Sunday Six #5

Omdat ik het erg leuk vind om bij andere bloggers te kijken en neuzen deel ik wekelijks zes leuke posts die ik die week tegen ben gekomen! Kijk je mee naar een nieuwe Sunday Six ♥

Ik probeer elke week ook 1 nieuwe blogger te noemen, dit kan een nieuwe blogger zijn of iemand die ik nog niet sunday-sixkende!

Heb ik volgens jou een leuke post gemist of is er een blog waar ik echt een kijkje moet nemen dan hoor ik het natuurlijk graag in de reacties!

Met je eigen blog een reactie achterlaten zorgt voor Comment Love waardoor ik en andere mensen ook bij jouw blog kunnen kijken!

(Een zelf spam momentje is dus geheel toegestaan hier onder 😉 en wie weet leer ik zo weer nieuwe blogs kennen!)


De 6 leukste posts deze week waren:

Bij het stoerste vintage boekenblog van Nederland (Ogma)kwam ik een hele leuke post tegen!anna-v

Deze post spreekt me aan door de manier van schrijven! Ik voel heel erg de persoonlijkheid want alles word geschreven met een heerlijke dosis humor!

Ook ben ik er in deze post achtergekomen dat er een boek is van Orange is the new black! Must read it!

En ik ben altijd erg blij om te lezen dat ik niet de enige boekenwurm ben die nooit echt tv keek maar nu vast is gegrepen door de verslavende drug Netflix!

Orange is the New Black


Bij SupergirlJoelle kwam ik haar interview met Julie Kagawa tegen!

Ikzelf heb Julie mogen ontmoeten (groot woord voor een signeersessie waar ze toch echt de tijd nam om even te kletsen) bij van Piere! Dat ze een heerlijk mens is werd meteen duidelijk en de antwoorden op de vragen van Joelle zijn dan ook heel leuk!

Vooral het antwoord op deze vraag 😉

  1. Zijn sommige karakters gebaseerd op mensen in je omgeving?

Julie Kagawa in Nederland 2016


anna-nNog een Ogma post!

Gezien ik ook altijd snaai tijdens het lezen en echt 30% van de tijd probeer om het dan af te doen met een appeltje of snoeptomaatjes gaat het toch 20% van de tijd mis met snoep en chocola! Die overige 50% snack ik wrapjes en uhmm galiameloen met serannoham en….. God wat ben ik ook een vreetzak! Ik hou gewoon van goed eten!

Nu zag ik een Chocobom voorbij komen in mijn Bloglovin feed…. je begrijpt dat ik meteen doorklikte want chocola is heaven! (al wil het soms mijn migraine triggeren…. wat misschien wel beter is want daardoor hou ik dit peil op 20% 😉 )

Wat ik las in deze post was:

Dik boek, dampende kop en een stuk taart met een truffelchocoladetopping waar je kippenvel van krijgt, zonder schuldgevoel… Hoe je dit doet? Simpel.

Yep, doorklikken dus!

Boeken en Bakken: Schuldvrije Chocobom


Maria (Bookglobe) is misschien wel de jongste blogger die ik volg maar met een post waar je echt wat aan hebt! Namelijk 10 dingen die zij heeft geleerd in 1 jaar bloggen!

10 Things I learned from (book)blogging


En ik vond weer een nieuwe blog! Hij is niet nieuw nieuw maar wel nieuw voor mij 😉

De blog heet Books and Stories en word gerund door Eveline! Na even rondneuzen kwam ik erachter dat ik haar al wel op Instagram volgde!

Ik bekeek haar pagina Gelezen boeken en zag daar dat we van dezelfde soort boeken houden! Daarnaast vond ik deze manier van bijhouden wat je las erg leuk!

https://booksandstoriesblog.wordpress.com/gelezen-boeken/

Ik zag dit ook al bij Melissa’s Bookworld dus ga ik vanaf 2017 ook op deze wijze buiten Goodreads om bijhouden wat ik las…. Wellicht ga ik wel een bulletjournal kopen!! Ik voel weer een nieuwe verslaving aankomen!


En deze week dus twee nieuwe blogs gevonden want ik kwam ook Boeken Taske tegen toen ik aan het zoeken was olaf-anaar Kerst-achtige boekjes! Boeken Taske word al jaren gerund door 4 dames; Clasien, Marjon, Mieke en Natasja. Ik kon helaas geen verdere info vinden over deze dames op hun blog maar met 90 gelezen boeken in 2011 op hun blog zijn ze om maar zo te zeggen, ouwe rotten in het vak!

Een grote collectie aan boeken staat op deze blog! Als ik neus tussen hun 5 sterren boeken zie ik dat ze echt uit alle genres lezen, zo kom ik de edelsteen trilogie tegen maar ook thrillers, romans en echte chicklit!

Ik las al eerder voor Dutch Venture Publishing twee boeken van Lizzie van den Ham en dankzij deze dames kan ik dit boek ook op mijn tbr voor kerst plaatsen!

Romantische kerst: Lizzie van den Ham


Heb jij een leuke blog, ken je een leuke blogger? Laat het hieronder achter met een spam momentje!

Bewaren

Geef een reactie

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

3 comments