Tell me Tuesday ♥ 21 Last, Now and Next!

Dit specifieke artikel komt van La La in the Library en is een post waarin ik jullie vertel wat ik als laatst (Last) heb gelezen, wat ik nu (Now) aan het lezen ben en wat ik als volgende (Next) op mijn stapel ga lezen en waarom!

Het is een artikel om jullie een kijkje in mijn leesavonturen te geven en mij een glimp in die van jullie! Ja zeker, weer een interactief topic want je gaat natuurlijk niet weg voor je mij een reactie op de vraag onderin hebt gegeven waardoor je mijn hele dag weer goedmaakt! Grapje natuurlijk, een reactie zou ik echter wel ontzettend waarderen! Stuk gezelliger als je een beetje respons krijgt van je lezers, toch?

Als laatste las ik ‘Roedi’ uit, een recensie boek dat ik van de auteur opgestuurd kreeg en over wicca gaat. Veel ga ik er hier niet over verklappen maar mijn recensie vind je binnenkort hier op de blog!


Ik ben nu je dit leest echt net begonnen aan Snitch van Margje Woodrow! Het is weer een jeugd thriller en ik hoop dat hij goed is!!!

Hierna heb ik werkelijk geen idee wat ik moet gaan lezen, ik kreeg heel wat verrassingsboekjes binnen en dan is kiezen best moeilijk! Ik had namelijk net een stapeltje boeken gekocht die ik graag wou gaan lezen maar vind altijd dat recensie boeken voor gaan….. Ik denk dat het Christopher Plum gaat worden!

Maak mijn dag goed, ik hou van reacties! ♥

Vertel me jou last, now, next en waarom je besloot om je huidige boek te lezen!

Geef een reactie

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

5 comments

  1. Last las ik Torn van Jennifer L. Armentrout, echt een geweldig vervolg en daarna gelijk doorgegaan dus nu lees ik Brave van Jennifer L. Armentrout. Nog 120 bladzijden en dan is het verhaal van Ren, Ivy en Tink afgelopen
    :(. Daarna weet ik het nog niet echt. In ieder geval een standalone denk ik.