Tell me Tuesday ♥ 39 Last, Now and Next!

Dit specifieke artikel komt van La La in the Library en is een post waarin ik jullie vertel wat ik als laatst (Last) heb gelezen, wat ik nu (Now) aan het lezen ben en wat ik als volgende (Next) op mijn stapel ga lezen en waarom!

Het is een artikel om jullie een kijkje in mijn leesavonturen te geven en mij een glimp in die van jullie!

Ja zeker, weer een interactief topic want je gaat natuurlijk niet weg voor je mij een reactie op de vraag onderin hebt gegeven waardoor je mijn hele dag weer goedmaakt!

Grapje natuurlijk, een reactie zou ik echter wel ontzettend waarderen! Stuk gezelliger als je een beetje respons krijgt van je lezers, toch?

Als laatst las ik Origin, het vierde deel uit de Lux serie, van Jennifer L. Armentrout uit. En wat een geweldig deel is dat weer ♥

Origin’ is het vierde deel in Jennifer L. Armentrouts Lux-serie, waarin Daemon en Katy van elkaar gescheiden zijn geraakt omdat Katy gevangen is genomen. Daemon zet alles op alles om haar terug te vinden – hij zou zelfs zijn eigen soort verraden. Ondertussen doet Katy, omringd door de vijand, wat ze maar kan om te overleven. Ze is doodsbang, maar wat kan ze doen? Nu de Lux-serie de ontknoping nadert, wordt het verhaal alleen maar spannender. Jennifer L. Armentrout heeft met ‘Origin’ een pageturner vanjewelste geschreven.

 

Ik ben nu bezig in een Dag in december van Josie Silver.

Een dag in december van Josie Silver is een onvergetelijk liefdesverhaal voor de liefhebbers van de boeken van Jojo Moyes en Nicholas Sparks.

Laurie is er zeker van dat liefde op het eerste gezicht niet bestaat. Het leven is geen romantische film, toch? Maar dan, op een besneeuwde decemberdag, ziet ze vanuit de bus een jongen bij de halte van wie ze vóélt dat hij de ware is. Hun ogen ontmoeten elkaar, er is een magisch moment… en dan rijdt de bus door.

Ze denkt dat ze de jongen nooit meer tegen het lijf zal lopen. Maar een jaar later stelt haar beste vriendin Sarah haar tijdens kerst voor aan de nieuwe liefde van haar leven. En dat is… de jongen van de bushalte. Vastbesloten om hem te laten gaan, gaat Laurie verder met haar leven, maar wat als het lot andere plannen heeft?

En hierna ga ik denk ik beginnen aan het derde deel uit de Vuur en As serie ♥

De Nachtbrenger van Sabaa Tahir is het razend spannende vervolgdeel van de bestsellerreeks Vuur en As, rondom Laia van Serra en Elias Veturius.

Binnen het Imperium en daarbuiten wordt de dreiging van een oorlog steeds groter… Terwijl Helena vecht tegen Keizer Marcus en de machtshonger van de Commandant, staan de levens van haar zus en alle anderen in het rijk op het spel. Ver weg van huis probeert Laia uit alle macht de Nachtbrenger te stoppen. Maar haar jacht op hem wordt gesaboteerd door een vertrouweling. Intussen heeft Elias zijn vrijheid opgeofferd om te dienen als Zielenvanger, hij is dood noch levend. Kost deze keuze hem zijn menselijkheid?

Maak mijn dag goed, ik hou van reacties!

Vertel me jou last, now, next en waarom je besloot om je huidige boek te lezen!

Geef een reactie

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

6 comments

 1. Het laatste boek dat ik uitgelezen heb was “Only the Ocean”. Daar heb ik donderdagavond een boekclub van, maar ik vond het boek heel eerlijk nogal saai….
  Ik ben nu bezig in “Hart van Glas”, en ik vind het halverwege echt heel leuk!
  En mijn boek voor morgen wordt waarschijnlijk Lament van Maggie Stiefvater, maar dat zien we pas morgen 😉 Ik heb nog 24 uur om van gedachten te veranderen.

 2. Ik las gisteren het 6de deel van de King serie uit, lees nu nog Amber & Dusk en hierna ga ik of verder met give the dark my love of ik ga evermore lezen het vervolg op everless

 3. Hoi,
  Ik moet echt ook eens beginnen in de Lux serie, maar ik heb ook nog zoveel andere boeken.

  Het laatst las ik Mortal engines van Philip Reeve uit. Echt een leuk verhaal. Deel 2 ligt al klaar, maar moet nog even wachten. Ongeveer rond dezelfde tijd las ik Transcendence van Shay Savage uit. Een smutty romance die zich afspeelt tijdens de oertijd. Iets met tijdreizen en een holenman. Leuk.
  Nu lees ik: Fangirl van Rainbow Rowell samen met een leesclub, De roep van Avalon van Mara Li. Dit is deel 2 in De gave van de Selkie serie en Showstealer van Haley Barker. Deze lees ik als recensie exemplaar. Het boek lijkt tot nu toe nog sadistischer dan boek 1. Heftig hoor.

  Hierna denk ik De Ravenjongens op te gaan pakken. Ook voor een leesclub.

 4. Ik heb net Pupil van Julie Kagawa uit. Ik lees nu Proudly Imperfect van Sabina Van Roest. Daarna weet ik het nog niet zo goed, ik denk Vogelvrij van Sébastien De Castell.

 5. Ik lees momenteel mijn belachelijk grote blogfeed-achterstand, wil daarna verder lezen in De kaart der dagen van Ransom Riggs (als ik me niet laat afleiden door fanfiction want ik voel me de laatste tijd niet denderend en dan grijp ik daar vaak naar terug omdat het minder concentratie vraagt). Daarna ga ik waarschijnlijk één van de andere recensieboeken lezen die nog op me liggen te wachten (Aartsrivaal, Talisbinder, Godsgraf of Hereniging van J.D.RObb)