Tell me Tuesday ♥ 20 Last, Now and Next!

Dit specifieke artikel komt van La La in the Library en is een post waarin ik jullie vertel wat ik als laatst (Last) heb gelezen, wat ik nu (Now) aan het lezen ben en wat ik als volgende (Next) op mijn stapel ga lezen en waarom!

Het is een artikel om jullie een kijkje in mijn leesavonturen te geven en mij een glimp in die van jullie! Ja zeker, weer een interactief topic want je gaat natuurlijk niet weg voor je mij een reactie op de vraag onderin hebt gegeven waardoor je mijn hele dag weer goedmaakt! Grapje natuurlijk, een reactie zou ik echter wel ontzettend waarderen! Stuk gezelliger als je een beetje respons krijgt van je lezers, toch?

Als laatste las ik ‘The Deal’ uit en wat heb ik daar van genoten!!!! De volgende drie delen wil ik nu lezen!!! Ik hoop echt dat ze vertaald gaan worden! Veel ga ik er hier niet over verklappen maar mijn recensie vind je binnenkort hier op de blog!

Ik ben nu je dit leest echt net begonnen aan een nieuw e-book dat ik ontving van de uitgeverij! Het is het derde deel van Knopen en Kant van Penelope Sky en ik ben heel benieuwd hoe het verder gaat na Knopen en Haat.

Hierna heb ik echt geen flauw idee! Ik heb wat boekjes besteld maar heb er ook nog wat liggen! Er ligt nog 1 recensie boek waar ik best moeite mee heb om me tot lezen aan te zetten omdat ik deel 1 niet zo vond en ik deze als surprise binnen kreeg…. #moeilijkesituatie Misschien toch maar gewoon in beginnen hierna!

Maak mijn dag goed, ik hou van reacties! ♥

Vertel me jou last, now, next en waarom je besloot om je huidige boek te lezen!

Geef een reactie

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

9 comments

  1. Als laatste heb The accidentals gelezen van Sarina Bowen en nu lees ik Just don’t mention it van Estelle Maskame en hierna heb ik nog geen idee

  2. Ik ben erg benieuwd naar De Deal! Ik las gisteren A Thousand Perfect Notes uit, ik ben nu bezig in The Seven Husbands of Evelyn Hugo en hierna wil ik denk ik We Are The Ants gaan lezen.

  3. Ik loop weer wat achter hoor met het plaatsen van reacties en lezen van blogposts. Het laatste boek dat ik las was Beyond the Highland Mist van Karen Marie Moning. Momenteel heb ik De schuilplaats van Nora Roberts naast me klaarliggen om in te starten maar misschien verander ik nog van boek. Nadien moet ik stilletjes aan eens beginnen in Koninginnen van Kendare Blake.
    zwartraafje onlangs geplaatst…Boekenreeksen die ik niet meer wil uitlezen én enkele waar ik nog niet 100% zeker van ben.My Profile