Tell me Tuesday ♥ 28 Last, Now and Next!

Dit specifieke artikel komt van La La in the Library en is een post waarin ik jullie vertel wat ik als laatst (Last) heb gelezen, wat ik nu (Now) aan het lezen ben en wat ik als volgende (Next) op mijn stapel ga lezen en waarom!

Het is een artikel om jullie een kijkje in mijn leesavonturen te geven en mij een glimp in die van jullie!

Ja zeker, weer een interactief topic want je gaat natuurlijk niet weg voor je mij een reactie op de vraag onderin hebt gegeven waardoor je mijn hele dag weer goedmaakt!

Grapje natuurlijk, een reactie zou ik echter wel ontzettend waarderen! Stuk gezelliger als je een beetje respons krijgt van je lezers, toch?

Als laatste las ik Grenzeloos van Lis Lucassen uit! Dit boek heeft me echt verrast! Mijn recensie lees je binnenkort hier in Wonderland.

Grenzeloos gaat over de 21-jarige Rebekka, die Nederland ontvlucht en gaat studeren aan Call TECH, een Amerikaanse universiteit vlakbij L.A. Daar ontmoet ze Thor, een stoere en zwijgzame American Footballspeler. Rebekka zit totaal niet te wachten op een nieuwe relatie, maar Thor heeft zijn zinnen op Rebekka gezet. En zoals dat hoort bij een echte topsporter, geeft hij niet snel op. De grenzen die Rebekka voor zichzelf heeft gesteld, verschuiven steeds verder. Tot het noodlot toeslaat en Rebekka ontdekt dat er geen weg meer terug is.

Op het moment dat ik dit typ lees ik een recensie boekje van Tamara Haagmans genaamd ‘Sprong in het diepe’.

Ik heb hem bijna uit dus je kunt ook deze recensie binnenkort hier terugvinden!

Tessa heeft geen leuk jaar achter de rug. Ze verliest haar baan én haar vriend op hetzelfde moment. Als haar moeder haar een vakantie geeft omdat ze zelf niet kan gaan, neemt Tessa die na enig twijfelen aan. Alleen… Ze zit op een golfresort in Duitsland, en het is november. Alle winkels en restaurants zijn gesloten en er is echt helemaal niemand, behalve de Nederlandse badmeester Thomas die haar onder zijn hoede neemt.
Telkens als ze in zijn buurt is, gebeuren er hele vreemde dingen. Aan het eind van haar vakantie haalt Thomas haar over om er nog een paar dagen met hem aan vast te plakken. Hij moet dan wel werken maar er blijft genoeg tijd over om leuke dingen te doen. Omdat er thuis toch niemand op haar wacht zegt ze ja.
Het ene reisje loopt naadloos over in het andere en ondanks alle vreemde gebeurtenissen groeien Tessa en Thomas steeds dichter naar elkaar toe. Tot Thomas ineens helemaal van de aardbodem verdwijnt, om op een héél onverwacht moment weer op te duiken met een schokkende onthulling.

Hierna ga ik voor een nieuw boekje dat ik kocht van Cora Carmack! Ik las de eerdere delen uit deze serie al en de sterren liepen daarbij op van 3 naar 4 dus ik ben heel benieuwd wat ik van dit derde deel ga vinden!

Ik ben echt even in een romantische bui geloof ik als je zo kijkt naar deze drie boekjes! Is misschien goed ook met het oog op de Spook-a-Thon waarbij ik allemaal creepy boekjes koos!

Wanneer haar afstuderen in zicht komt, vraagt Nell DeLuca zich af of ze wel alles uit haar studententijd heeft gehaald, omdat ze altijd alleen maar met haar studie bezig is geweest. Ze maakt een bucketlist van dingen waarvan ze denkt dat ze bij studeren horen, zoals zoenen met een populaire jongen uit het footballteam en feesten tot de zon opkomt. Ze hoopt zo veel mogelijk van de lijst te kunnen doen voor ze haar diploma krijgt.

Footballspeler Mateo Torres is altijd op alle feestjes te vinden. Zijn hart is ooit gebroken en hij is niet van plan ooit nog iemand dichtbij te laten komen. Wanneer hij achter het plan van Nell komt, besluit hij haar te helpen met haar checklist.

Ze brengen steeds meer tijd met elkaar door om alle wilde (en minder wilde) dingen van het lijstje te kunnen strepen, en voelen zich steeds sterker tot elkaar aangetrokken. Wordt wildebras Mateo meer dan alleen een vinkje op de lijst van studiebol Nell? En is hij bereid om echt eerlijk te zijn tegen zichzelf en tegen haar?

Maak mijn dag goed, ik hou van reacties!

Vertel me jou last, now, next en waarom je besloot om je huidige boek te lezen!

Geef een reactie

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

8 comments

 1. Last: Heksenwaan (Daar was ik niet zo van onder de indruk…)
  Now: Jinxed en Over Wezenloze zielen, de eerste is een buddy read met de bookboxclub en ik vind het erg jammer dat ik maar 70 pagina’s per dag mag lezen. De tweede komt vandaag wel uit.
  Next: Ik moet zo even kijken welk reserveboek er mee gaat in de bus. Ik heb mijn Jinxed pagina’s van vandaag al uit en nog maar 90 pagina’s van het andere boek, normaal gesproken is dat niet genoeg voor de heen en terugweg. Wellicht wordt het Siren, die ik dit weekend gekocht heb! (Vooral omdat er altijd minimaal een week tussen 2 boeken van dezelfde schrijver moeten zitten bij mij, anders had ik Obsidio gepakt :P)

   1. Whahaha ja! Ik doe niet zoveel buddy reads, vooral om die reden. Maar het is wel gezellig ‘s avonds als we op whatsapp met een hele groep meiden aan het kletsen zijn, dus ik weet wel waar ik het voor doe!
    En die van Kiera Cass had ik al gelezen, deze is van Tricia Rayburn en kwam ik tegen in een tweedehands zaakje. Ik lees graag Siren mythologie, dus…alle recommendations op dit vlak zijn altijd welkom 😉

 2. Mijn last was Nowhere Else But Here by Rachel Cotton. Was een erg leuke contemporary YA.
  Op dit moment lees ik How (Not) to Date a Prince van Zoe May. Tot nu toe erg leuk.
  Mijn volgende word Rebel With a Cupcake (moet die nog steeds lezen XD) of netjes Indigo van Latoya Moirae voor de leesclub (al heb ik voor deze nog wel eventjes)

 3. Ik las laatst Eindspel van Isa Maron. Het laatste deel uit De Noordzeemoorden. Momenteel lees ik Wachten op woensdag van Nicci French en voordat ik aan het volgende boek van deze reeks begin, wil ik graag Opgeruimd! van Marie Kondo uitlezen. Ben er al in begonnen maar hebt het nog niet af gemaakt.