Tell me Tuesday ♥ 10 Last, Now and Next!

Dit specifieke artikel komt van La La in the Library en is een post waarin ik jullie vertel wat ik als laatst (Last) heb gelezen, wat ik nu (Now) aan het lezen ben en wat ik als volgende (Next) op mijn stapel ga lezen en waarom!

Het is een artikel om jullie een kijkje in mijn leesavonturen te geven en mij een glimp in die van jullie! Ja zeker, weer een interactief topic want je gaat natuurlijk niet weg voor je mij een reactie op de vraag onderin hebt gegeven waardoor je mijn hele dag weer goedmaakt! Grapje natuurlijk, een reactie zou ik echter wel ontzettend waarderen! Stuk gezelliger als je een beetje respons krijgt van je lezers, toch?

Nu vertelde ik jullie vorige week nog dat ik een weekendje weg was en dus heerlijk Koningin van de Schaduw ging lezen…. Maar….. Net toen ik de deur uitging kwam de postbode met Geheimen…. Juist, het derde deel van The Royals! En die ging dus mee in de auto… en eenmaal aangekomen op mijn bestemming moest ik er gewoon in beginnen! En niet geheel vreemd ik las hem dus ook uit in dat weekendje tussen alle spa rituelen door! Mijn recensie kun je al vinden, die staat namelijk hier ♥

En daarna ging ik heel braaf verder in Koningin van de Schaduw, meteen gevolgd door Rijk van Stormen en Toren van de Dageraad waar ik nu nog in bezig ben terwijl ik dit tik! We kunnen dus zeggen dat mijn lees flow weer lekker gaat!

Ik heb afgelopen weekend lekker veel leestijd gehad omdat ik vrijdag bij de kaakchirurg was geweest en daar toch behoorlijk ziek van werd! Een allergische reactie werd een half rood gezicht en nek… een soort van wijnvlek #notsofun en een lekkere dosis koorts zorgden ervoor dat deze mama even twee hele dagen in bed heeft doorgebracht met boekjes terwijl papa en kind zichzelf moesten redden! Terwijl ik dit tik op maandag kan ik je zeggen dat ik dit pas in de avond tik terwijl ik de hele dag heb moeten puin ruimen!

Het is maar goed dat ze vandaag op school en hun werk waren want al kan mijn mond nog geen 5 centimeter los er kwamen behoorlijk wat lelijke woorden uit vandaag!

Hierna heb ik een x aantal mooie boekjes liggen! Ik ga ze denk ik op volgorde binnenkomst lezen en dat houdt in dat ik ga beginnen in Mijn versie van jou ♥ Ik ben heel erg benieuwd want Christina Lauren haar eerdere boeken vond ik erg leuk!

Maak mijn dag goed, ik hou van reacties! ♥

Vertel me jou last, now, next en waarom je besloot om je huidige boek te lezen!

Geef een reactie

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

8 comments

  1. Oh, dat zei mijn moeke vroeger ook altijd wanneer ze ziek was. ‘Jaja, ga maar rusten … maar nadien ligt er wel een nog grotere hoop werk op me te wachten.’ Hopelijk gaat het ondertussen weer wat beter. Je wijsheidstanden laten trekken is al vervelend genoeg zonder dat je er nog een allergische reactie bovenop krijgt.

    Ik las onlangs Kust onder de sterren (Jill Shalvis) en enkele strips en ben nu net begonnen in Bloed en Beenderen.
    zwartraafje onlangs geplaatst…Shadow born – Yasmine Walt & Rebecca HamiltonMy Profile

    1. Bloed en Beenderen ben ik ook zeer benieuwd naar! En ja die tanden, het is wat hoor! Ik heb gisteren voor het eerst weer een fatsoenlijke maaltijd gegeten haha! En het is echt een feit dat moeders gewoon niet kunnen ‘uitrusten of uitzieken’ het hele huishouden slaat op hol!

  2. Hopelijk voel je je inmiddels al iets beter! Ik ben erg benieuwd naar Mijn versie van jou (al vind ik het wel jammer dat de cover veranderd is :() Ik las gisteren The Astonishing Colour of After uit en ik vond het echt een geweldig boek, nu lees ik The Song of Achilles en hierna wil ik het nieuwe boek van Chinouk ‘Fataal Spel’ gaan lezen!
    Do onlangs geplaatst…Updated Signup and Site Creation on Mobile DevicesMy Profile