Sunday Six | Blogger Lovin ♥

sunday sixOmdat ik het erg leuk vind om bij andere bloggers te kijken en neuzen deel ik zes leuke posts die ik tegen ben gekomen! Kijk je mee naar een nieuwe Sunday Six ♥

Ik probeer elke week ook 1 nieuwe blogger te noemen! Dit kan een nieuwe blogger zijn of iemand die ik nog niet kende!

Heb ik volgens jou een leuke post gemist? Of is er een blog waar ik echt een kijkje moet nemen? Dat hoor ik natuurlijk graag in de reacties!

Met je eigen blog een reactie achterlaten zorgt voor Comment Love! Hierdoor kunnen andere mensen ook bij jouw blog kijken!

(Een zelf spam momentje is dus geheel toegestaan hier onder en wie weet leer ik zo weer nieuwe blogs kennen!)

Sunday Six ♥ 1 | Blurbs!

Bij Ogma kwam ik een post tegen waar ik helemaal achter kan staan! Ook ik heb me al een x aantal keren laten verleiden door quotes van bekende auteurs…. Ik noem een Stephen King waar ik helemaal fan van ben en zijn quote over Hex….  Laat ik mezelf even quoten hieronder….

Briljant en volstrekt origineel‘ noemde Stephen King dit boek. De man die The Shining, The Mist, Thinner, IT, 1408, Children of the Corn, Dreamcatcher, The Night Flier schreef en waar geweldige verfilmingen van kwamen. Ja, mede door zijn quote moest ik dit boek lezen. En nu vraag ik me af of die man nog wel helemaal bij zijn gezonde verstand is!

Nu had ik laatst een gesprek met iemand over hoe het kan dat auteurs geweldige quotes krijgen, terwijl het boek echt niet zo fantastisch is! En nu hoorde ik dat bij sommige boeken de ‘befaamde’ auteur gewoon betaald krijgt en het wellicht niet eens las….

Of dat waar is weet ik natuurlijk niet, het zou voor mij in ieder geval verklaren waarom sommige blurbs nergens op slaan!

Ogma is ook weer in een blurb getrapt en dit vind ze er van:

Pas op – boekenblogger is boos (over blurbs en De Magiërs)

 

Sunday Six ♥ 2 | Nieuwe boeken?

Bij Favoritz las ik een leuke column over het kopen van nieuwe of oudere boeken.

En stiekem moet ik toegeven dat ik altijd een beetje fomo feelings heb bij het verschijnen van al het moois! Maar toch staan de wensenlijstjes ook altijd vol met oudere boekjes die series compleet maken!

Column: Ik koop alleen boeken bij (of net na) verschijning

Sunday Six ♥ 3 | Recensie tips!

Een persoonlijk stappenplan om recensies te schrijven. Ieder doet dat op zijn/haar eigen manier. In die van Tessa kon ik me best wel terug vinden!

Recenseren: mijn stappenplan

Sunday Six ♥ 4 | Discussie’s!

Zoals de meeste wel weten ga ik een discussie niet uit de weg! Maar om ze te lezen vind ik vaak ook heel boeiend! Wat zijn de standpunten van mensen en waarom?

Deze post naar aanleiding van een discussie op Facebook vond ik dan ook erg tof!

En ik vind wat Jessica schrijft helemaal kloppen!

Ook ik steun de lokale boekhandel! Maar koop ook bij de dikke blauwe meneer gezien mijn lijf soms niet lief is! En ook ik heb van die leuke linkjes waar ik ooit mijn hosting van hoop te betalen!

En Bookaroo lijkt me best een toffe manier om toch de verkoop richting boekhandels te draaien!

Ik ben heel benieuwd hoe ik in mijn omgeving een pakketje besteld bij Bookaroo geleverd krijg, Jessica kreeg het wel heel leuk binnen! Dus wellicht dat ik ook eens een bestelling ga doen!

Dus is het wederom, leef en laat leven! Zolang we blijven lezen en niet enkel alles online kopen zal de boekhandel niet uit het straatbeeld verdwijnen!

De grote discussie rondom Bookaroo

Sunday Six ♥ 5 | Creatieve bloggers!

Bij Zwartraafje kom ik vaker grappige posts tegen! En deze keer bedacht haar creative gedachtegang dat ze een carrière gemist heeft!

Altijd leuk om door haar blog te dwalen want ze heeft heerlijke posts!

Ik heb blijkbaar een carrièrekans gemist

Sunday Six ♥ 6 | ‘Nieuwe’ blogger!

Oke oké, heel nieuw is ze niet meer want april kwamen haar posts al online en op Bookstagram is ze natuurlijk al een tijdje bezig!

Ken jij Priscilla van Bookaddict.nl al? Ze plaatst recensies en haar eigen sleeves!

De BookaddictNL Booksleeve gaat online!

Dat waren ze weer voor deze keer!

Heb jij een leuke blog, ken je een leuke blogger? Laat het hieronder achter met een spam momentje!

Geef een reactie

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

3 comments

  1. Dat is echt zo’n lief compliment. Grappige onderwerpen bedenken gaat me duidelijk beter af als het bijhouden van mijn blogfeed. 🙂 Ik heb me dit weekend weer geamuseerd met een blogpost die later deze week verschijnt … mijn mening over Wizards Unite. Er staan ook nog een aantal ideetjes te wachten in mijn concepten maar ik probeer de ‘zotte’ wat te doseren zodat mensen met niet helemaal gek gaan verklaren. 🙂