Tell me Tuesday ♥ 34 Last, Now and Next!

Dit specifieke artikel komt van La La in the Library en is een post waarin ik jullie vertel wat ik als laatst (Last) heb gelezen, wat ik nu (Now) aan het lezen ben en wat ik als volgende (Next) op mijn stapel ga lezen en waarom!

Het is een artikel om jullie een kijkje in mijn leesavonturen te geven en mij een glimp in die van jullie!

Ja zeker, weer een interactief topic want je gaat natuurlijk niet weg voor je mij een reactie op de vraag onderin hebt gegeven waardoor je mijn hele dag weer goedmaakt!

Grapje natuurlijk, een reactie zou ik echter wel ontzettend waarderen! Stuk gezelliger als je een beetje respons krijgt van je lezers, toch?

Als laatste las ik Meester Legende uit! Ik heb zo lang uitgekeken naar het vervolg op Caraval! Of ik er net zo weg van was lees je binnenkort op de blog ♥

Vol overgave stort Donatella zich in een nieuwe voorstelling van meester Legende, dit keer ter gelegenheid van de 75ste verjaardag van de keizerin van het Meridiaanse Keizerrijk. Maar Tella speelt nog een ander dodelijk spel. In ruil voor informatie over haar verdwenen moeder, moet ze meester Legendes ware identiteit achterhalen. Terwijl ze zijn grootste geheim probeert te ontrafelen, groeit haar fascinatie voor hem. Tella heeft altijd gezworen nooit verliefd te worden, maar algauw bevindt haar hart – én daarmee haar leven – zich in groot gevaar

Terwijl ik dit typ ligt Royals 4 voor me klaar! Ik heb zo uitgekeken naar Verlangen ♥ en ben zo benieuwd naar dit deel want eerlijk deze serie is echt weer mijn guilty pleasure!

Easton Royal heeft het allemaal: hij is aantrekkelijk, rijk en intelligent. Zijn doel in het leven is om zo veel mogelijk lol te hebben. Over de consequenties denkt hij nooit na. Waarom zou hij ook? Tot Hartley Wright zijn makkelijke leventje op de kop zet. Zij is het enige meisje dat nee tegen hem zegt. Ze wil hem niet, hij moet eerst maar eens volwassen worden.

Hierna…. ga ik denk ik een heerlijk kerst boekje lezen! Ik las namelijk vorige week al het Winterhuis Hotel en dat bracht me echt in een kerst stemming! Dus Een onverwachte kerst ligt al voor me klaar!

Charlies plannen voor een rustige plattelandskerst vallen in duigen als ze twee wel heel aantrekkelijke mannen ontmoet

Charlie houdt niet van Kerstmis, en dit zou wel eens de ergste decembermaand van haar leven kunnen worden. Haar vriend heeft haar ingeruild voor zijn personal trainer, haar appartement is getroffen door een gaslek en haar moeder heeft besloten de feestdagen met haar vijfde man in Australië door te brengen.

Single, met een lichte hersenschudding en tijdelijk dakloos, stemt Charlie er schoorvoetend mee in de feestdagen door te brengen in Devon, om mee te helpen in de hondenopvang van haar nichtje. Maar haar plannen voor een rustige plattelandskerst met enkel harige viervoeters als gezelschap vallen in duigen als ze de Duitse dog Malcolm en zijn onweerstaanbare (maar helaas verloofde) baasje Hugo ontmoet. En als klap op de vuurpijl is er ook nog Cal, de aantrekkelijke maar vreselijk arrogante lokale dierenarts. Deze kerst zou wel eens interessanter kunnen worden dan Charlie ooit had verwacht.

Maak mijn dag goed, ik hou van reacties!

Vertel me jou last, now, next en waarom je besloot om je huidige boek te lezen!

Geef een reactie

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

2 comments

  1. Ik heb gisteravond “De Keizersillusie” van Kate Kriske uitgelezen. Heel tof op zichzelf staand mysterie, maar weinig ontwikkeling in de karakters, wat ik dan weer jammer vond.
    Ik ga zodadelijk in de trein aan “[gewoon] leven” van Luc Descamps beginnen (en ik verwacht die 196 pagina’s vandaag ook nog wel uit te krijgen).
    En dan moet ik nog even kijken wat het morgen wordt. Liefst ook iets van 200-250 pagina’s. Ik moet even kijken of ik dat nog heb, want dan gaat het binnen een dag ook uit. En dan kan ik donderdag Team Mortis 3 van Björn van den Eynde lezen!

  2. Mijn last was Single Dad CEO van Lara Swann. Ik heb er zeker van genoten. Mijn huidige… ben eerlijk gezegd nog nergens in begonnen maar ga vandaag beginnen in Hartslag van Joanne Carlton. Mijn next read wordt Misadventures with a Professor van Sierra Simone of Clara’s Soldier: A Retelling of the Nutcracker van Brittany Fichter