Tell me Tuesday ♥ 38 Last, Now and Next!

Dit specifieke artikel komt van La La in the Library en is een post waarin ik jullie vertel wat ik als laatst (Last) heb gelezen, wat ik nu (Now) aan het lezen ben en wat ik als volgende (Next) op mijn stapel ga lezen en waarom!

Het is een artikel om jullie een kijkje in mijn leesavonturen te geven en mij een glimp in die van jullie!

Ja zeker, weer een interactief topic want je gaat natuurlijk niet weg voor je mij een reactie op de vraag onderin hebt gegeven waardoor je mijn hele dag weer goedmaakt!

Grapje natuurlijk, een reactie zou ik echter wel ontzettend waarderen! Stuk gezelliger als je een beetje respons krijgt van je lezers, toch?

Als laatst las ik het geheel volgens planning van vorige week De Baas van Vi Keeland uit! En wat een heerlijk boek is dat zeg! Mijn recensie vind je binnenkort hier in Wonderland!

Reese is op een date die ongelooflijk saai is, dus spreekt ze op de voicemail van een vriendin in dat ze zo 

gauw mogelijk teruggebeld wil worden met “een noodgeval’, zodat ze weg kan. Een knappe man die langsloopt en haar woorden opvangt voorspelt dat haar date die list sowieso zal doorzien. Hij mag dan wel bijzonder sexy zijn, toch laat Reese hem weten dat ze niet zit te wachten op zijn advies. Hij loopt grijnzend terug naar zijn eigen gezelschap.

Terug aan tafel blijft haar date tegen haar aan praten, totdat ineens de knappe bemoeial met zijn date aan haar tafel verschijnt. Hij stelt zich voor als Chase Parker, en tot haar verbazing doet hij alsof hij haar neef is en maakt er een dubbeldate van. Hij verzint de meest bizarre en hilarische verhalen over hun zogenaamde gezamenlijke jeugd, en Reese doet met een uitgestreken gezicht mee. Zo wordt de date from hell ineens een stuk leuker.

Aan het einde van de avond gaan ze ieder hun eigen weg zonder telefoonnummers uit te wisselen. Reese gaat ervan uit dat ze Chase nooit meer zal zien… Tot ze een maand later een leuke nieuwe baan vindt. Haar nieuwe baas? Chase Parker.

Ik ben nu bezig in Clean van Juno Dawson en ik vind het tot zover echt een heel tof maar heftig boek! Ik ben heel benieuwd hoe dit verder gaat en ik baal stevig van de weinig leestijd die ik heb!

Als socialite Lexi Volkov bijna bezwijkt aan een overdosis, denkt ze haar absolute dieptepunt bereikt te hebben. Maar dat ziet ze verkeerd. Dat dieptepunt komt pas bij de gedwongen opname in een exclusieve afkickkliniek. Hier leert Lexi weer uit het diepe dal omhoog te klimmen, samen met haar medepatiënten, waaronder de geheimzinnige Brady. Terwijl ze haar demonen onder ogen ziet, komt Lexi tot het besef dat liefde misschien wel de krachtigste drug is van allemaal…

En hierna ga ik denk ik Alles behalve de waarheid lezen van Gillian McAllister.
So many books so little time ♥

Het begon allemaal met een e-mail. Het scherm van Jacks iPad lichtte midden in de nacht op. Het was niet Rachels bedoeling om te kijken. Ze houdt van Jack en draagt zijn kind. Ze vertrouwt hem, ook al kennen ze elkaar nog maar kort. Maar nu Rachel het bericht gezien heeft, laat het haar niet meer los en stort haar leven als een kaartenhuis in. Waarom loog Jack over zijn verleden? Wat heeft hij precies te verbergen? Heeft Rachel niet het recht om de waarheid te weten? Maar is ze zelf wel oprecht naar Jack over haar eigen verleden?

Maak mijn dag goed, ik hou van reacties!

Vertel me jou last, now, next en waarom je besloot om je huidige boek te lezen!

Geef een reactie

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

5 comments

  1. Ik heb gisteren “Die Buchspringer” eindelijk uitgelezen (dat Duits gaat me soms iets te langzaam, want het was wel een leuk boek, dus daar lag het niet aan). Zodadelijk ga ik beginnen aan “Het Nachtcircus” en daarna staat Levana op de planning zodat ik donderdag nog 1 of 2 andere boeken kan lezen voor ik aan Winter begin.
    Annette onlangs geplaatst…Unboxing: Anderwereld YA septemberboxMy Profile

  2. Het laatste boek dat ik uitlas was The deal of a liftime van Fredrik Backman. Een novelle over een man in een ziekenhuis die een bijzondere keuze maakt. Een echt kerstverhaal.
    Nu lees ik: Hart-Slag van Joanne Carlton omdat ik komende week een artikel op Hebban Young Adult ga plaatsen over Nederlandse en Belgische Young Adult auteurs. Ik vind het verhaal wel mooi, maar het Vlaamse taalgebruik erg lastig lezen. Verder lees ik lekker verder in Muse of Nightmares. Echt heel mooi en onverwacht grappig, in Vogel van Enne Koens, ook voor het artikel en ik luister naar een kerstboek: How The dukes stole Christmas.
    Als ik deze boeken uit heb voor het einde van het jaar pak ik denk ik het derde deel in de Verborgen Universiteit-serie van Natalie Koch op.

  3. Ik zit net tussen twee boeken in. De vorige twee die ik las (waarvan ik er eentje gisterenavond uitlas) zijn The Girl of Fire and Thorns van Rae Carson en Wildcard van Marie Lu. Waarschijnlijk begin ik vandaag nog in De kleuren van magie van V.E.Schwab.