Tell me Tuesday ♥ 41 Last, Now and Next!

Dit specifieke artikel komt van La La in the Library en is een post waarin ik jullie vertel wat ik als laatst (Last) heb gelezen, wat ik nu (Now) aan het lezen ben en wat ik als volgende (Next) op mijn stapel ga lezen en waarom!

Het is een artikel om jullie een kijkje in mijn leesavonturen te geven en mij een glimp in die van jullie!

Ja zeker, weer een interactief topic want je gaat natuurlijk niet weg voor je mij een reactie op de vraag onderin hebt gegeven waardoor je mijn hele dag weer goedmaakt!

Grapje natuurlijk, een reactie zou ik echter wel ontzettend waarderen! Stuk gezelliger als je een beetje respons krijgt van je lezers, toch?

Als laatst las ik het langverwachte Vervloekingen uit, het tweede deel van De Graces!

Mijn recensie volgt gauw hier op de blog!

Alle families hebben zo hun geheimen.
Op de familie Grace rust een vloek.

Na alle verontrustende gebeurtenissen van de afgelopen maanden zijn de Graces vastbesloten om hun geheimen te begraven en terug te keren naar het gewone leven, maar de vloek die op de familie rust weerhoudt hen daarvan.

Wanneer Summer Grace een mysterieuze set tarotkaarten vindt, word de alles-omvattendheid van deze dodelijke vloek pas echt duidelijk. Ze ontdekt dat haar vroegere vriendin river de sleutel is tot het verbreken ervan. Als zij de heksenkring van Thalia, Fenrin en Summer aanvult, zullen ze daar alle vier een enorme kracht aan ontlenen. Het is een groot risico. Zij is een groot risico. Maar zoveel macht is dat risico toch wel waard? 

Ik ben op dit moment begonnen aan het al even langverwachte vervolg van The Diabolic, The Empress!

En ik kan je verklappen dat het meteen me weer vastgezogen heeft!

Wat gebeurt er met een levensgevaarlijk meisje op de troon? Tyrus en Nemesis zijn de nieuwe keizer en keizerin van de ruimte. Maar niet iedereen is blij met twee tieners op deze machtige positie… en al helemaal niet met Nemesis. Ze ziet eruit als een doodgewoon meisje, maar schijn bedriegt: ze is gemaakt om te doden. Nemesis wil Tyrus beschermen met alles wat ze in zich heeft – desnoods met haar leven.

En daarna? Ik zit nu in een lekkere fantasy flow dus hoop echt het derde deel in de Vuur en As serie te gaan lezen, de Nachtbrenger!

De Nachtbrenger van Sabaa Tahir is het razend spannende vervolgdeel van de bestsellerreeks Vuur en As, rondom Laia van Serra en Elias Veturius.

Binnen het Imperium en daarbuiten wordt de dreiging van een oorlog steeds groter… Terwijl Helena vecht tegen Keizer Marcus en de machtshonger van de Commandant, staan de levens van haar zus en alle anderen in het rijk op het spel. Ver weg van huis probeert Laia uit alle macht de Nachtbrenger te stoppen. Maar haar jacht op hem wordt gesaboteerd door een vertrouweling. Intussen heeft Elias zijn vrijheid opgeofferd om te dienen als Zielenvanger, hij is dood noch levend. Kost deze keuze hem zijn menselijkheid?

Maak mijn dag goed, ik hou van reacties!

Vertel me jou last, now, next en waarom je besloot om je huidige boek te lezen!

Geef een reactie

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

10 comments

 1. Ik heb zondag het eerste deel van Game of Thrones uitgelezen. Nu ben ik bezig in “hart van vuur” en “This Splintered Silence” (Dat laatste is een buddy read). Mijn volgende boek weet ik eerlijk gezegd nog niet. Het zou een Neil Gaiman kunnen worden, of deel 2 “underworld” van Meg Cabot. Als die op tijd arriveert 😛 Ik heb ook nog een aantal korte boekjes staan, dus misschien pak ik er daar morgen één van.

 2. Echt leuk dit topic iedere week.

  Het laatste boek dat ik uitlas is Aartsrivaal van Marissa Meyer.
  Ik ben nu bezig in Dumplin’, maar die is bijna uit. Verder nog heel langzaam vorderend in Max, Micha en het Tet-offensief, De Ravenjongens, De IJzerkoningin, The 7 deaths of Evelyn Hardcastle en De lessen van Loki.
  Ik wil ook nog echt deze maand Gewassen vlees van Thomas Rosenboom lezen, dus dat zal de volgende wel worden.

 3. Het laatste boek dat ik las was De Ravenjongens. Op dit moment ben ik twee boeken aan het lezen. Namelijk, Hof van doorns en rozen en Vervloekingen. Wat ik hierna ga lezen, moet ik nog even kijken.
  Kim onlangs geplaatst…TBR ~ Januari’19My Profile

   1. Foei, stoute WordPress app. Hier was het de server die regelmatig voor problemen zorgde. Deze middag is hij verhuisd dus ik hoop dat het nu gedaan is met de problemen en ben heel blij dat manlief dat voor me regelt want ik zou zelf niets veel (ok, vrijwel niets) begrijpen van die technische uitleg.

    1. Oh die lastige technische dingetjes ook altijd! De app wil nog steeds niet toelaten dat ik reacties plaats en dus moet het echt steeds wachten… en dat is vervelend omdat het dan weer onderaan mijn to do stapel beland en ik het vaak vergeet! Zeef hoofdje!