Tell me Tuesday ♥ 30 Last, Now and Next!

Dit specifieke artikel komt van La La in the Library en is een post waarin ik jullie vertel wat ik als laatst (Last) heb gelezen, wat ik nu (Now) aan het lezen ben en wat ik als volgende (Next) op mijn stapel ga lezen en waarom!

Het is een artikel om jullie een kijkje in mijn leesavonturen te geven en mij een glimp in die van jullie!

Ja zeker, weer een interactief topic want je gaat natuurlijk niet weg voor je mij een reactie op de vraag onderin hebt gegeven waardoor je mijn hele dag weer goedmaakt!

Grapje natuurlijk, een reactie zou ik echter wel ontzettend waarderen! Stuk gezelliger als je een beetje respons krijgt van je lezers, toch?

Als laatste las ik Alles voor jou van Liane Moriarty uit! Heel anders maar toch echt een Moriarty! Mijn recensie lees je binnenkort hier in Wonderland.

In ‘Alles voor jou’ vertelt ze het verhaal van Ellen. Ellen weet dat mensen gekke dingen doen voor de liefde. Ze hoort er alles over in haar praktijk als hypnotherapeut. Dus als haar nieuwe vriend Patrick haar vertelt over zijn stalker Saskia, is Ellen eerder geïntrigeerd dan bezorgd.
Wat ze niet weet is dat Saskia zich bij haar heeft gemeld als patiënt, om zo meer te weten te komen over Patricks nieuwe liefde.
Daarmee komen de levens van de twee vrouwen wel heel dicht bij elkaar te liggen, en een confrontatie is onvermijdelijk…

Een roman over liefde, jaloezie en verlangen.

Ik ben op dit moment bezig in Onze dromen wat alweer het derde deel is in deze nieuwe serie van Abbi Glines. Mijn recensie van deel 1 Als een herinnering en deel 2 Zijn herinneringen kun je vinden door op de titel te drukken.

Beulah vertrouwt de wereld weer. Ze heeft afgerekend met de leugens die haar altijd hebben omringd en ze is klaar om een nieuwe start te maken. Om te genieten van het leven en de man met wie ze het geluk heeft gevonden. Maar dan klopt het verleden opnieuw aan en stuit ze op nog een laatste lijk in de kast.

Hierna….. jongens ik wil zo graag Hocus Pocus lezen!!!!!

Hij ligt al op mijn nieuwe leesplekje klaar en hij kijkt me steeds aan…..

 

Maar ik moet wachten tot 13 oktober………. en het is zo zwaaaaaarrrrrrrrrr!!!!

Dus hierna? Geen idee…. wat raad je me aan?

Maak mijn dag goed, ik hou van reacties!

Vertel me jou last, now, next en waarom je besloot om je huidige boek te lezen!

Geef een reactie

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

4 comments

 1. Whahaha, moeilijk he? Je aan je eigen TBR voor halloween houden? Ik ben er ook al zo ongelooflijk goed in. Maar, ik heb nog geen boek ervan gepakt, dus…Ik ga nog goed!
  Mijn laatste boek was “Damsel”, een ARC van een in oktober uit te komen boek. Het was heel anders dan ik verwacht had, maar ik vond het wel een indrukwekkende read.
  Ik ben nu bezig in ash princess. Ik was al wat voorbereid door de niet altijd even positieve reviews, maar op dit moment vind ik het boek toch wel heel veel diepgang missen…hopelijk lees ik hem vandaag uit en kan ik daarna iets anders leuks erbij pakken.
  Ik weet nog niet wat dat gaat zijn. Ik heb “dans van vlammen” nog staan waar ik op zich wel aan wil gaan beginnen. Ik heb ook nog drie gossip girls staan die heerlijk zijn om even in een dagje reizen van en naar werk uit te lezen, dus…wordt vervolgd 😛

 2. Mijn Last was de super mooie verhaal Hitte van Lis Lucassen.
  Mijn Current is de ARC Just Add Mistletoe van Addison Moore, super leuk zover
  Mijn next is Blood Bond saga part 3, ook een ARC