Tell me Tuesday ♥ 24 Last, Now and Next!

Dit specifieke artikel komt van La La in the Library en is een post waarin ik jullie vertel wat ik als laatst (Last) heb gelezen, wat ik nu (Now) aan het lezen ben en wat ik als volgende (Next) op mijn stapel ga lezen en waarom!

Het is een artikel om jullie een kijkje in mijn leesavonturen te geven en mij een glimp in die van jullie! Ja zeker, weer een interactief topic want je gaat natuurlijk niet weg voor je mij een reactie op de vraag onderin hebt gegeven waardoor je mijn hele dag weer goedmaakt! Grapje natuurlijk, een reactie zou ik echter wel ontzettend waarderen! Stuk gezelliger als je een beetje respons krijgt van je lezers, toch?

Sorry voor de wat mindere foto’s…. al die zon is killing als je niet in een foto box fotografeert 😉

Als laatste las ik ‘Haar leugens’ uit! Een nieuwe serie van Abbi Glines die net een tikkeltje anders liep dan ik gewend ben. Dit is volgens mij de eerste serie waarbij we bij 1 personage blijven dus ik ben benieuwd naar de rest van de boeken ♥

Nu ik dit typ ben ik bezig in Royals, een nieuw boek van Rachel Hawkins. Ik las eerder haar Hex Hall serie en ik ben heel benieuwd naar hoe dit boek gaat eindigen. Zo ver ik nu ben is het erg zoetjes!

Hierna wil ik dolgraag iets nieuws en Engels lezen omdat ik helemaal in Halloween sferen ben ♥ ik heb echter ook nog wat verrassingsboekjes liggen…. dilemma’s!

Maak mijn dag goed, ik hou van reacties!

Vertel me jou last, now, next en waarom je besloot om je huidige boek te lezen!

Geef een reactie

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

2 comments

  1. Is zien … ik las Het begin van Nora Roberts en ben momenteel Storm’s Heart van Thea Harrison aan het lezen. Wat ik hierna ga lezen weet ik nog niet zeker. Maar ik ben van plan om een morgen een selectie boeken uit de kast te halen met de Oh My Bookathon in het vooruitzicht.