Tell me Tuesday ♥ 40 Last, Now and Next!

Dit specifieke artikel komt van La La in the Library en is een post waarin ik jullie vertel wat ik als laatst (Last) heb gelezen, wat ik nu (Now) aan het lezen ben en wat ik als volgende (Next) op mijn stapel ga lezen en waarom!

Het is een artikel om jullie een kijkje in mijn leesavonturen te geven en mij een glimp in die van jullie!

Ja zeker, weer een interactief topic want je gaat natuurlijk niet weg voor je mij een reactie op de vraag onderin hebt gegeven waardoor je mijn hele dag weer goedmaakt!

Grapje natuurlijk, een reactie zou ik echter wel ontzettend waarderen! Stuk gezelliger als je een beetje respons krijgt van je lezers, toch?

Als laatst las ik Voor het laatst gezien uit van Caleb Roehrig. Een ontzettend tof boek dat ik 5 sterren gaf! Mijn recensie lees je hier heel snel!

Flynns vriendin January is verdwenen en iedereen gaat ervan uit dat hij daar meer van weet. Hij was tenslotte haar vriendje. En hij is de laatste die haar gezien heeft. Flynn heeft echter een geheim dat zo groot is dat hij de waarheid over hun laatste ontmoeting moet verdraaien. Terwijl hij probeert te achterhalen wat er met January is gebeurd, zal hij de waarheid over zichzelf onder ogen moeten zien. Dan ontdekt hij dat ook zij geheimen had, met verstrekkende gevolgen.

Op het moment dat ik dit aan het tikken ben heb ik het volgende boek klaargelegd! Ik word helaas al even getreiterd door drukte en mijn hoofd dus ik hoop zo heerlijk weg te kunnen kruipen in Vervloekingen, het tweede deel uit De Graces serie van Laure Eve!

Het langverwachte vervolg op De Graces

Het is niet eenvoudig om de brokstukken op te ruimen na de gebeurtenissen van het afgelopen jaar, maar de Graces zijn vastbesloten om dat wel te doen. Wolf is terug na een mysterieuze verdwijning en de familie is zo blij, dat ze zich niet eens lijken af te vragen waar hij is geweest, of waarom ze opeens geplaagd worden door een massa problemen. Stroomuitval. Vreemde dieren. Rottend eten. Nare dromen. Alleen Summer, de jongste Grace, kan het gevoel niet negeren dat er iets ontzettend mis is. Op een dag graaft ze in de achtertuin een prachtig versierde set kaarten op die de waarheid kan onthullen over wat er in het huis gaande is, maar niet voor niets. De kaarten zijn krachtig en beangstigend en Summers acties beginnen de hele stad te beïnvloeden. En dan is er nog haar vroegere beste vriendin River. Een gevaarlijk meisje dat teruggekomen is in Summers leven en dat meer weet van de verdwijning van Wolf…

Vervloekingen is een verslavend, duister en spannend verhaal dat bruist van de magie.

En hierna ga ik denk ik dan eindelijk beginnen aan het derde deel uit de Vuur en As serie ♥

De Nachtbrenger van Sabaa Tahir is het razend spannende vervolgdeel van de bestsellerreeks Vuur en As, rondom Laia van Serra en Elias Veturius.

Binnen het Imperium en daarbuiten wordt de dreiging van een oorlog steeds groter… Terwijl Helena vecht tegen Keizer Marcus en de machtshonger van de Commandant, staan de levens van haar zus en alle anderen in het rijk op het spel. Ver weg van huis probeert Laia uit alle macht de Nachtbrenger te stoppen. Maar haar jacht op hem wordt gesaboteerd door een vertrouweling. Intussen heeft Elias zijn vrijheid opgeofferd om te dienen als Zielenvanger, hij is dood noch levend. Kost deze keuze hem zijn menselijkheid?

Maak mijn dag goed, ik hou van reacties!

Vertel me jou last, now, next en waarom je besloot om je huidige boek te lezen!

Geef een reactie

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

5 comments

  1. Ik heb zondag Het lied van mijn Hart gelezen, de recensie daarvan komt 21 januari op mijn blog. Ik ben gisteren begonnen in Rivaal van Grant (ik ben niet impressed tot nu toe) en even afhankelijk van hoe alles uitkomt ga ik daarna dan toch echt beginnen aan Game of Thrones.

  2. Leuke boeken weer. Vervloekingen ligt hier ook te wachten, maar voorlopig heb ik er nog geen tijd voor.
    Het laatste boek dat ik uitlas was, denk ik: De ijzerprinses van Julie Kagawa. Nu ben ik bezig in Pride van Ibi Zoboi, Een jaar met jou van Julia Whelan en De lessen van Loki van Joanne Harris. Als één van deze boeken uit is neem ik deel 3 uit de Iron fey op: IJzerkoningin.

  3. Heb je de bladwijzer die bij Voor het laatst gezien hoort? Ik kreeg een tijdje terug enkele bladwijzers van een vriendin. Zij houdt die steeds voor me bij zodat ik ze aan swappakketten kan toevoegen. Deze zat er ook tussen dus als je hem graag wil kan ik hem een keer opsturen met de post.