Tell me Tuesday ♥ 32 Last, Now and Next!

Dit specifieke artikel komt van La La in the Library en is een post waarin ik jullie vertel wat ik als laatst (Last) heb gelezen, wat ik nu (Now) aan het lezen ben en wat ik als volgende (Next) op mijn stapel ga lezen en waarom!

Het is een artikel om jullie een kijkje in mijn leesavonturen te geven en mij een glimp in die van jullie!

Ja zeker, weer een interactief topic want je gaat natuurlijk niet weg voor je mij een reactie op de vraag onderin hebt gegeven waardoor je mijn hele dag weer goedmaakt!

Grapje natuurlijk, een reactie zou ik echter wel ontzettend waarderen! Stuk gezelliger als je een beetje respons krijgt van je lezers, toch?

last

Als laatste las ik Hocus Pocus uit! Echt helemaal geweldig ♥  Mijn recensie vind je hier!

Hocus Pocus is beloved by Halloween enthusiasts all over the world. Diving once more into the world of witches, this electrifying two-part young adult novel, released on the twenty-fifth anniversary of the 1993 film, marks a new era of Hocus Pocus. Fans will be spellbound by a fresh retelling of the original film, followed by the all-new sequel that continues the story with the next generation of Salem teens.

Shortly after moving from California to Salem, Massachusetts, Max Dennison finds himself in hot water when he accidentally releases a coven of witches, the Sanderson sisters, from the afterlife. Max, his sister, and his new friends (human and otherwise) must find a way to stop the witches from carrying out their evil plan and remaining on earth to torment Salem for all eternity.

Twenty-five years later, Max and Allison’s seventeen-year-old daughter, Poppy, finds herself face-to-face with the Sanderson sisters in all their sinister glory. When Halloween celebrations don’t quite go as planned, it’s a race against time as Poppy and her friends fight to save her family and all of Salem from the witches’ latest death-defying scheme.

nowZoals jullie misschien weten zit ik midden in een Spook-a-Thon en dus lees ik wat meer creepy boekjes ♥ Op dit moment ben ik net begonnen in een boek over Bloody Mary…. ik ben heel benieuwd ♥

There is a right way and a wrong way to summon her.

Jess had done the research. Success requires precision: a dark room, a mirror, a candle, salt, and four teenage girls. Each of them–Jess, Shauna, Kitty, and Anna–must link hands, follow the rules . . . and never let go.

A thrilling fear spins around the room the first time Jess calls her name: “Bloody Mary. Bloody Mary. BLOODY MARY.” A ripple of terror follows when a shadowy silhouette emerges through the fog, a specter trapped behind the mirror.

Once is not enough, though–at least not for Jess. Mary is called again. And again. But when their summoning circle is broken, Bloody Mary slips through the glass with a taste for revenge on her lips. As the girls struggle to escape Mary’s wrath, loyalties are questioned, friendships are torn apart, and lives are forever altered.

A haunting trail of clues leads Shauna on a desperate search to uncover the legacy of Mary Worth. What she finds will change everything, but will it be enough to stop Mary–and Jess–before it’s too late?

now

nowHierna ga ik of door in het vervolg op bovenstaand boek of ik pak een ander creepy boek op ♥

The DARK CAROUSEL series is a heart-stopping mix of American Horror Story and the fantastical elements of Miss Peregrine’s Home for Peculiar Children.

Three friends search for a missing girl in the forest, unaware of the deadly trap lying in wait for them.
Vintage dolls hanging from branches in the deep of the forest lead to a crumbling mansion. Beneath the mansion lies a macabre, life-sized dollhouse that is filled with trapped girls, ghostly beings and things that shouldn’t exist.

Every nightmare comes to life in the chilling descent into horror that is the Dollhouse.

Maak mijn dag goed, ik hou van reacties!

Vertel me jou last, now, next en waarom je besloot om je huidige boek te lezen!

 

Geef een reactie

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

6 comments

  1. Ik heb zondagavond “De vrouwe van Myrdin” uitgelezen, die ik verrassend gaaf vond!
    Op dit moment ben ik bezig in “The other side of lost” (een buddy read, dus 70 pagina’s per dag) en “Daughter of the Pirate King”, die vandaag normaal gesproken uit gaat komen.
    Mijn volgende boek wordt “Red Queen” van Christina Henry, waar ik heel veel zin in heb omdat ik deel 1 echt heel tof vond!

  2. Last las ik een ARC van Harsville van Olivia Wildenstein. Toen ik gisteravond in de epiloog van Harsville bezig was kreeg ik een mailtje dat de ARC van de Blood Bond saga part 6 van Helen Hardt naar mijn Kindle was gestuurd. Dus die lees ik nu. De volgende die ik ga lezen is Conguered van Angel Payne. Ook een ARC

  3. Het laatste boek dat ik las was Demon from the Dark van Kresley Cole. Na de Spook-a-Thon is het eventjes wat stil gevallen maar ik ben momenteel in Dichtgedachten over geluk van Martin Gijzemijter bezig én de superlange blogfeed-achterstand die ik heb opgelopen de voorbije weken. Misschien lees ik hierna Het meisje in de toren van Katherine Arden. Dat is immers nog een recensieboek dat op me ligt te wachten maar misschien lees ik eerst nog even iets anders.

  4. Ik heb net Fietsen van Gregie De Maeyer gelezen, ik lees nu de Wraak van Ridder Piepus van Marc de Bel. En daarna ga ik Omdat het kan van Eva Daeleman. Mijn Leeslijst voor november is aangelegd. Maar aangezien ik donderdag naar de Boekenbeurs in Antwerpen ga, verwacht ik ook stoorzenders in die lijst .