Tell me Tuesday ♥ 42 Last, Now and Next!

Dit specifieke artikel komt van La La in the Library en is een post waarin ik jullie vertel wat ik als laatst (Last) heb gelezen, wat ik nu (Now) aan het lezen ben en wat ik als volgende (Next) op mijn stapel ga lezen en waarom!

Het is een artikel om jullie een kijkje in mijn leesavonturen te geven en mij een glimp in die van jullie!

Ja zeker, weer een interactief topic want je gaat natuurlijk niet weg voor je mij een reactie op de vraag onderin hebt gegeven waardoor je mijn hele dag weer goedmaakt!

Grapje natuurlijk, een reactie zou ik echter wel ontzettend waarderen! Stuk gezelliger als je een beetje respons krijgt van je lezers, toch?

Als laatst las ik The Empress (The Diabolic #2) van S.J. Kincaid uit. En nu moet ik wachten op een derde deel….. Dat in de zomer verwacht word in het Engels…. laat ik maar gaan duimen dat hij weer vertaald word!

Mijn recensie van The Empress vind je binnenkort hier op de blog!

Wat gebeurt er met een levensgevaarlijk meisje op de troon?

Tyrus en Nemesis zijn de nieuwe keizer en keizerin van de ruimte. Maar niet iedereen is blij met twee tieners op deze machtige positie… en al helemaal niet met Nemesis. Ze ziet eruit als een doodgewoon meisje, maar schijn bedriegt: ze is gemaakt om te doden. Nemesis wil Tyrus beschermen met alles wat ze in zich heeft – desnoods met haar leven.

Als jij dit leest ben ik net begonnen in De Vermisten van Emma Rowley. Ik kan er dus nog niet veel over vertellen want ik ben nog niet ver! Het lezen staat op een laag puntje op het moment helaas! Ik ben een goede anderhalve week al plat met de gezondheid en eigenlijk is in Supernatural hangen het enige wat ik de afgelopen tijd heb gedaan! Dit is ook de reden dat deze post wat minder foto’s heeft!

De bloedstollende thriller De vermisten van Emma Rowley gaat over de nachtmerrie van iedere moeder. Kate krijgt haar vermiste dochter aan de telefoon, maar weet niet waar ze is.

Kate werkt als vrijwilliger voor een hulplijn voor vermiste jonge mensen die weggelopen zijn van huis. Kate kan hun boodschap doorgeven aan hun familie, zonder te onthullen waar ze zijn. Op een avond krijgt ze een telefoontje van iemand die klinkt als haar eigen dochter Sophie, die al lange tijd vermist is en van wie elk spoor ontbreekt. De verbinding is heel slecht. Ze hoort dat de jonge vrouw bang is, en niet veilig. Kate is vastbesloten om haar dochter op te sporen, maar iedereen om haar heen denkt dat ze spoken ziet. Kate moet alles op alles zetten om haar vermiste dochter terug te vinden.

Hierna? Ik heb echt even geen idee! Waarschijnlijk Opposition van Armentrout ♥ Ik durf echt even niet vooruit te kijken juist omdat het lezen zo ‘traag’ gaat nu! Dus wat ik hierna echt lees hou je van me tegoed!

Maak mijn dag goed, ik hou van reacties!

Vertel me jou last, now, next en waarom je besloot om je huidige boek te lezen!

 

Geef een reactie

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

2 comments

  1. Ik heb zondag “Olympian Confessions: Hera” gelezen, maar die viel een beetje tegen (zeker nadat Persephone zo awesome was). Gisteren ben ik begonnen aan “Fateful” van Claudia Gray. Werewolves on the titanic, what can possibly go wrong? en ik weet nog niet wat ik morgen ga lezen. Misschien Dance of Thieves of het laatste deel van de Abandon serie van Meg Cabot.