Sunday Six | Blogger Lovin ♥

Omdat ik het erg leuk vind om bij andere bloggers te kijken en neuzen deel ik zes leuke posts die ik tegen ben gekomen! Kijk je mee naar een nieuwe Sunday Six ♥

Ik probeer elke week ook 1 nieuwe blogger te noemen! Dit kan een nieuwe blogger zijn of iemand die ik nog niet kende!

Heb ik volgens jou een leuke post gemist? Of is er een blog waar ik echt een kijkje moet nemen? Dat hoor ik natuurlijk graag in de reacties!

Met je eigen blog een reactie achterlaten zorgt voor Comment Love! Hierdoor kunnen andere mensen ook bij jouw blog kijken!

(Een zelf spam momentje is dus geheel toegestaan hier onder en wie weet leer ik zo weer nieuwe blogs kennen!)

Door op de titel te klikken kom je bij de genoemde bloggers!

Sunday Six | ♥ 1 Book Buying Ban?

Audrey gaat een uitdaging met zichzelf aan om 6 maanden geen boeken te kopen, zou jij dit kunnen?

Sunday Six | ♥ 2 HALLOWEEN 2019 | 5 X GRIEZELIGE UITJES

Esmeralda heeft een paar hele toffe uitjes op rij gezet voor die hard Halloween lovers!

Sunday Six | ♥ 3 Books & Biscuits

Amber is een nieuwe blog die ik volg. Ze is volgens eigen zeggen, een babbelende, Netflix kijkende, boeken lezende, koffie slurpende bezige bij uit België. Ze blogt ook over persoonlijke dingen op een andere blog maar deze zal echt over boeken, films en series gaan!

Sunday Six | ♥ 4 Halloween Hebbeding!

Een Lush unboxing die ik eigenlijk meteen op mijn verlanglijstje plant!

Sunday Six | ♥ 5 Herfstnagels

Nathalies blog staat vol met blogtober prompt en deze vind ik als voormalig nagelstyliste wel heel erg leuk!

Overigens een antwoord voor Nathalie, want ook ik heb vaak van die hele lange stiletto nagels! Je leert je vingers op een andere manier te gebruiken, ikzelf open mijn broek dus heel anders dan jij doet! En de gouden lijntjes is gedaan met nailart striping tape!

Sunday Six | ♥ 6 Nieuwe film en boeken blog!

Nieuw op mijn lijstje is dus Britt en zij blogt op Movok. De link brengt je naar een paar van haar boekentips!

Dat waren ze weer voor deze keer!

Heb jij een leuke blog, ken je een leuke blogger? Laat het hieronder achter met een spam momentje!

Geef een antwoord

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

3 comments

  1. Wat leuk! En grappig, je antwoord. Ik heb daar dus serieus altijd aan zitten denken hoe dat dan werkr, haha! En thanks voor de tip voor de gouden lijntjes, dat wil ik wel eens proberen leuk dat je blogs in de spotlight zet!

  2. Een book buying ban zou me echt niet lukken. Volgens mij zou dat hetzelfde effect hebben als ‘Vanaf nu ga ik op dieet’ om dan vervolgens enkel nog te kunnen denken aan al dat lekkers waar je zin in hebt.