Tell me Tuesday ♥ 37 Last, Now and Next!

Dit specifieke artikel komt van La La in the Library en is een post waarin ik jullie vertel wat ik als laatst (Last) heb gelezen, wat ik nu (Now) aan het lezen ben en wat ik als volgende (Next) op mijn stapel ga lezen en waarom!

Het is een artikel om jullie een kijkje in mijn leesavonturen te geven en mij een glimp in die van jullie!

Ja zeker, weer een interactief topic want je gaat natuurlijk niet weg voor je mij een reactie op de vraag onderin hebt gegeven waardoor je mijn hele dag weer goedmaakt!

Grapje natuurlijk, een reactie zou ik echter wel ontzettend waarderen! Stuk gezelliger als je een beetje respons krijgt van je lezers, toch?

Als laatst las ik het geheel volgens planning van vorige week Tijdbom van Joelle Charbonneau uit! Mijn recensie vind je binnenkort hier in Wonderland!

Een groepje leerlingen dat vastzit op hun school nadat er een bom is ontploft, moet alles op alles zetten om te overleven én erachter komen wie van hen deze aanslag heeft gepleegd in deze confronterende nieuwe thriller van de auteur van De Test-trilogie.

Diana, Frankie, Tad, Cas, Z en Rashid verschillen als dag en nacht. Maar deze verschillen doen er niets meer toe nu ze samen in deze lastige en vooral beangstigende situatie beland zijn. Wanneer ze er via de radio achter komen dat de aanslagpleger zich mogelijk nog steeds in het schoolgebouw bevindt, moeten ze snel beslissen of ze zich tegen elkaar keren of samen proberen het er levend vanaf te brengen, terwijl er nog meer bommen ontploffen. Het fragiele bondgenootschap komt onder zware druk te staan en dreigt te verpulveren.

Ik ben nu bezig in Dodelijk bericht van Folkert Oldersma!

Een spannende en realistische young adult. Het thema cyberpesten is actueler dan ooit.
Nadat er een seksueel geladen bericht uit zijn naam op het internet verschijnt, pleegt Rob zelfmoord. Quirine, het onderwerp van zijn vermeende erotische obsessie, ontdekt echter al snel dat Rob het bericht niet zelf had geschreven. Maar wie wel? En waarom? Ze gaat op onderzoek uit. Maar ze is onervaren in detectivewerk, dus al spoedig gaat er van alles mis. En zo belandt Quirine in een aantal zeer gevaarlijke situaties …

En hierna ga ik denk ik De Baas lezen van Vi Keeland!
So many books so little time ♥

Reese is op een date die ongelooflijk saai is, dus spreekt ze op de voicemail van een vriendin in dat ze zo gauw mogelijk teruggebeld wil worden met “een noodgeval’, zodat ze weg kan. Een knappe man die langsloopt en haar woorden opvangt voorspelt dat haar date die list sowieso zal doorzien. Hij mag dan wel bijzonder sexy zijn, toch laat Reese hem weten dat ze niet zit te wachten op zijn advies. Hij loopt grijnzend terug naar zijn eigen gezelschap.

Terug aan tafel blijft haar date tegen haar aan praten, totdat ineens de knappe bemoeial met zijn date aan haar tafel verschijnt. Hij stelt zich voor als Chase Parker, en tot haar verbazing doet hij alsof hij haar neef is en maakt er een dubbeldate van. Hij verzint de meest bizarre en hilarische verhalen over hun zogenaamde gezamenlijke jeugd, en Reese doet met een uitgestreken gezicht mee. Zo wordt de date from hell ineens een stuk leuker.

Aan het einde van de avond gaan ze ieder hun eigen weg zonder telefoonnummers uit te wisselen. Reese gaat ervan uit dat ze Chase nooit meer zal zien… Tot ze een maand later een leuke nieuwe baan vindt. Haar nieuwe baas? Chase Parker.

Maak mijn dag goed, ik hou van reacties!

Vertel me jou last, now, next en waarom je besloot om je huidige boek te lezen!

Geef een reactie

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

4 comments

  1. Ik heb gisteren deel 14 van Dragon School gelezen en de Splinter tegenwereld. Ik ga vandaag “Das Märchen von Märchenmond” lezen en sowieso ook beginnen in the Graveyard book van Neil Gaiman. En ik hoop eigenlijk vanavond ook een Game of Thrones graphic novel te lezen. (En dan morgen the graveyard book uit te lezen onderweg naar het werk :P)
    Annette onlangs geplaatst…Recensie: [Gewoon] Kwetsbaar – Luc DescampsMy Profile

  2. Ik heb als laatste hotshot doc uitgelezen. Lees nu how to date a douchebag en zilvergaren ( al weet ik niet of ik deze uit lees) en hierna weer ik nog niet wat ik ga lezen.

  3. Mijn ‘last’ heb ik vanochtend uitgelezen: Tijdbom van Joelle Charbonneau.
    ‘Now’ lees ik: Niemands meisje van Lydia Rood en Caraval van Stephanie Garber is bijna uit.
    ‘Next’ wordt: Hart-Slag van Joanne Carlton.

  4. Het laatste boek dat ik las ligt al een tijdje achter me. Dat was Iko.Opstand van Marissa Meyer. Sindsdien probeerde ik eerst in Het meisje in de toren te komen. Wat maar niet wilde lukken dus na een week heb ik het opgegeven en nu ligt Verleiding van J.D.RObb klaar. Ik heb echter nog maar enkele bladzijden gelezen. Hopelijk lukt het beter tegen de leesmarathon.