Tell me Tuesday ♥ 36 Last, Now and Next!

Dit specifieke artikel komt van La La in the Library en is een post waarin ik jullie vertel wat ik als laatst (Last) heb gelezen, wat ik nu (Now) aan het lezen ben en wat ik als volgende (Next) op mijn stapel ga lezen en waarom!

Het is een artikel om jullie een kijkje in mijn leesavonturen te geven en mij een glimp in die van jullie!

Ja zeker, weer een interactief topic want je gaat natuurlijk niet weg voor je mij een reactie op de vraag onderin hebt gegeven waardoor je mijn hele dag weer goedmaakt!

Grapje natuurlijk, een reactie zou ik echter wel ontzettend waarderen! Stuk gezelliger als je een beetje respons krijgt van je lezers, toch?

Als laatst las ik het e-book Een puppy voor kerst van Simone Luijten . Mijn recensie vind je binnenkort hier in Wonderland!

In het hartverwarmende ‘Een puppy voor kerst’ van Simone Luijten lijkt het een eenzame kerst te worden voor Monique. Ze heeft haar echtgenoot met een ander betrapt, heeft haar boeltje gepakt en is met haar twee kinderen vertrokken. Gelukkig kan ze in het leegstaande appartementje boven de winkel van haar zus terecht. Vanuit het raam ziet ze haar nieuwe buren zich opmaken voor een prachtig kerstfeest. Moniques kinderen zijn ondertussen vooral bezig met hun kerstcadeau, het allerliefst willen ze een puppy. Maar een puppy in huis als alleenstaande ouder? Monique besluit niet bij de pakken neer te gaan zitten en stort zich vol op het opknappen van haar nieuwe woning. Dat moet nog nét lukken voor de feestdagen. Een collega weet wel iemand die Monique kan helpen klussen. En de feestdagen hebben nog veel meer voor haar in petto.

Ik ben op dit moment bezig in een e-book arc van Tyrant, dit is het vervolg op King van T.M. Frazier. Tekst in blur want spoilers!

 

Ik. Herinner. Me. Alles.

Alleen nu wilde ik dat dat niet zo was.
Als de mist die mijn herinneringen heeft beneveld, opklaart,
komt de waarheid die maanden buiten mijn bereik lag, eindelijk naar voren.
Maar de verlossing die ik verwacht had te voelen, blijft uit.
Ik ben nu banger dan ik was toen ik geboeid aan Kings bed wakker werd.
Want de waarheid brengt duistere geheimen aan het licht.
Geheimen die ik nooit had mogen ontrafelen.
Als ze erachter komen dat ik me alles herinner…

Hierna ga ik beginnen in Tijdbom van Joelle Charbonneau! Ik ben erg benieuwd naar dit verhaal!

 

Een groepje leerlingen dat vastzit op hun school nadat er een bom is ontploft, moet alles op alles zetten om te overleven én erachter komen wie van hen deze aanslag heeft gepleegd in deze confronterende nieuwe thriller van de auteur van De Test-trilogie.

Diana, Frankie, Tad, Cas, Z en Rashid verschillen als dag en nacht. Maar deze verschillen doen er niets meer toe nu ze samen in deze lastige en vooral beangstigende situatie beland zijn. Wanneer ze er via de radio achter komen dat de aanslagpleger zich mogelijk nog steeds in het schoolgebouw bevindt, moeten ze snel beslissen of ze zich tegen elkaar keren of samen proberen het er levend vanaf te brengen, terwijl er nog meer bommen ontploffen. Het fragiele bondgenootschap komt onder zware druk te staan en dreigt te verpulveren.

Maak mijn dag goed, ik hou van reacties!

Vertel me jou last, now, next en waarom je besloot om je huidige boek te lezen!

Geef een reactie

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

4 comments

 1. Mijn laatste boek was deel 12 van de Dragon School serie. Ik had de e-novella’s bewaard tot ik mijn reading goal had gehaald, omdat ik het te makkelijk scoren vond. Dus ik heb nu nog 8 delen liggen en er zin in.
  Maar vandaag ga ik eerste het eerste deel van de Poortwereld van Luc Descamps lezen.
  En als die uit is, dan ga ik ofwel deel 13 van Dragon School lezen ofwel de eerste graphic novel van Game of Thrones. To be continued… 😛

 2. Als laatste las ik Hart-Slag van Joanne Carlton voor de Hebban leesclub. Helaas had ik veel moeite met dit boek, ga vandaag mijn recensie schrijven.
  Op dit moment lees ik een e-ARC van Addison Moore: A Sublime Casualty. Tot nu toe erg leuk. Hierna ga ik een andere e-ARC uitzoeken, weet nog niet welke

 3. Last: schildpadden tot in het oneindige van John Green (als Dwarsligger). Echt een heel goed boek! Now: De eigenzinnigheden van Leah Burke. Zit nu op 15% en tot nu toe bevalt het boek goed. Waarom ik dit graag wilde lezen? Ik ben redelijk verliefd geworden op Simon, was benieuwd naar Leah en heb Becky afgelope zomer ontmoet en zij is gewoon super tof. Dus. Daarom 😉 Next: Ik geef je de zon van Jandy Nelson (als Dwarsligger). Ik wil de komende tijd wat meer titels van lezenvoordelijst.nl lezen en dit boek staat daartussen. Bovendien stond hij al een tijdje op m’n TBR-lijstje 😉
  Marijke F. Jansen onlangs geplaatst…Recensie Schildpadden tot in het oneindige van John GreenMy Profile