Tell me Tuesday ♥ 35 Last, Now and Next!

Dit specifieke artikel komt van La La in the Library en is een post waarin ik jullie vertel wat ik als laatst (Last) heb gelezen, wat ik nu (Now) aan het lezen ben en wat ik als volgende (Next) op mijn stapel ga lezen en waarom!

Het is een artikel om jullie een kijkje in mijn leesavonturen te geven en mij een glimp in die van jullie!

Ja zeker, weer een interactief topic want je gaat natuurlijk niet weg voor je mij een reactie op de vraag onderin hebt gegeven waardoor je mijn hele dag weer goedmaakt!

Grapje natuurlijk, een reactie zou ik echter wel ontzettend waarderen! Stuk gezelliger als je een beetje respons krijgt van je lezers, toch?

Als laatst las ik De kunst van Kerstmis van Jane Lovering uit. Mijn recensie vind je binnenkort hier in Wonderland!

Wat als de herinneringen aan het kerstverleden de toekomst van Kerstmis in de weg zouden staan?

Het is bijna twee jaar geleden dat Harriet Jonno verloor, maar ze heeft eindelijk besloten dat het tijd is om opnieuw kerst te vieren.

Dan vindt ze op de zolder een voorraadje grafische romans van haar stripboekminnende echtgenoot en plotseling wordt haar wereld weer op zijn kop gezet.

Met de hulp van excentrieke stripboekhandelaar Kell Foxton ontdekt ze dat de strips die Jonno verzamelt niet alleen uiterst waardevol zijn, maar ook de sleutel vormen voor zijn geheime leven – een leven dat Harriet’s hele huwelijk en elke herinnering aan haar echtgenoot toewerpt in twijfel trekken.

Als Harriet dichter naar Kell groeit, begint ze het gevoel te krijgen dat ze weer van Kerstmis kan houden – maar eerst moet ze de waarheid weten.

Ik ben op dit moment bezig in Verslingerd van Susanne van den Beukel-Hendriks.

Het liefst tekent Gwen de hele dag, zowel thuis als op school. Behalve op de gang, dan let ze op of ze een groepje jongens met capuchons ziet.
Na schooltijd rijdt ze, op haar oude fiets, met haar vriendin Katja naar huis. Onderweg praten ze over jongens en bedenken ze welke docenten een relatie met elkaar hebben. In Katja’s kamer voelt Gwen zich geborgen, ze voelt de liefde die in het huis hangt.
Dit is precies wat Gwen thuis mist met een moeder die meestal weg is en als ze al thuis is, schreeuwt tegen haar stiefvader. Op die momenten vlucht Gwen naar haar kamer en is ze blij met de harde muziek van haar broertje Daryll. Tijdens het lopen van haar krantenwijk bedenkt Gwen met Katja hoe ze aan een date kunnen komen. Gwen raakt helemaal verslingerd op Danny. Tot die ene dag…

Hierna ga ik denk ik beginnen in het derde deel uit de Vuur en As serie dat ik binnen kreeg! Ik ben heel benieuwd hoe dit verhaal verder gaat!

De Nachtbrenger van Sabaa Tahir is het razend spannende vervolgdeel van de bestsellerreeks Vuur en As, rondom Laia van Serra en Elias Veturius.

Binnen het Imperium en daarbuiten wordt de dreiging van een oorlog steeds groter… Terwijl Helena vecht tegen Keizer Marcus en de machtshonger van de Commandant, staan de levens van haar zus en alle anderen in het rijk op het spel. Ver weg van huis probeert Laia uit alle macht de Nachtbrenger te stoppen. Maar haar jacht op hem wordt gesaboteerd door een vertrouweling. Intussen heeft Elias zijn vrijheid opgeofferd om te dienen als Zielenvanger, hij is dood noch levend. Kost deze keuze hem zijn menselijkheid?

Maak mijn dag goed, ik hou van reacties!

Vertel me jou last, now, next en waarom je besloot om je huidige boek te lezen!

Geef een reactie

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

5 comments

  1. Mijn last was Stalking the Billionaire Celebrity van Rachel Tayler. Erg leuk verhaal. Nu lees ik Clara’s Soldier: a Nutcracker retelling van Brittany Fichter en een ARC vsn Under the Tree van Sandra Marie. Mijn next read word denk ik Misadventures with a Professor.

  2. Ik heb vandaag “tot later” van Luc Descamps uitgelezen (prachtig boek) en ben nu bezig in the light between worlds. En wat ik daarna ga lezen? Dat hangt af van waar ik in Londen allemaal tegenaan ga lopen! Ik ben benieuwd!

  3. Ik ben net gestart in Het meisje in de toren maar kan me maar moeilijk focussen. Het zou dus wel een hele poos kunnen duren voor ik het boek uitheb. Of ik zou eerst nog even iets anders moeten lezen.