Sunday Six | Blogger Lovin ♥

sunday sixOmdat ik het erg leuk vind om bij andere bloggers te kijken en neuzen deel ik zes leuke posts die ik tegen ben gekomen! Kijk je mee naar een nieuwe Sunday Six ♥

Ik probeer elke week ook 1 nieuwe blogger te noemen! Dit kan een nieuwe blogger zijn of iemand die ik nog niet kende!

Heb ik volgens jou een leuke post gemist? Of is er een blog waar ik echt een kijkje moet nemen? Dat hoor ik natuurlijk graag in de reacties!

Met je eigen blog een reactie achterlaten zorgt voor Comment Love! Hierdoor kunnen andere mensen ook bij jouw blog kijken!

(Een zelf spam momentje is dus geheel toegestaan hier onder en wie weet leer ik zo weer nieuwe blogs kennen!)

Deze week zet ik gewoon even  blogs in het zonnetje! Dit zijn blogs die ik of net pas ben tegengekomen of bloggers die altijd zo leuk een reactie bij me achterlaten ♥

Sunday Six ♥ 1 | Annemarie, Turn the Pages

Ik ben Annemarie, 17 jaar oud en ben gek op lezen. Je kent me misschien wel van mijn instagram account @turnthepages.nl .

Veel van mijn vrienden lezen niet zo veel en ik zocht mensen om mijn boekenliefde mee te delen. Zo belandde ik op Instagram. Hier werd ik in mei 2017 warm ontvangen door de bookstagram community. Na een break ben ik sinds juni 2019 weer actief. En nu is het tijd voor de volgende stap. Mijn eigen blog!

Hier kun je recensies, lijstjes, tips, geklets over diversiteit en wie weet wat nog meer verwachten.

De blog van Annemarie vind je hier!

Sunday Six ♥ 2 | Esmee, The Good Book Stuff

Hallo en welkom bij mijn blog! Je zal vast wel denken van, oh nee daar hebben we nog een boekenblog. Ik weet het, ze schieten als paddestoelen uit de grond maar geloof me dit is een zeldzame soort paddestoel. Hier vind je eerlijke recensies over niet alleen nieuwe boeken maar ook oudere boeken. Daarnaast deel ik mijn ervaringen over hoe ik als arme student aan mijn leesvoer kom en geef ik je een kijkje in mijn boeken universum. Voor nog wat extra info over me, myself and I heeft ze op haar blog nog een profielschets en een prachtig plaatje!

De blog van Esmee vind je hier!

Sunday Six ♥ 3 | Hanneke, Boekenblogster

Ik moet zeggen dat ik me zeer vereerd voel om dit moment te mogen beleven! Oké, je bent op mijn blog beland, maar je hebt eigenlijk geen idee wie ik ben. Het zou mij niets verbazen als jij nu de volgende 5 vragen in je hoofd hebt:

Wie ben jij?
Waarom blog je?
Waarover blog je?
Waarom zou ik jouw blog moeten lezen?
Hoe leg ik contact met jou?
Helemaal begrijpelijk dat jij de volgende vragen in je hoofd hebt. Daarom ga ik ze proberen voor je te beantwoorden.

De blog van Hanneke vind je hier!

Sunday Six ♥ 4 | Nathalie

Heey, Wat leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. Mijn naam is Nathalie en ik ben 25 jaar oud. Op mijn blog kun je veel persoonlijke verhalen lezen over mijn leven en gevecht tegen kanker (Hodgkin), maar ik ben nu gelukkig schoon. Verder komen er ook artikelen online over bijvoorbeeld boeken, games, lifestyle en ga zo maar door. Neem gerust een kijkje in mijn leven. Liefs Nathalie

De blog van Nathalie vind je hier!

Sunday Six ♥ 5 | Annette, Books of Hope and Dreams

Welkom in mijn leven! Het is geen Wonderland, geen Narnia en ook niet het Hudred Acre Wood, maar het is alsnog wel de moeite waard om over te praten!

Wil je een boekentip? Ben je op zoek naar een nieuwe serie verslaving? Of zoek je de leukste cadeaushops van Nederland? Wil je een boek/film/serie opsturen voor een recensie?

Stuur me een berichtje en ik kom zo snel mogelijk bij je terug!

De blog van Annette vind je hier!

Sunday Six ♥ 6 | Nienke, BookSomeTea

Mijn naam is Nienke Posthuma. Ik ben een fanatieke lezer en zie in bijna elk boek wel iets positiefs. Daarnaast ben ik een groot liefhebber van thee. Mijn studie Nederlands heeft me de mogelijkheid gegeven om patronen in en achtergronden van boeken te leren zien. Mijn theekennis is volledig autodidactisch.

De blog van Nienke vind je hier!

Dat waren ze weer voor deze keer!

Heb jij een leuke blog, ken je een leuke blogger? Laat het hieronder achter met een spam momentje!

Geef een reactie

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

13 comments