Sunday Six #8

Omdat ik het erg leuk vind om bij andere bloggers te kijken en neuzen deel ik wekelijks zes leuke posts die ik die week tegen ben gekomen! Kijk je mee naar een nieuwe Sunday Six ♥

Ik probeer elke week ook 1 nieuwe blogger te noemen! Dit kan een nieuwe blogger zijn of iemand die ik nog niet kende!

Heb ik volgens jou een leuke post gemist? Of is er een blog waar ik echt een kijkje moet nemen? Dat hoor ik natuurlijk graag in de reacties!

Met je eigen blog een reactie achterlaten zorgt voor Comment Love! Hierdoor kunnen andere mensen ook bij jouw blog kijken!

(Een zelf spam momentje is dus geheel toegestaan hier onder 😉 en wie weet leer ik zo weer nieuwe blogs kennen!)


Op de eerste plaats in deze Sunday Six:sunday six

http://www.wonderstruckbooks.nl/books-2/friday-favourites-favoriete-boeken-van-2016/

Bij Valerie vind je haar favoriete boeken van 2016! Ik kan niet anders als het eens zijn met haar keuzes! Ik ben heel erg benieuwd naar Am I Normal Yet van Holly Bourne en hoop dan ook dat dit boek vertaald gaat worden!


Reading challenge: over leesdoelen en uitdagingen

hebban-challenge

Bij Story Addict vind je veel leuke cijfertjes en challenges! Handige tips om een challenge te vinden die bij je past kun je hier ook lezen!


Series die ik heb uitgelezen in 2016 #2

Bij Roos kwam ik haar uitgelezen series post tegen! En dit is voor mij ook een doel in 2017! Series compleet krijgen en uitlezen! Zo heb ik de Middernachtserie nog niet compleet en House of Night serie ook nog niet terwijl ik ze echt beide geweldig vond! Dit jaar dus boven aan mijn lijstje! Deze series voltooien en uitlezen!


http://boekenz.nl/2016/12/was-2016-mij/

Niet alleen een tweede kindje in 2016, gefeliciteerd alsnog met je mooie roze wolkje ♥ maar ook prachtige cijfertjes en een fantastische boekenkast ♥ dat is wat je in de wrap-up van Sue haar 2016 leest!


Mijn wensen voor jullie …

Bij Liesbet vind je een geweldige zelf gemaakte kaart en de meest fantastische wensen voor ons allemaal!

Wat ik heerlijk vind aan de wensen van Liesbet is dat zij net als ik de meest heerlijke onrealistische dingen kan wensen! Gewoon, omdat het kan!


Mijn challenges voor 2017

Bij Joost kwam ik op een nieuw idee voor een challenge! Hij heeft er namelijk een movie challenge bij zitten en als echte filmfanaat heb ik besloten dus ook een movie challenge te doen dit jaar! Ook vind ik het kopje erg leuk gedaan en dus is Joost deze week een bron vol inspiratie voor mij!

Binnenkort dus een Challenge kopje zodra ik er over uit ben welke challenges ik allemaal wil gaan doen!


Heb jij een leuke blog, ken je een leuke blogger? Laat het hieronder achter met een spam momentje!

Bewaren

Geef een reactie

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

13 comments

  1. Wat leuk dat ik in je lijstje sta! 😀 dankjewel 🙂 Meedoen aan Movie-challenges lijkt me ook wel wat. Lekker voor tussen het lezen door. Misschien voeg ik die ook wel toe aan mijn ‘to do list’ 😀

    1. Ja vooral doen! Ik vind films kijken ook heerlijk voor wanneer ik in een leesdipje zit of wanneer ik ‘gezellig’ mee moet doen van hub en de film vervolgens naar hem kijkt 😉 Maar ook door mijn Pathe unlimited kijk ik veel films!