Sunday Six #9 Spread the BookBlog L♥ve

Omdat ik het erg leuk vind om bij andere bloggers te kijken en neuzen deel ik wekelijks zes leuke posts die ik die week tegen ben gekomen! Kijk je mee naar een nieuwe Sunday Six ♥sunday six

Ik probeer elke week ook 1 nieuwe blogger te noemen! Dit kan een nieuwe blogger zijn of iemand die ik nog niet kende!

Heb ik volgens jou een leuke post gemist? Of is er een blog waar ik echt een kijkje moet nemen? Dat hoor ik natuurlijk graag in de reacties!

Met je eigen blog een reactie achterlaten zorgt voor Comment Love! Hierdoor kunnen andere mensen ook bij jouw blog kijken!

(Een zelf spam momentje is dus geheel toegestaan hier onder 😉 en wie weet leer ik zo weer nieuwe blogs kennen!)


Ik begin deze Sunday Six met:

https://mypinkfairytale.wordpress.com/2017/01/13/de-250-films-die-je-in-je-leven-gezien-moet-hebben/

Bij Rowan (My Pink Fairytale) kwam ik bovenstaande post tegen en was als filmfanaat meteen benieuwd!

Of ik het eens ben met alle films die er op staan weet ik niet 😉 ik zag ze nog niet alle 250! Wel zag ik er al 95 van en dat vind ik toch best een flinke score!

Hoeveel van deze lijst heb jij al gezien?


Op de tweede en derde plek een Tag:

http://www.nerdymommy.nl/tags-memes/meest-geliefde-en-meest-gehate-heldinnen-tag/

Deze tag zag ik voorbij komen bij Joany (NerdyMommy) en was meteen geïnteresseerd! Ik heb natuurlijk ook wel mijn favorietjes en personages die ik echt minder leuk vind!

Na een leuke post met antwoorden en een prachtige foto bij vraag 7 zag ik dat Joany de tag onder andere aan mij doorgaf! Hartstikke leuk! Binnenkort zie je dus de antwoorden op deze vragen ook bij mij langs komen!

(ps Joany, als je iemand tagt en je gebruikt een url van een post krijgt diegene daar een melding van! Bij het gebruik van de homepage url niet! Dus het is maar goed dat ik je blog trouw bezoek 😉 anders had ik deze awesome tag gemist!)


My Harry Potter Life TAG

Bij Emmy (Zon en Maan) kwam ik ook een tag tegen die me ontzettend leuk lijkt om te doen! If anyone wants to tag me?

Ik ben heel erg benieuwd of mijn toverstaf de hare kan overtreffen! Haar ingrediënt is wel echt kick-ass 😉 en haar dier ook ♥


Op de vierde plaats een Unboxing:

BookVault – Winter’s Road unboxing

Dominique (ThunderstruckBooks) mocht van BookVault een box recenseren! In deze post laat ze zien wat er allemaal in de tweede box zit!

Wat ik leuk vind aan de BookVault box is hoe ze het boek inpakken en de toevoeging van een receptje! Snaaien tijdens het lezen is immers mijn favoriete bezigheidje! Als ze dit zouden blijven doen is dat een erg leuk pluspunt!


Op de vijfde plaats een plekje voor Gratis E-Books:

http://melissasbookworld.com/2017/01/14/hoe-wat-waar-gratis-legale-e-books-voor-kindle-wie-wil-dat-nu-niet/

Bij Melissa (Melissa’s Bookworld) kun je een stap voor stap uitleg vinden over hoe je aan LEGALE gratis e-books kunt komen! Vooral voor Engelstalige lezers is deze post echt een uitkomst!

Wees wel gewaarschuwd 😉 na het lezen van haar post gaat je TBR natuurlijk weer flink groeien!


En last but not least, een boekblogger dilemma:

https://oogopdetoekomst.com/2017/01/14/recensies-updaten/

Bij Marcia (Oog op de Toekomst) las ik een artikel over het update van je oude recensies. Dus een recensie die je in het begin van je blog schreef vervangen voor een recensie 2.0…. Omdat je nu misschien beter bent geworden in recensies schrijven!

Ik ben benieuwd hoe jullie hierover denken na het lezen van haar artikel!

Voor mezelf laat ik ze lekker zoals ze zijn, zo (hoop ik natuurlijk ☺) kunnen mensen misschien zien dat ik gegroeid ben?

Daarnaast is het mij niet zozeer te doen om een recensie te schrijven die voldoet aan alle kritische puntjes van het recenseren. Ik ben immers geen professionele recensent, ik ben enkel een kleine maf kikker die haar mening over van alles en nog wat neerpent in haar stukje wereld wijde web. En recenseren, ja zo noemen we het wel…. maar het is toch eigenlijk gewoon vertellen wat we van iets vinden?

De één doet dat in Jip en Janneke taal, zoals ikzelf! De ander gebruikt er allemaal fancy pancy chique woorden voor. Eindstand doen we allemaal hetzelfde 😉 en is het aan de lezer wat ze het prettigst vinden!

Gezien mijn Wondervolgers blijven stijgen, en ik echt af en toe perplex sta van mijn weergaven, vinden mensen mijn maffe zelf in Wonderland wel leuk!


Heb jij een leuke blog, ken je een leuke blogger? Laat het hieronder achter met een spam momentje!

Bewaren

Geef een reactie

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

5 comments

  1. Ahum mevrouw Wonderland.. Als je een trouwe volger van mij was, had je gezien dat ik je 13 december al getagd heb voor de My Harry Potter Life tag haha :P. Moet eerlijk bekennen, dat ik de links niet goed erin heb gezet dus je hebt idd geen melding gehad #FAIL. Maarrr.. als je gelezen had 😛 had je gezien dat jouw naampje erin staat hahahaha

  2. Bedankt om mij te vermelden! Inderdaad is het leuk als je volgers zien dat je gegroeid bent in het schrijven van reacties, maar bij mij komen mensen vooral via Google op mijn recensies terecht. Dus als die dan een minder goede recensie lezen, zijn ze misschien minder snel geneigd om terug te komen. Zij kunnen aan de hand van 1 recensie immers niet zien of ik ondertussen gegroeid ben 😉 haha.. maar het blijft een lastig dilemma!
    Marcia onlangs geplaatst…Ik kocht acht boeken als nieuwjaarscadeau voor mezelf!My Profile