Tell me Tuesday ♥ 33 Last, Now and Next!

Dit specifieke artikel komt van La La in the Library en is een post waarin ik jullie vertel wat ik als laatst (Last) heb gelezen, wat ik nu (Now) aan het lezen ben en wat ik als volgende (Next) op mijn stapel ga lezen en waarom!

Het is een artikel om jullie een kijkje in mijn leesavonturen te geven en mij een glimp in die van jullie!

Ja zeker, weer een interactief topic want je gaat natuurlijk niet weg voor je mij een reactie op de vraag onderin hebt gegeven waardoor je mijn hele dag weer goedmaakt!

Grapje natuurlijk, een reactie zou ik echter wel ontzettend waarderen! Stuk gezelliger als je een beetje respons krijgt van je lezers, toch?

Als laatste las ik Dollhouse uit van Anya Allyn uit en die was helaas niet zo tof als ik verwacht had! Mijn recensie lees je binnenkort hier in Wonderland!

Three friends search for a missing girl in the forest, unaware of the deadly trap lying in wait for them.
Vintage dolls hanging from branches in the deep of the forest lead to a crumbling mansion. Beneath the mansion lies a macabre, life-sized dollhouse that is filled with trapped girls, ghostly beings and things that shouldn’t exist.

Every nightmare comes to life in the chilling descent into horror that is the Dollhouse.

Zoals jullie misschien weten zit ik nu in het einde van mijn Spook-a-Thon en ik ben best blij met hoeveel ik gelezen heb tot nu toe! Ik heb meerdere creepy boekjes gelezen maar tussendoor ook wel wat recensie exemplaren. Ik baal wel dat ik echt één top drukke week heb gehad vorige week en daar gewoon niks heb gelezen!

Op dit moment ben ik bezig in meerdere boekjes maar degene die ik benoem hier is Opal van Jennifer L. Armentrout. Ik hou echt van deze serie ♥ en ben heel benieuwd wat dit derde deel me gaat brengen!

Zelfs nu Katy en Daemon eindelijk helemaal voor hun liefde gaan, kunnen ze niet vrijuit gaan daten. Er komen allerlei andere obstakels op hun pad. Vrienden blijken ineens vijanden, en hoewel ze ook hulp krijgen uit onverwachte hoek, zijn ze hun leven verre van zeker. Maar ze houden stand. Ze moeten wel.

Hierna…. ga ik verder met Nova van Rebecca Yarros ♥ het eerste deel Wilder vond ik echt zo geweldig dus ben ik echt heel benieuwd naar dit deel!

Mijn spook-a-thon loopt morgen ten einde en ik denk dat ik die beëindig met een heerlijke Halloween film!

Als lid van het Renegade stuntteam heeft Landon Rhodes de bijnaam Nova. Hij is woest aantrekkelijk, getatoeëerd, professioneel snowboarder en… professioneel hartenbreker. Ooit brak hij ook Rachels hart. Als zij aan boord stapt van het cruiseschip, duurt het niet lang voor ze erachter komt dat hij daar ook is. Hoewel ze het liefst meteen overboord springt, besluit ze hem vanaf dat moment volledig te ontlopen. Geen haar op haar hoofd die voor de tweede keer als een blok voor hem wil vallen. Jammer genoeg blijkt Nova daar al gauw heel andere ideeën over te hebben.

Maak mijn dag goed, ik hou van reacties!

Vertel me jou last, now, next en waarom je besloot om je huidige boek te lezen!

Geef een reactie

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

6 comments

 1. Ik heb gisteren “[gewoon] anders” van Luc Descamps gelezen.
  Ik ga vandaag beginnen in “Zilver moet de ketel zijn” van Mark Thijsmans
  En daarna…ik heb te veel keuze! Ik moet en wil nog zoveel lezen!
  Afterlife van Claudia Gray, Heart of Betrayel, twee andere series die ik van de boekenbeurs heb meegenomen….
  Annette onlangs geplaatst…Review: [gewoon] anders van Luc DescampsMy Profile

 2. Mijn last is Bouquet 4000 die ik mocht reviewen. Mijn huidige read is een ARC van Blood Bond saga part 7 by Helen Hardt en mijn next is een ARC van Blood Bond saga part 8 by Helen Hardt. Deze saga is echt helemaal geweldig

 3. Oké hoe tof die functie om het spoilervrij te houden ik las hiervoor Het land van de zon door Machteld Kruijssen, op het moment ‘De dagboeken van Cassandra Mortmain’ door Dodie Smith en hierna ben ik er nog niet uit.. Grote kans dat het Kiss of Deception wordt want die kijkt me steeds meer aan. Ook al moet ik six of Crows ook echt eens verder lezen.
  Dionne onlangs geplaatst…Top 5 Halloween MoviesMy Profile

 4. I read Dollhouse when it first came out. I don’t think I was even blogging yet. I wasn’t impressed either. I have the series novella that I haven’t read. I was going to read the sequel, but after all these years, I had forgotten. There was an updated version on Netgalley over a year ago, and I requested it to see if it had been made better, but I didn’t get approved. Ha ha.

  Thanks for TMTing, and Happy Halloween.
  La La in the Library onlangs geplaatst…TELL ME TUESDAY #221 – Last. Now. Next. – Happy Halloween!My Profile