Tell me Tuesday ♥ 18 Last, Now and Next!

Dit specifieke artikel komt van La La in the Library en is een post waarin ik jullie vertel wat ik als laatst (Last) heb gelezen, wat ik nu (Now) aan het lezen ben en wat ik als volgende (Next) op mijn stapel ga lezen en waarom!

Het is een artikel om jullie een kijkje in mijn leesavonturen te geven en mij een glimp in die van jullie! Ja zeker, weer een interactief topic want je gaat natuurlijk niet weg voor je mij een reactie op de vraag onderin hebt gegeven waardoor je mijn hele dag weer goedmaakt! Grapje natuurlijk, een reactie zou ik echter wel ontzettend waarderen! Stuk gezelliger als je een beetje respons krijgt van je lezers, toch?

Als laatste las ik niks uit maar luisterde ik twee boeken uit! Of af? Ik zit veel op de weg de laatste tijd en in plaats van de radio zet ik tegenwoordig een boek aan!

Ik luisterde deze twee mooiers uit! Mijn recensies zul je dus binnenkort hier terugvinden!

 

Ik ben nu bezig met het nieuwe deel van de Bieb Bende van Michael Reefs ♥ Ja die heb je al eerder voorbij zien komen als ik lees nu maar dat is doordat ik deze niet mee wil nemen onderweg, hij past niet in mijn sleeve en ik wil ze niet beschadigen! Doordat ik nu veel op de weg zit heb ik tussendoor in de auto de andere boeken als e-book uitgeluisterd! Maar gelukkig kan ik zeggen dat ik de Toren van Enigma nu ook bijna uit heb ♥ heerlijk boek is het weer!

En dan hierna? Ik heb heel wat moois op de stapel liggen! Ik twijfel er dus nog over! Wat zou jij kiezen?

   

Maak mijn dag goed, ik hou van reacties! ♥

Vertel me jou last, now, next en waarom je besloot om je huidige boek te lezen!

Geef een reactie

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

11 comments

 1. Mijn last read was Stilte van Mia Sheridan, prachtig verhaal. Ik lees nu Soulmate en First Date with Destiny van Kellie McAllen (ik las eerst First Date en kwam er toen achter dat 1 van de stelletjes uit het vriendengroepje hun eigen boek hadden, namelijk Soulmate dus ben tussendoor even begonnen aan Soulmate 🙂 ) en als volgende ga ik verder in Kort en Gelukkig van Marijke F. Jansen of in Bolt van Angel Payne

 2. Ik ben erg benieuwd naar je recensie van Het probleem voor altijd, ik heb hier wisselende verhalen over gehoord. Ik ben ook erg benieuwd naar Dit is allemaal waar! Mijn last read was Circe van Madeline Miller, ik lees momenteel The Miniaturist van Jessie Burton en ik denk dat ik hierna Memoirs of Geisha of een contemporary ga lezen 🙂

 3. Ik ben erg benieuwd naar Dit is allemaal waar en The glittering court!
  Als laatste las ik het Achterhuis, welke erg bijzonder was.
  Nu lees ik Ze was 16 van Marlies Allewijn. Dit is ook een oorlogsboek en net zo bijzonder.
  Als volgende ga ik waarschijnlijk Een goede kans lezen van Sarah Moore Fitzgerald lezen, ik denk dat het wel een goede afwisseling tussendoor is.

 4. De laatste boeken die ik las zijn Inferno (Julie Kagawa) en Heb lief (Lars van der Werf), momenteel ben ik The Beauty and the Beast aan het lezen (die mooie versie die ik in Londen heb gekocht bij the House of Mina Lima) en voor morgen op de trein heb ik Rosemary and Rue van Seanan McGuire klaarliggen.
  zwartraafje onlangs geplaatst…Foto-update #122My Profile