laten gaan. Maar eigenlijk vind ik het gewoon ook leuk om eens stil te staan bij wat er allemaal terug te vinden is in mijn bibliotheekje. Al is het wel een beetje confronterend. Ik ga duidelijk nog niet meteen zonder leesvoer vallen. 🙂
    zwartraafje onlangs geplaatst…Mijn boekenkasten in cijfers #2: 2016My Profile

    1. Ik vond het super leuk al die cijfertjes! Als ik me ga wagen aan mijn bieb dan zal ik ook zeker pen en papier erbij leggen en proberen om ook cijfertjes te noteren! En zonder leesvoer komen wij boekwurmen toch nooit 😉